Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cela jedilnica v hotelu je prisiljena poslušat cvileče razvajene mulce!!!

Cela jedilnica v hotelu je prisiljena poslušat cvileče razvajene mulce!!!

PVM starši malih, nevzgojenih, cvilečih frocov!!!

ATIIIIIIIIIIIII

MAMIIIIIIIIIIIIIIIIIII

NE BOM JEDLA TOOOOO!!!!! MENE LULAT!!!!!!! ATI MENE KAKAT!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEE, NE BOM TO, DAJ MI SLADOLED!!!!!!!!!!!

In potem obe punčki v jok, najprej ena, potem druga! In na koncu se še dojenček začne dret, ker ga ves ta jok in cviljenje sestric prebudi.

Starša sta se odločila ignorirati jok tamalih dveh. Mamica včasih le zgibi živce in ju nahruli, naj se nehata dret. To povzroči še hujši jok! Punčki se ne utrudita in se dereta kar naprej. Natakarice gledajo po luftu, vse oči v jedilnici so uprte v njihovo mizo, ampak nič ne pomaga. Pri zajtrku je tako, kosila na srečo nimajo, pri večerji pa spet neznosno cviljenje in vpitje.

Je treba bone koristit, a ne? Kaj imata starša sploh od takega “oddiha”?

Odgovor na objavo uporabnika
Oglušeli, 03.11.2021 ob 18:33

PVM starši malih, nevzgojenih, cvilečih frocov!!!

ATIIIIIIIIIIIII

MAMIIIIIIIIIIIIIIIIIII

NE BOM JEDLA TOOOOO!!!!! MENE LULAT!!!!!!! ATI MENE KAKAT!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEE, NE BOM TO, DAJ MI SLADOLED!!!!!!!!!!!

In potem obe punčki v jok, najprej ena, potem druga! In na koncu se še dojenček začne dret, ker ga ves ta jok in cviljenje sestric prebudi.

Starša sta se odločila ignorirati jok tamalih dveh. Mamica včasih le zgibi živce in ju nahruli, naj se nehata dret. To povzroči še hujši jok! Punčki se ne utrudita in se dereta kar naprej. Natakarice gledajo po luftu, vse oči v jedilnici so uprte v njihovo mizo, ampak nič ne pomaga. Pri zajtrku je tako, kosila na srečo nimajo, pri večerji pa spet neznosno cviljenje in vpitje.

Je treba bone koristit, a ne? Kaj imata starša sploh od takega “oddiha”?

Žrebiček v hotelu tako kopitlja, kot se je naučil doma.

Najučinkovitejša kontracepcija❗ ????

Saj ni to samo v h0telih, gostilnah. Nevzgojene froce vlačijo povsod. Pa saj v bistvu niso otroci krivi.

Recimo greš v pustolovski, adrenalinski park pa silijo premale otroke preko poligonov. In potem otrok joka, ker ga je strah, zablokirajo celotni poligon, vsi čakajo, ta stari pa nič. Še naprej prepričujejo otroka, da naj gre čez. ALi pa je navedena višina otroka pod katero ne sme na poligon. Recimo 130 cm. Pa slišiš kako se pogovarjajo, da je mali 115, ampak seveda ga slijo na poligon. Obup. Ostali pa čakajo, poslušajo jok in tako naprej.

Ali pa recimo turistične jame. Zblojeni starci vlečejo še dojenčke noter. 2, 3, 4 letnikov je pa itak na kupe. Potem pa jok, cviljenje, tuljenje, hočejo scati v jami in podobno. Eni so sposobni se dreti popolnoma celo pot v jami. Pa včasih se kak otrok joka, dere že pred jamo, a ga vseeno vlečejo v jamo, da tuli kot bi ga iz kože dajali.

Pa v trgovinah, eni res mislijo, da so center sveta. Tuljenje, dirkanje, cviljenje. Za kozlat.

