Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čehi 150 na AC, mi pa 60 v Lublano

Čehi 150 na AC, mi pa 60 v Lublano

Evo , čehi se bodo dovoljeno vozili po Ac 150  na uro, pri nas pa bodo v imenu “zmanjševanja ” zastojev pa uvedli 60 na uro od Vodic, Vrhnike, Grosupljega in Domžal proti ljubljani , ko še to ne bo zaleglo bodo zmanjšali na 40, ko tudi to ne bo prijelo pa na 6 kmh, na koncu pa nič, takrat ne bo več zastojev na obroču.

https://www.zurnal24.si/avto/hitrosti-na-avtocesti-v-lepem-vremenu-do-150-km-h-445713?utm_campaign=si.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=si.contentexchange.me&utm_content=ewhdtyTcgdbmdphjX&pv=c98a5b33-81a6-4500-9e0b-29f8dc61cae6

Večkrat smo prisebneži že razlagali da bi prav povečanje hitrosti na minimalno 150 na uro na prehitevalnem zmanjšalo zastoje ker bi prisebni vozniki hitreje zapustili AC, torej bi relacijo lahko prevozilo več vozil na uro.

Tovornjaki in drekači pa naj bodo na voznem pasu, prestopanje na prehitevalni pa bi moralo biti omejeno na  uvoze, pozrm pa neprekinjena črta iz voznega na prehitevalni, iz prehitevalnega na voznega ap bi morala biti črtkana, morebitne drekače kateri sebe vidijo kot varne voznike pa bi morala avtocestna Policija striktno kaznovati.

Kot vemo se danes dobi drekač kateri sebe vidi kot varnega , se vkoplje na prehitevalnega pri 110 na števcu, torej realno 100 in se noče umaknit, češ bomo varno vozili.

Take bi morali kaznovati s kaznijo enako prekoračitvi , torej če vozi realno 100, moral bi pa 150 mu sledi kazen za 50 kilometrov, torej najmanj 250€ in 3 do 5 pik.

v Sloveniji je vse narobe.

V Sloveniji je polno tranzita. Rabili bi tri pase čez cel avtocestni križ, okrog Ljubljane pa 4. Gostota prometa okoli Ljublljane je tako visoka da ne požira ne glede na omejitev. Desni pas so tovornjaki, levi pa vsi ostali in moraš imeti preklemansko srečo da lahko po prehitevalcu pelješ čez 100 na uro. O varnostni razdalji lahko le sanjaš. Obvoznica dostikrat celo stoji, velik problem so tudi uvozi in izvozi. Zato bi bilo višanje hitrosti strel v koleno.

Taki ki znate samo pritiskat gas ne boste nikoli razumeli da gasat zna vsak, ustavit se iz 130 na 0 pa je večji problem, iz 150 pa še večji.

v sloveniji s levi fašsiti narobe. komunisti ugabni. levičarji lgbt pedofili. to je narobe v slo. in folk ugabn ki jih volite.

Ko je bil Janša na oblasti, smo imeli še nekaj boljšega – avtocestno policijo!

Ampak čehi se po naših cestah vozijo množično, mi po njihovih pa ne.
Cela Evropa se vozi skozi Slovenijo in to z navdušenjem, prostovoljno!

Torej so naše AC očitno vroča roba!

Seveda so, samo od vinjet poberemo 241 milijonov, skoraj četrt miljarde, od avtov , še več je pa od tovornega prometa,za ta denar pa kaj kuraz, ker smo se narobe odločili v imenu nacionalnega interesa, ceste so slabo narejene, ko bi imeli kocesionarja bi rekli popravi in bi on na svoje stroške popravljal, mi pa bi čez 20 let postali lastniki, tako pa smo plačali gradnjo, beri preplačali gradnjo, sedaj pa plačujemo popravila katera bi bila zastonj , bi koncesionarji plačali.

Zajebala nas je leva politika, najbrž se ne spomnite več tistega famoznega , NE BOMO VLAGALI V CESTE, VEČ CEST , VEČ ZASTOJEV so rekli levaki

Imamo čudežno DARS-ovo dinamično upravljanje hitrosti.

Čuran, ki pojma nima o ekonomiji, blebeta, kako bi nek koncesionar NA SVOJE stroške popravljal avtoceste, hahahaha. Tako kot bi najemodajalec iz svojega žepa plačeval davke na nepremičnine, ki jih oddaja.

In taki se imajo za bolj pametne od vlade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close