Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če vam MON ni več všeč, pojdite drugam

Če vam MON ni več všeč, pojdite drugam

En kup brezveznih tem o MONu, kako je vse slabo, pa da izumira in ni več pametnih tem. Če vam kaj ni prav, pojdite drugam, mi tu uživamo, res je, da branost ni več tako visoka, a se počasi zvišuje.

Uživaš, bi verjela. Danes si odprla kar nekaj takih tem, s katerimi pokažeš višek inteligence.

ja ne idem nigde!!! Tu sam se ugnezdo i nikamar ne grem!!!

A vi me izterajte… Ako smijete…

Kako ze gre tisti pregovor. Osel dlako menja, ne pa navad.

Heh??

Volk. Volk…

Slabo vi to… Slabo, slabo…

Odgovor na objavo uporabnika
Ajdemi Popusi, 13.08.2021 ob 15:37

Kako ze gre tisti pregovor. Osel dlako menja, ne pa navad.

Popušil si na celi fronti…..hehehehe.. idiot

Sej vi tudi niste najbolj vesci z pregovori, old school fazoni itd…

Se popolnoma strinjam z avtorjem posta. V svobodni drzavi zivimo. Negativci, siroko vam polje.

nasvet od prijatelja, 13.08.2021 ob 14:38

En kup brezveznih tem o MONu, kako je vse slabo, pa da izumira in ni več pametnih tem. Če vam kaj ni prav, pojdite drugam, mi tu uživamo, res je, da branost ni več tako visoka, a se počasi zvišuje.

fašistično trobilo SDS trolčka KOPRIVE, ki kradete nicke nas starih članov tega foruma, ja…bomo šli drugam, takoj ko se to sranje s PREVARO COVID preneha, ker potem tukaj nimam več kaj iskati, ker ta forum je pod drugim imenom kupila stranka fašistična SDS in jaz nimam namena tej fašistični skupini večat rejtinga…tukaj sem izključno zato, da pomagam širiti resnico, dokler se da!

Ne bo držalo. Po merjenju obiskanosti foruma, mu obisk strmo pada.

Še malo in bodo opazili tudi oglaševalci. Poročilo ob koncu leta s primerjavo lani in letos, ko ima splet več kot 200% rast uporabe, boš težko objasnil zakaj tvoj forum klavrno propada in ga zapuščajo stalne stranke.

Med.over.net je over! Finito, finish. To je po novem zbirališče incestnikov, zafrustrirancev, pacientov. Uživajte. Odraz pravih slovenčkov

Ne bos verjel. Vedno bolj vsec mi postaja.

Samo veliko ALTERnativ pa MON vseeno nima. Cosmo forum je, kjer je, na čvek123 je frekvenca odgovorov bolj kot ne koledarska,… Pozna kdo kakšen bolj aktiven spletni forum?

Prirediš frekvenco odgovorov kot tu. Komentiraš… Se odjavis, prijavis z drugim profilom in si repliciras.

Krema advantan?, 13.08.2021 ob 23:04

Prirediš frekvenco odgovorov kot tu. Komentiraš… Se odjavis, prijavis z drugim profilom in si repliciras.

Tako ti delaš …

Lahko noc.

imam zadosti te stale polne govedi.

. https://youtu.be/2ufwh8Q0AI0

!!!

Še kar smetim po forumu tudi če grozim z odhodom!

Zaprite dol to greznico, da enkrat mir. 

sm pršu pogldat kuga spet tolk smrdi. zatrohnelotruplo do mona. sm še par kavk krož okrog. he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close