Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če že mora varati – naj bo lepša ali grša?

Če že mora varati – naj bo lepša ali grša?

Torej če tip že mora varati – bi raje videle, da je ženska od vas lepša ali grša?

Še ena, ki ne razume, da je lepota stvar osebnih preferenc. Mogoče bo tebi ženska, s katero te vara, grda, njemu pa lepša od tebe.

Lepša, obvezno.

Zunanja lepota ni vse.

Nima veze, grda , ali lepa. To je kemija, vsaj ponavadi. Poznam možakaraja ( 63), ki ima 23 let mlajšo žensko. On izgleda 70, ona ? Nedoločeno, nikakršno…pa?? Grda-se ne sme reći?;). No, pa še zoprna in antipatična je. Nekaj že mora biti??

V najboljšem primeru naj bo ded :))))

Moj je mene prevaral z mojim ampak res 100% nasprotjem, sem črnolasa, visoka, močne postave, z zelo močnim globokim glasom, zelo zgovorna, družabna, s podiplomsko izobrazbo, ženska sem, ki ne prenese lenarjenja, pasivnosti, rutine, skratka možačastega značaja sem.
Nova izbranka mojega bivšega tipčka pa je totalno blond, izredno majhna, drobne postave, tiha kot miška, nedružabna, vase zaprta, s 3letno srednjo šolo, ki obožuje crkljanje, pasivnost, rutino, je mehka, prefinjena, blazno nežna ženska, kot bi bila iz porcelana.

Očitno sem ga jaz davila s svojo karizmo, s svojo ambicioznostjo, in z dejstvom da sem želela biti glavna jaz. Nekaj časa mu je to ustrezalo in je rad bil voden. Čez 15 let je ugotovil, da mu to ne ustreza več, zbudil se je pravi moški ego v njem in poiskal si je moje totalno nasprotje, ter začel uživati v nadrejenosti, v tem da je on vodil svojo partnerko, ki je tega bila vesela.

Da boste vedele, bolelo je, zelo bolelo, doooolgo časa….. iz tega pa sem ugotovila, da me ženske ne smemo pozabiti na našo osnovno žensko noto, na nežnost, mehkobo in ne za vsako ceno biti povsod možačaste….

Itak da z lepšo. 🙂
Že tako je ob takih dogodkih samozavest in samopodoba na nuli, da te pa še z eno grdavšo prevara, te pa po mojem samo še dodatno v poden zabije.
Jaz bi veliko lažje prenesla, če bi me prevaral z lepšo in simpatičnejšo od mene.

Ne morem da ne bi pokomentirala. Ne varanja, temveč tvoje lastne samokritičnosti, ki je seveda pripeljala do pravilnega zaključka. Bravo za “jajca”. In imaš prav. Pravi moški želi žensko, kar sicer ne pomeni podrejene, pasivne, tihe … blondinke, imajo radi odločne ženske (če so pravi moški, če niso, se jih tako ali tako bojijo), a biti mora tudi “ženska”, nežna, subtilna, ne njemu enaka, temveč njemu kompatibilna …

Če je lepša, se ti bo zdelo, da si ti grda ko pošast, če je pa smotana, potem pa veš, da se je dedu spipalo, ampak ima smotka jebački vonj in mogoče lepe oči. Nikoli ne veš. 😉

A je fejst? A je grda? Po moje je še najboljše, če je……oboje. :))

Ko me je prvič prevaral, nisem mogla verjeti fotografijam (so se prosto valjale po računalniku) – pusta, neurejena, sicer športen tip, a možača, nič ženskega na njej… Kasneje sem (od njega) izvedela, da se flenča naokoli sto na uro, vsak mesec sproba vsaj dva, glede na to, da živi sama….
Naslednjič čisto nasprotje – vitka lepotička, super urejena, dokaj simpatična…
Sama sem nekje vmes.
Če bereta, dragi Gorenjka in Šalečanka… Sta bili na njegovem jedilniku istočasno.
On pa na mojem ni več :)))
Je pa povedal, česar vama verjetno ni – prvi niso pomagale izkušnje, drugi pa ne lepota – bed v postli :)))))))

Meni bi bilo vseeno. Če bi me prevaral z lepšo ali gršo, v vsakem primeru bi bil takoj zgodovina.

V neki knjigi sem prebrala opozorilo ženam koga se morajo” bati” – Boj se sive miške v kotu:)

Kar zate pomeni popolni FAIL 🙂

Če tip postane gej zaradi žene, mora biti pa res zoprna.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Ne, ne… :)) To bi pomenilo, da ima nov partner res nekaj, kar jaz ne morem nuditi, tako da bi to najlažje razumela. Druga babnica pa ne bi imela nič drugega kot jaz ;).

lepša – grša = relativno. bogve kaj jih potegne….

Moj bivši si je našel eno z ogromno ritjo. Ampak res ogromno.
Verjetno ga je motilo, da se nisem hotela njemu na ljubo zredit zato, da bi ustregla njegovemu fetišu.

A te je to prosil?

Ne ravno prosil. Prav težil je s tem. Iskal po netu vaje za povečanje riti in take neumnosti. Brezveze, res.

Vsaj 10 let mlajša. Saj vsaka mlajša je tudi lepša, a ne? Malo sem žleht, hehehe… :-)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj pa če te vara s “fantkom”‘ :-))))))

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

obvezno grda, z grdimi je najboljši seks, ker vedno mislijo da je zadnjič

obvezno grda, z grdimi je najboljši seks, ker vedno mislijo da je zadnjič[/quote]

ti to iz prakse govoriš ali samo teoretično nakladaš? 🙂

ti si sigurno zelo lepa?

nimam se kaj pritoževat :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close