Celje………..
ja, dokler nimajo pet pirov u rit………
hehehehe
pa k smo glih pr hribih….
zadnč je šla naša družba na kriške pode……, hehehehe, smo naredl tak žur….. ne boš verjela……. u mojmu ruzaku se je nekak znajdla torbica za cd-je iz avta (grrrrrrrr, zato je bil tolk težek……), folk (kar ga je blo….) je ob štirih zjutraj na kanzyanija plesou……. hehehehehe, čist se jim je trgal…… nism mogu vrjet……..
na ta pravem rave partyju pa res še nisem bla….
v svojih mladih neumnih letih sem bila kao ena grunge pristašica v bulerjih :)) ha ha ha … smo pa ga tud ful densali na kake bolj elektronske komade…
zdaj, ko sem mal starejša (pa ni rečeno, da tud kej pametnejša) pa … hmmm.. ma poslušam jaz polno tega.
(da nau pomote – če misliš na kake aerosmithe pa te – jok brate odpade :))
zadnč smo tud mi misl na kriške pode it, pa smo pristali na drugem koncu – na rinkah – pa ni blo nobene žurke :))
le orng se mi je zanohtlo od mraza :))
hahahaha……
brez zamere……
kar jest poznam gorencev (!!!!!), peezda, za nobenga se mi ne zdi da je škrt……
drgač pa hribi sploh niso pocen………. pir je tolk kt u portorožu………
hehehehe
ga pa ti zvleč nekam……sej k bo tm bo že keš vn prvleku…….
hahahaha
za začetek priporočam ambasado gavioli – če ti v eni uri ne uide ven je potencialn rejver…….
Hey!kar se tiče zabav pa muske u Celu… Casablanca je ok, če si v pravi družbi, kr drugač sucks; maš pa še Evergreen (high society) :)) ; pol maš pa še kluba (rock varianta), pa še razni lokali…………… vsak petek in soboto zvečer pa se marsikaj zanimivega dogaja tudi v parku! 🙂 sam odločit se je treba. Vabljeni! :))
Forum je zaprt za komentiranje.