Če že mora varati – naj bo lepša ali grša?
Moj je mene prevaral z mojim ampak res 100% nasprotjem, sem črnolasa, visoka, močne postave, z zelo močnim globokim glasom, zelo zgovorna, družabna, s podiplomsko izobrazbo, ženska sem, ki ne prenese lenarjenja, pasivnosti, rutine, skratka možačastega značaja sem.
Nova izbranka mojega bivšega tipčka pa je totalno blond, izredno majhna, drobne postave, tiha kot miška, nedružabna, vase zaprta, s 3letno srednjo šolo, ki obožuje crkljanje, pasivnost, rutino, je mehka, prefinjena, blazno nežna ženska, kot bi bila iz porcelana.
Očitno sem ga jaz davila s svojo karizmo, s svojo ambicioznostjo, in z dejstvom da sem želela biti glavna jaz. Nekaj časa mu je to ustrezalo in je rad bil voden. Čez 15 let je ugotovil, da mu to ne ustreza več, zbudil se je pravi moški ego v njem in poiskal si je moje totalno nasprotje, ter začel uživati v nadrejenosti, v tem da je on vodil svojo partnerko, ki je tega bila vesela.
Da boste vedele, bolelo je, zelo bolelo, doooolgo časa….. iz tega pa sem ugotovila, da me ženske ne smemo pozabiti na našo osnovno žensko noto, na nežnost, mehkobo in ne za vsako ceno biti povsod možačaste….
Ne morem da ne bi pokomentirala. Ne varanja, temveč tvoje lastne samokritičnosti, ki je seveda pripeljala do pravilnega zaključka. Bravo za “jajca”. In imaš prav. Pravi moški želi žensko, kar sicer ne pomeni podrejene, pasivne, tihe … blondinke, imajo radi odločne ženske (če so pravi moški, če niso, se jih tako ali tako bojijo), a biti mora tudi “ženska”, nežna, subtilna, ne njemu enaka, temveč njemu kompatibilna …
Ko me je prvič prevaral, nisem mogla verjeti fotografijam (so se prosto valjale po računalniku) – pusta, neurejena, sicer športen tip, a možača, nič ženskega na njej… Kasneje sem (od njega) izvedela, da se flenča naokoli sto na uro, vsak mesec sproba vsaj dva, glede na to, da živi sama….
Naslednjič čisto nasprotje – vitka lepotička, super urejena, dokaj simpatična…
Sama sem nekje vmes.
Če bereta, dragi Gorenjka in Šalečanka… Sta bili na njegovem jedilniku istočasno.
On pa na mojem ni več :)))
Je pa povedal, česar vama verjetno ni – prvi niso pomagale izkušnje, drugi pa ne lepota – bed v postli :)))))))
Forum je zaprt za komentiranje.