Če v soboto izklopim telefon
anonimno 9010Men, 23.09.2025 ob 20:38
A nima vsaka sim kartica svojo telefonsko številko in s tem še eno naročnino?
Zopet ti rečem, sim kartica je samo čip ki potrjuje operaterju da je tvoj telefon del njegove mreže. Če se telefon povezuje na bazno postajo, bo dobil signal, ne glede na sim kartice.
Primer: 112 in 113 lahko kličeš brez vstavljene sim kartice. Zakaj?
Anonimno 8807, 25.09.2025 ob 05:01
Ena peščica je čedalje bolj zabitih bunk. Paničarijo že za vsako malenkost in vidijo zarote proti njim.
Če nečesa ne razumeš je čisto ok da tega ne komentiraš. Ta posodobitev je v sklopu sistema, oddaljenega dostopa. Ali kako misliš, da dobiš sistemsko sporočilo, ki ga nisi ti zagnala oz.ni vezan na tvojo mobilno številko?
Torej, če nekdo hoče, lahko ima popolni dostop do tvojega telefona in vsebine v njem. Ok, ti si cvetka, ki ničesar ne skriva in verjameš v ta fantastičen svet in krasne ljudi, ampak to ne spremeni dejstva da je to grob poseg v tvoje pravice in da skupina maloumnežev to lahko izkoristi sebi v prid.
Takojeto, 25.09.2025 ob 07:31
Če nečesa ne razumeš je čisto ok da tega ne komentiraš. Ta posodobitev je v sklopu sistema, oddaljenega dostopa. Ali kako misliš, da dobiš sistemsko sporočilo, ki ga nisi ti zagnala oz.ni vezan na tvojo mobilno številko?
Torej, če nekdo hoče, lahko ima popolni dostop do tvojega telefona in vsebine v njem. Ok, ti si cvetka, ki ničesar ne skriva in verjameš v ta fantastičen svet in krasne ljudi, ampak to ne spremeni dejstva da je to grob poseg v tvoje pravice in da skupina maloumnežev to lahko izkoristi sebi v prid.
Fuknjen zabitočrednik nima nobenih pravic, niti lastne volje.
Kar si psihopati zamislijo, tistemu zabitočrednik prikima in se strinja, ker je zabitočrednik zabit konformist, ki vzdržuje mafijski sistem.
Iz tega razloga lahko psihopati počnejo kar hočejo.
tezki ste prav zares tezki, da iz enega testnega obvestila delate tak problem
tisti, ki boste imeli izklopljen telefon obvestila ne boste dobili, ker niste prijavljeni v omrezje, kjer se bodo posiljala ta testna sporocila. ko ga boste vklopili ga ne boste dobili, dobili bi ga v primeru realne nevarnosti, ce bi ta se obstajala in bi sistem zaznal da ste se prijavili v omrezje na katerem je neka nevarnost za katero posiljajo obvestila.
in se tisti, ki boste imeli telefon na tiho in ste prijavljeni v omrezje, piskalo vam bo vseeno in vibriralo, ker je tako namenoma, da opozorilo vidite.
zdaj pa ljudje nehajte tezit preverja se nekaj kar je za vase dobro… ko pride do nevarnosti se pa derete da vas nihce ni obvestil. res tecni in nemogoci ste. nikoli vam nic mi prav
A da bi kdo prebral kaj več o tem pa ne gre?
https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/sistem-javnega-obvescanja/
Tole je odgovor za anonimno882 – ta je: moje ime.
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolomom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Zatucana butasta ovca, 25.09.2025 ob 11:59
Tole je odgovor za anonimno882 – ta je: moje ime.
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolomom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Tudi vojna, s katero grozijo psihopati in prasica lajdra, je zaradi varnosti zabite fuknjene črede.
msolivija, 25.09.2025 ob 11:39
A da bi kdo prebral kaj več o tem pa ne gre?
https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/sistem-javnega-obvescanja/
In, za katero aplikacijo gre in kdo jo je razvil?
Forum je zaprt za komentiranje.