Začni je na fb ena zblojena trapa spraševala kako bi froca vlekla s sabo na freato. V ruzaku. Ljudje so ji dopovedali, da je to skrajno nevarno. Ne vem pa, če so je prepričali.

Pa plezališča. DOjenčke, malčke postavijo direkt pod steno. Tam, kjer lahko kak kamen, vponka ali kaj takega dol prileti.

in zato mi doma čakamo, da gredo boni mimo in gremo lahko v miru z dokaj normalnim folkom na dopust

HAAAAAHAHAHAHHA milenijski potomci današnjih milenijskih mladih stvaršev 🙂 🙂

Ja, kje je dan, ko bo tudi pri nas na voljo nastanitev “kids free zone “….. V tujini ni to nič nenavadnega- hoteli, resorti, toplice, nastanitve….Enako na letalih “kids free zone” – najbolj potrebno.  Ni hujšega, ko se ti 8 ur dere eno razvajeno dete -ne dojenček, tistega že umirijo – razvajeno presrano todler dete.  Pa imam otroke, amšpak moji nikoli niso tečnarili drugim pred ušesi in se matali po tleh in izsiljevali, se drli čez cele jedilnice – ker so bili lepo vzgojeni, naučćeni, da se to ne sme. Amašpk zgled se zagčne za domačo mizo – če se doma tako dere, pa mu je dopuščenom, jasno to vzame za dovoljeno in počne to  potem povsod.

Sem pa trenutno v letih, ko želim malo uživat brez razvajenih, nevzgojenih tečnih otrok;  mi  paše, da mi ne cvilijo in vreščijo otroci po glavi – trenutno rabim. Ko bo cajt za vnuke, pa bom že potem spet “jovo na novo”, prilagoditev tudi na te decibele. Ampšak da za nekaj plačam , pa da mi dretje in izsiljevanje v visokih vreščalnih frekvencah kvari užitek – that’t a no no for me now.

Hehehehhe, tvoj caps lock tekst – po možnosti še v onem tipičnem štajerskem narečju, da se dere preko cele jedilnice  🙂 🙂  Priceless!

Kar mislite, da so to vavčer turisti. Tudi, ko ni bilo vavčerjev, so se froci nekulturno drli, vreščali. Pa recimo Hofer, Spar, Lidl… kaj imajo ti z vavčerji? Pa ni redek pojav, da naletiš na podvijane froce.

Pa seveda niso samo slovenski froci podivjani. Greš v tujino, samo bejži stran od tam, kjer je frocovje.

Bolj malo otrok si zasluži naziv otrok, večina si zasluži naziv froc. Razvajeni, podivjani, nevzgojeni.

vlačijo jih povsod, 03.11.2021 ob 21:31

Kar mislite, da so to vavčer turisti. Tudi, ko ni bilo vavčerjev, so se froci nekulturno drli, vreščali. Pa recimo Hofer, Spar, Lidl… kaj imajo ti z vavčerji? Pa ni redek pojav, da naletiš na podvijane froce.

Pa seveda niso samo slovenski froci podivjani. Greš v tujino, samo bejži stran od tam, kjer je frocovje.

Bolj malo otrok si zasluži naziv otrok, večina si zasluži naziv froc. Razvajeni, podivjani, nevzgojeni.

Za potencirano kritiziranje večno razpoloženi veliki “otroci”. Odrastite.

če mene vprašaš, 03.11.2021 ob 21:33

Za potencirano kritiziranje večno razpoloženi veliki “otroci”. Odrastite.

A jih ti imaš slučajno “kolikor jih je Buh dal” ?

Veliko nas je na rehabilitaciji po operaciji. Večina starejših. Res nismo pričakovali, da nam bo zajtrke in večerje popestrila družina in njeni cvileči otroci.

Radi bi samo mir pri jedi. No, vsaj pri kosilu imamo mir, ker imajo samo zajtrk in večerjo…

Oglušeli, 03.11.2021 ob 22:01

Veliko nas je na rehabilitaciji po operaciji. Večina starejših. Res nismo pričakovali, da nam bo zajtrke in večerje popestrila družina in njeni cvileči otroci.

