Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če že mora varati – naj bo lepša ali grša?

Če že mora varati – naj bo lepša ali grša?

ti ne, kaj pa tvoj? pa ne nad tvojo lepoto?

Ma važno, da je bolj strastna in pohotna

ti si verjetno tehnik?

ti je primorc 25 spodal odgovoril 🙂

primorc je tvoj tip? in kaj je 25? njegov iq?

ne, moj tip si ti zumba, zumba :))) ostalo pa njega vprašaj :)))

če sem jaz tvoja zumba, potem si ti moja bela lepotica? si rasistka? a?

a bi se rad kregal? nič ne bo, nisem jaz za kregaraj :))

a bi se rad kregal? nič ne bo, nisem jaz za kregaraj :))[/quote]

peace sister:)

He, he, saj veš kako je: tudi meni je povedal vse grdo o tebi in vse grdo o Gorenjki. Ampak pač je bil dober za ranjeno srce, ko se je moje ranjeno srce pobralo, sem ga pa skenslala, barabo, ki samo grdo govori o svoji ženi, ljubicah. Takega že ne bi hotela imet za moža. Prav je, da si ga brcnila v rit.

mene je moj po 15 letih prevaral in verjeli ali ne po vsem tistem hudem ki sem dajala skozi ko sem zvedla da me je prevaral sem se tako olajšala ko sem jo vidla,žensko s katero me je prevaral..bila je grda…kot čarovnica..rdeči dolgi rakrušrtani lasje dolg nos pa še podočnjake do ust..he he…

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Verjetno še en dokaz, da je moškim pomemben (le) seks.

Zmotno je prepričanje, da do varanja pride zgolj zaradi potešitve spolne sle, pa da so zgolj moški “mahjeni” na seks. Vzroki, zakaj pride do varanja, so lahko zelo različni. In ni nujno, da je tisti, ki je prevaran, vedno nekakšna žrtev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je!!!

Zmotno je prepričanje, da do varanja pride zgolj zaradi potešitve spolne sle, pa da so zgolj moški “mahjeni” na seks. Vzroki, zakaj pride do varanja, so lahko zelo različni. In ni nujno, da je tisti, ki je prevaran, vedno nekakšna žrtev.[/quote]
Tisto, kar imaš doma, ne boš iskal drugje.

Možno je tudi, da ti doma manjka nekega pogovora in boš šel z neko žensko na kavo in se pogovarjal, vendar to ni varanje. Ali pač……?

Kaj bi pa prevarani lahko bil še kaj drugega, kot žrtev ? Ponavadi se počuti izkoriščanega.

Zmotno je prepričanje, da do varanja pride zgolj zaradi potešitve spolne sle, pa da so zgolj moški “mahjeni” na seks. Vzroki, zakaj pride do varanja, so lahko zelo različni. In ni nujno, da je tisti, ki je prevaran, vedno nekakšna žrtev.[/quote]
Tisto, kar imaš doma, ne boš iskal drugje.

Možno je tudi, da ti doma manjka nekega pogovora in boš šel z neko žensko na kavo in se pogovarjal, vendar to ni varanje. Ali pač……?

Kaj bi pa prevarani lahko bil še kaj drugega, kot žrtev ? Ponavadi se počuti izkoriščanega.[/quote]
ko te tvoj dragi prevara je tvoj ego je prizadet do dna duše in misliš da sanjaš ko vse to zveš ampak čas naredi svoje in kar te ne ubije te ojača…in verjeli ali ne zdaj sm zelo močna in zdaj živim kot želim jaz:)))

Res je!!![/quote]

Če ženska ne mara seksa, je vedno moški “kriv”, oz. ona, ker je ne privlači, ji je bolj prijatelj, “sorodna duša!”, ne pa tudi ljubimec, pa vseeno vztraja z njim. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

GRDA 100°%!!!!!

Vsaj eno tolažbo da imamo!!!

Ne vem, zakaj bi me tip varu z gršo žensko? A ni tako, da če si na lepšem, da greš težko na slabš?

😀

Ne vem, zakaj bi me tip varu z gršo žensko? A ni tako, da če si na lepšem, da greš težko na slabš?

:D[/quote]

Tako sem tudi jaz mislila, dokler nisem izvedela za znanko, ki je ljubica poročenemu. Precej starejša, grša od žene, ampak tip jo obožuje.
Osebno bi pa tudi raje videla, da me prevara z lepšo, boljšo itd., bi si vsaj lahko logično razložila zakaj, pa če bi bilo to res ali ne.

Tako sem tudi jaz mislila, dokler nisem izvedela za znanko, ki je ljubica poročenemu. Precej starejša, grša od žene, ampak tip jo obožuje.
Osebno bi pa tudi raje videla, da me prevara z lepšo, boljšo itd., bi si vsaj lahko logično razložila zakaj, pa če bi bilo to res ali ne.[/quote]

Po eni strani je to logično….če te tip prevara z gršo, pomeni, da mu mora nekaj drugega dajati, kar mu ti ne moreš….in ponavadi gre to za kako čustveno zadevo, kar je še globjega pomena in dlje časa traja.

Osebno bi pa tudi raje videla, da me prevara z lepšo, boljšo itd., bi si vsaj lahko logično razložila zakaj, pa če bi bilo to res ali ne.[/quote]

če te prevara z grdo prej ali slej se bo tepel po glavi kaj je zgubil torej lepo ženo in pridobil grdobo…in posledično ne bo večno mogel gledat to grdobo ali ne?

če te prevara z grdo prej ali slej se bo tepel po glavi kaj je zgubil torej lepo ženo in pridobil grdobo…in posledično ne bo večno mogel gledat to grdobo ali ne?[/quote]

Mogoče je pa nam grda, njemu pa ne. 🙂

mogoče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close