Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če že moramo uvažat delovno silo, zakaj ne uvažamo Ukrajink in Rusinj?

Če že moramo uvažat delovno silo, zakaj ne uvažamo Ukrajink in Rusinj?

Zakaj se uvaža muslimanske zapečence in ne Ukrajink? A nismo mi Slovenci bolj odprti za matriarhalno, oz. enakopravno družbo? Vsi vemo, da je pri balkancih ravno obratno.

se strinjam, ne vem zakaj in kako ampak so najlepše!!

Če se že uvaža bi morala najprej prit ženska. Šele nato za njo dec, če ga bo sploh hotela. Ker tole kar je sedaj je katastrofa. Uvaža se patriarhat, s čimer naj bi na zahodu opravili enkrat za vselej, mi pa se sedaj pogrezamo nazaj.

Zato,ker so mesta v prostituciji ze skoraj vsa zasedena s strani Slovenk.

Saj jih. Pa Rusinje, oa Slovakinje, ful je tega. Bi bili presenečeni, ko bi vedeli, koliko jih živi v Sloveniji, blazno hitro se naučijo jezika in se integrirajo.

Mi osebno poznamo dve rusinji (ena z družino iz Rusije) , eno Ukrajinko, preko te pa še eno Moldavko.

Naseljevati muslimane je samomor na dolgi rok, mogoče pa že na srednji rok.

V glavnem visijo na sociali in se na naše stroške načrtno močno množijo. Nikoli se ne prilagajajo, kaj šele asimilirajo. Gojijo totalitarno ideologijo, ki se ji gre samo za to, kako si bo nekoč pokorila svet in iztrebila t.i. preklete nevernike.

Za dosego tega cilja jih koran napotuje na džihad, ki vsebuje tudi teroristične prijeme kar lahko tudi vidimo po množičnih napadih po evropskih mestih.

Kot delavce (če je že treba) bi res lahko rajši uvažali Ukrajince/Ukrajinke, Ruse, pa tudi ljudi iz Srednje in Južne Amerike, Vietnama, Filipinov itd. Nikakor pa nobenih muslimanov!

Črnogorce se nj uvaža. Po raziskavah so najvišji v Evropi in tudi fizično najboljše grajeni, jaz vem da tudi najlepši. Od njih bomo dobili najboljše gene.

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 20.07.2021 ob 12:17

Črnogorce se nj uvaža. Po raziskavah so najvišji v Evropi in tudi fizično najboljše grajeni, jaz vem da tudi najlepši. Od njih bomo dobili najboljše gene.

ja kam ti bo pa tvoj črnogorec dal gene????

Bos moral kdaj pa kdaj iti v toti Maribor. Ali pa v Rogasko Slatino. Koliko hoces in kaksne hoces. Pa mislim da jih tudi v prestolnici ne manjka.

Na Hrvaškem da je kar nekaj agencij, ki uvažajo ukrajinsko delovno silo. Baje, da jih je polno, tudi za delo v gostinstvu.

Ampak mi smo bili vedno 100 let za Hrvati.

z Rusinjami slabe izkušnje, Bolgarke so top. Izredno lepe in izredno delovne ter inteligentne, družinske

Aha,  to bi radi zato, da bi fukali, ker vam muslimanke ne dajo?

Desperadodajka, 20.07.2021 ob 12:05

Zato,ker so mesta v prostituciji ze skoraj vsa zasedena s strani Slovenk.

Ekonomija vse kakor ni tvoja močna točka. V Sloveniji, ne glede na vso globalizacijo, za prostitucijo nikoli ni bilo in verjetno še lep čas ne bo prave podlage, saj Slovenke prerade dajo zastonj.

Zato, ker so prepametne, da bi prišle med te zabite, zapite in zagovedne balkance. Podobnih luzerjev imajo že doma dovolj, punce gredo raje na pravi Zahod.

Ponavljate njih lažne in zavajajoče besede. Delovna sila. Ni delovna sila ljudje so, zemljani so, čutna misleča bitja. Če zanje pravite, da so delovna sila, kaj ste potem vi?

Kaj ne znate gledati izven sistemsko? Kaj ste le karakter v igri in niste živi in se vas s pritiskom na gumb izniči, izklopi?

Prebudite se

Ce pa slovenka nobena noce delat v pekarni kot prodajalka. V pekarni pri nas na vasi delata dve bosanki. In obe sta kul zenski.

Lepotice, 20.07.2021 ob 11:23

Zakaj se uvaža muslimanske zapečence in ne Ukrajink? A nismo mi Slovenci bolj odprti za matriarhalno, oz. enakopravno družbo? Vsi vemo, da je pri balkancih ravno obratno.

Ker so ne potrebne.

Ukrajinke in Rusinje se že na prvi chat (preko spoznavnih portalov) nesmrtno zaljubijo v naše postavne, lepe in karizmatične dece in takoj, ko zavohajo denar se poročijo v Slovenijo.

Se Moldavka dobro fukari?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close