Radi bi samo mir pri jedi. No, vsaj pri kosilu imamo mir, ker imajo samo zajtrk in večerjo…

Katere rehab terme so to ?  🙂 Primus Ptuj? Dolenjske toplice? Čateške toplice? Terme Banovci?  Hotel Svoboda Strunjan morda?

Radenci

A ste pozabila kaksni so majhni otroci ali jih pa niste nikoli imela… Ja derejo se, jokajo izsiljujeo… Ce so pri miru in cisto tiho je nekaj hudo narobe. V bistvu vi potrebujete privat resort z osebno sluzkinjo brez ostale plebejske raje…

ali so starši,ki imajo majhne otroke kaj manj vredni kot vi,ki imate že odrasle….ali pa jih sploh nimate.

če vas moti otroški jok ali smeh in vrgolije,pa drugič ostanite doma in boste imeli svoj mir.

pa to povejte zdravniku,ki vam je predpisal rehabilitacijo.

tudi vi koristite…

pa lep pozdrav

Pa to ne moreš verjeti. Eni še zagovarjajo tako cvilečo svojat.

Je pa tako, jaz sem bila otrok ja. Pa niti pod razno me niso vlačili na lokacije meni neprimerne. Torej kot dojenčka me niso vlačili po jamah, gostilnah, muzejih, hotelih, restavracijah. To, kar zdaj počne novodobna zblojena mamica in foterček.

In, ko sem bila par let stara, mi na kraj pameti ni padlo se dreti, vreščati pred tujimi ljudmi. Je mama znala to tako zrihtat.

Pa ja, kdor ima vzgojene otroke, tudi sedaj ne vreščijo, tulijo, da drugim uničijo kosilo, ogled. Normalni starši otrok, dokler pač ne razumejo, da se ne smejo dreti, ne vlačijo naokrog, kjer bi jih morali drugi poslušat. Samo kaj, ko je sedaj vse več zblojenih staršev, ki mislijo, da mora njihove cvileče, tuleče froce poslušat vsa okolica. Pa ne gre samo za male otroke. Sem imela zadnjič priliko poslušat na enem turistične ogledu vreščanje, tuljenje 12 letnice. Pa bi ji dala dve čez riti. Njena babica ji je pa še ugodila vsem njenim muham. Smrklja brezobrazna.

Marta824, 04.11.2021 ob 21:11

A ste pozabila kaksni so majhni otroci ali jih pa niste nikoli imela… Ja derejo se, jokajo izsiljujeo… Ce so pri miru in cisto tiho je nekaj hudo narobe. V bistvu vi potrebujete privat resort z osebno sluzkinjo brez ostale plebejske raje…

Marta, prizemljite se….

Vam privoščim enkrat kaj takega – 5 ur, ne 8  obvezno poglejte posnetek do konca:

.https://www.youtube.com/watch?v=rY09Scfui0A&t=6s

Pa prosim, ne opravičujte videnega z nenormalnim psihoiloškim stanjem, ta otrok je normalen , ampak razvajen nevzgojen permisivno vzgojen 3-letnega mulček. In taki so nevzgojeni tudi po slovenskih toplicah, hotelih, destinacij, kot piše avtorica in še kdo tukaj.

bk378, 04.11.2021 ob 21:44

ali so starši,ki imajo majhne otroke kaj manj vredni kot vi,ki imate že odrasle….ali pa jih sploh nimate.

če vas moti otroški jok ali smeh in vrgolije,pa drugič ostanite doma in boste imeli svoj mir.

pa to povejte zdravniku,ki vam je predpisal rehabilitacijo.

tudi vi koristite…

pa lep pozdrav

ne, mi imamo vzgojene od malega – zato nikakr ne gre za manjvrednostni kompleks

Kaj točno pa je s tabo narobe?

Mater jaz grem jutri. Sicer ne v Radence in sluzbeno ampak me je ze strah.

