Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Celjska urgenca

Celjska urgenca

Sicer staro več kot dva meseca, a vseeno.

Padem sredi noči, kolk, celjska urgenca. Slikanje takoj po prihodu rešilca, pogovor z zdravnikom, pokliče nekoga, sledi CT, sprejem. Tekoče, vse pohvale.

Da ne bomo zdravstva samo kritizirali.

Nop, to ni dovoljeno.

To je antivakserski forum. Mi tukaj pljuvamo čez vse zdravnike, izmišljamo si lažne zgodbice, zdravit se hodim k shamanom.

Odgovor na objavo uporabnika
n525, 24.10.2021 ob 09:55

Sicer staro več kot dva meseca, a vseeno.

Padem sredi noči, kolk, celjska urgenca. Slikanje takoj po prihodu rešilca, pogovor z zdravnikom, pokliče nekoga, sledi CT, sprejem. Tekoče, vse pohvale.

Da ne bomo zdravstva samo kritizirali.

Tudi jaz imam dobre izkušnje s celjsko urgenco, medtem ko smo bili parkrat na ljubljanski in je bilo stanje VEDNO katastrofalno. Nikomur se nič ne da, vlečejo se kot megla. Pa saj vidite v temi spodaj o ljubljanski urgenci, en z urgence piše po forumu, namesto da bi delal. In če imajo samo tri v čakalnici, pa tiste tri raztegnejo na celo izmeno.

Dodala bom še, da sem bila tudi s celjskim travmatološkim oddelkom zelo zadovoljna.

Pa nisem vedno in povsod, rečem bobu bob.

Z travmatološkim oddelkom ima večina ljudi dobre izkušnje-  ne glede na kraj. Problem je tisti drugi oddelek- za bolečine itd. tam pa je žal odvisno od ekipe (sestre, zdravnika…), ki trenutno zaseda svoj “prestol” :-).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close