Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če ti mož reče da si debela …

če ti mož reče da si debela …

Dobro, Starševski čvek, pa kaj je z vami?

Zakaj primitivnega ogabneža Anonimno 3469 ne brišete? Ste tudi vi tako primitivni in vulgarni, da z veseljem berete njegove svinjarije?

Odgovor na objavo uporabnika
sprašujem se, 31.07.2025 ob 13:19

… potem pa ti očita, da premalo sexata. Kako lahko sexa z debelo žensko ki ga ne privlači oz ga odbija ker je debela?? Ali je moška potreba res tako nujna, da ni važno ali ga privlači ali ne, sam da je luknja …

Shujšajte, da boste všeč sebi in možu.

? visoko cenim njegovo iskrenost, še bolj pa pogum…?

Potem pa skupaj najdeva kako prijetno  strategijo za hujšanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 31.07.2025 ob 13:36

sprašujem se

še čisto malo žri svinja nemarna, pa ne boš več imela moža.  zda jse te še on usmili pa te pofuka, pol ko bo šel, ko te bo ime ldost tebe svije zavaljene, boš pač dala tvojo pizdo pohcano, pač komurkoli, ki te bo sploh hotel.   se boš že še naučila kuzla debela ugabna. on pa bo dobil mlajšo suhico.  ahahah hvaal bogu da sreši tebe toxične feminstke. tebe bi moral ločit takoj ko si prvič gopcala nazaj.

Cestitke tvoji ex-ženi, ki te je nogirala!

….če ti mož reče, d asi debela, potem si….

nekaj je potrebno narediti, da tega ne bo ponavljal…

in slednje, potreba je potreba, se pač dela, da si sexi, čeprav nisi ne!!!

debele tepke

p.s. vidim čez vikendi  animatorko v Rušah na bazenih, debela ko prasica

in potem pride v kopalkah pred 8 letniki, ki so tam praznovali rojstni dan.

Debele prasice, kako vas ni sramota????

mene pa Anonimno 3469 ne mti, me ne moti njeovo realno izražanje.

on piše na glas, mi smo pa vsi tiho.

reala je, da noben moški NE MARA DEBELE BABE!!!!!

ne bo se debela krota ločila, niti shujšala, ker taka pač je, svija. tu gor pa jo samo debele zagovarjate!!!!

Kar naravnost ti je povedal, da bi bilo lepše, če bi shujšala in ima te rad.

a pol ko se bo ločil, pol boš pa lahko shujšala, kupila nove obleke in se uredila in z novimi jebači seksala 3x na dan v avtih, po wcjih in motelih! Samo da boš dokazala bivšemu možu da je naredil napako da se je ločil! Ne drage vse žene, to res ni potrebno, ker ne boste potem srečne. Daj fukat temu možu ko reče in malce se uredi pa bo vse ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close