Pa to ni normalno. Zakaj se pa moj ni? Ker je vedel, da ne bo nic dosegel.

Zadnjic na gokardih – oce zahteval in podpisal vse kar je mozno, da je sonce peljalo gokard – celada prevelika, jok, 3 na uro, nevarno. Noro dretja

Moje mnenje je, da je večina teh komemtarjev skrajno neprimernih in obsojajočih. Razumem, da zna biti otroški jok izredno moteč, vendar pa vseeno to ne pomeni da si malde družine nebi smele privoščit oddiha kjer si one to želijo. Predvsem sem pa mnenja, da so otroci med seboj različni, tako kot smo potem v odrasli dobi medseboj različni ljudje. Nekateri priredijo tantrum takoj, nekateri so bolj potrpežljivi. Za nobene se mi pa ne zdi primerno reči, da so razvajeni in smrkavi in nevem kaj še vse. Enostavno so otroci, ki bi isti tantrum doživljali tudi na vseh drugih mestih. Ljudje se preveč ukvarjamo z drugimi in z tem kako bi morali drugi početi stvari, namesto da kakšno stvar enostavno preslišiš ali pa se iz moteče situacije umakneš.

Majčika0000, 04.11.2021 ob 22:41

Moje mnenje je, da je večina teh komemtarjev skrajno neprimernih in obsojajočih. Razumem, da zna biti otroški jok izredno moteč, vendar pa vseeno to ne pomeni da si malde družine nebi smele privoščit oddiha kjer si one to želijo. Predvsem sem pa mnenja, da so otroci med seboj različni, tako kot smo potem v odrasli dobi medseboj različni ljudje. Nekateri priredijo tantrum takoj, nekateri so bolj potrpežljivi. Za nobene se mi pa ne zdi primerno reči, da so razvajeni in smrkavi in nevem kaj še vse. Enostavno so otroci, ki bi isti tantrum doživljali tudi na vseh drugih mestih. Ljudje se preveč ukvarjamo z drugimi in z tem kako bi morali drugi početi stvari, namesto da kakšno stvar enostavno preslišiš ali pa se iz moteče situacije umakneš.

pa porkaflek- jasno, da si lahko privoščijo – ampak z vzgojenimi potomci – ker gredo sobivat s tujimi ljudmi na neko destinacijo – oa ni važno al na bone al ne na bone (!!) ,se hranijo skukaj v eni jedilnici, kjer se pričakluje neko spoštovanje bontona  in NEDRETJE fročkov je tudi spoštovanje bontona – in se ne morejo spuščeno s trika obnašat pa kričat, če se tako  lahko tudi doma.  Problem je v LAHKO – ker jim je doma to dovoljeno. Pa nehajte no že opravičevat tako dretje in tečnarjenje otrok s tem, da je to treba tolerirat – NE, ne sme se tag tolerirat, ker to ni ne moralno, ne vzgojno ne normalno.,Ja, lahko je zaspan, utrujen – ampak mladi starši jih “mučijo”,  ker jih ignorirajo v javni jedilnici, da zadovoljico svoja čustva najprej, – ven odpeljat se z njim zunaj pogovorit in nazaj not. Če ne gre , ponovi vajo. V tretje bo leni mamici in očku pa že ratalo…

Saj otroci so bogi, se nam smilijo, ko se morajo tako dreti, pa jih starši preprosto ignorirajo, kot da niso  njihovi  🙂

permisivna vzgoja, 03.11.2021 ob 19:18

Žrebiček v hotelu tako kopitlja, kot se je naučil doma.

padec nivoja cukra v krvi.

Tako se  dostikrat obnašajo s cukrom zasvojeni in nahepani otroci, odvisni od cukra. Samo sladko bi jedli. In ko jim pade nivo cukra v krvi, znorijo.

To gre tud men na qurac. Ja in imam 2 hčeri, lih fajn zreli za to, 3 in 5,5 let.

Že da se men derejo, se mi zmeša, kaj šele drugi. Treba met mal odnosa do soljudi, kot da morjo tvoje cmere poslušat. Pa jim uničiš obed, obisk trgovine…zato po raznih jamah še ne hodmo; npr za vožnjo s turistično ladjico smo izbrali najkrajšo možno varianto, ker več k eno uro ne bodo lepo pri miru na stolih…..

Smo jih nekak navadli, na lepn način, da se npr. je (hrani) v jedilnici, ne v dnevni, če ne so drobtine na kavču, in bodo mravlje, tega pa nečmo met.

Pri mizi se nekako mirno sedi,  in počaka do konca, da vsi pojejo, potem se gremo igrat. Recimo kriza je v oštariji, k se med juho in glavno jedjo čaka, otroka se zamoti s kakšno knjigico ipd. Pri nas smo lih zaradi ostalih strank jemali ” puferje” sabo, da otroku olajšamo mirno sedenje med obroki.

Sem šel pa že s tulečo trmo tud ven iz trgovine,  in pač nismo kupili nič, čeprav je bilo namenjeno njej ( cunje). Al pa iz špecerije, mama je ostala not v trg z eno, jz sm pa cmero pelu ven na parking, in naj se tam dere,  pa da jo vidijo, kako je lepa ..pa kako je blo hudo, k je mogla ona ven, druga je pa še not ostala…

Dejansko deluje, ene dvakrat 3x šola, za drugič je vedla.

Covid 2021 LE, 04.11.2021 ob 23:27

To gre tud men na qurac. Ja in imam 2 hčeri, lih fajn zreli za to, 3 in 5,5 let.

Že da se men derejo, se mi zmeša, kaj šele drugi. Treba met mal odnosa do soljudi, kot da morjo tvoje cmere poslušat. Pa jim uničiš obed, obisk trgovine…zato po raznih jamah še ne hodmo; npr za vožnjo s turistično ladjico smo izbrali najkrajšo možno varianto, ker več k eno uro ne bodo lepo pri miru na stolih…..

Smo jih nekak navadli, na lepn način, da se npr. je (hrani) v jedilnici, ne v dnevni, če ne so drobtine na kavču, in bodo mravlje, tega pa nečmo met.

Pri mizi se nekako mirno sedi,  in počaka do konca, da vsi pojejo, potem se gremo igrat. Recimo kriza je v oštariji, k se med juho in glavno jedjo čaka, otroka se zamoti s kakšno knjigico ipd. Pri nas smo lih zaradi ostalih strank jemali ” puferje” sabo, da otroku olajšamo mirno sedenje med obroki.

Sem šel pa že s tulečo trmo tud ven iz trgovine,  in pač nismo kupili nič, čeprav je bilo namenjeno njej ( cunje). Al pa iz špecerije, mama je ostala not v trg z eno, jz sm pa cmero pelu ven na parking, in naj se tam dere,  pa da jo vidijo, kako je lepa ..pa kako je blo hudo, k je mogla ona ven, druga je pa še not ostala…

Dejansko deluje, ene dvakrat 3x šola, za drugič je vedla.

Lepo.

In bistveno je, da v takih situacijah, ko ima otrok “krč dretja in tečnarjenja” otroku na miren način in ne z agresijo “presekaš” to njegovo dejanje  z nelim hitrim, preusmeriš pozornost- zdaj ali z mirnim odpeljanjem takoj ven  npr. iz te jedilnice in mirnim pogovorom izven nje, ali pa npr. za mizo s presumeritvijo pozornosti – magari s kakšno nemotečo igračo, besedno igrico. P

roblem je ker se tamladim današnjim starše, to “ne da”, ne da se jim za mizami  na dopustu  s svojimi otroki tam ukvarjat – ker oni to literary vzamejo za svoj “dopust” oni so na dopustu in se ne pustijo motit d fussanjem lastnih otrok 🙂  Pa tako malo je treba včasih – samo 5 minutk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close