Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če ti mož reče da si debela …

če ti mož reče da si debela …

… potem pa ti očita, da premalo sexata. Kako lahko sexa z debelo žensko ki ga ne privlači oz ga odbija ker je debela?? Ali je moška potreba res tako nujna, da ni važno ali ga privlači ali ne, sam da je luknja …

… se loči, pa shujšaj.

Sicer pa, da ti odgovorim, ja, moškim je važno samo, sa je luknja. Luzerji potrpijo tudi zamaščene, grde itn.

Odgovor na objavo uporabnika
sprašujem se, 31.07.2025 ob 13:19

… potem pa ti očita, da premalo sexata. Kako lahko sexa z debelo žensko ki ga ne privlači oz ga odbija ker je debela?? Ali je moška potreba res tako nujna, da ni važno ali ga privlači ali ne, sam da je luknja …

Če Bi dovolj seksala,ne bi bla DEBELA!

Če ti mož reče, da si debela …, 31.07.2025 ob 13:21

… se loči, pa shujšaj.

Sicer pa, da ti odgovorim, ja, moškim je važno samo, sa je luknja. Luzerji potrpijo tudi zamaščene, grde itn.

Zakaj naj se loči??? Naj samo shujša. Gotovo ji ni tega rekel za brezveze

sprašujem se

še čisto malo žri svinja nemarna, pa ne boš več imela moža.  zda jse te še on usmili pa te pofuka, pol ko bo šel, ko te bo ime ldost tebe svije zavaljene, boš pač dala tvojo pizdo pohcano, pač komurkoli, ki te bo sploh hotel.   se boš že še naučila kuzla debela ugabna. on pa bo dobil mlajšo suhico.  ahahah hvaal bogu da sreši tebe toxične feminstke. tebe bi moral ločit takoj ko si prvič gopcala nazaj.

Niste debeli, le zastrupljeni!

Anonimno 3469, 31.07.2025 ob 13:36

sprašujem se

še čisto malo žri svinja nemarna, pa ne boš več imela moža.  zda jse te še on usmili pa te pofuka, pol ko bo šel, ko te bo ime ldost tebe svije zavaljene, boš pač dala tvojo pizdo pohcano, pač komurkoli, ki te bo sploh hotel.   se boš že še naučila kuzla debela ugabna. on pa bo dobil mlajšo suhico.  ahahah hvaal bogu da sreši tebe toxične feminstke. tebe bi moral ločit takoj ko si prvič gopcala nazaj.

Iz ene take si se ti izvalil, imbecil zanemarjeni.

Najbolj brihten

imbecil zanemarjen te je pofukal tvoji mamici kurbi v njeno ugabno pičko.  in tako si se skotila kuzla ugabna.   škoda da niuporabil gumice.

zate samo goli otok pa lopata

Anonimno 3469, 31.07.2025 ob 14:01

Najbolj brihten

imbecil zanemarjen te je pofukal tvoji mamici kurbi v njeno ugabno pičko.  in tako si se skotila kuzla ugabna.   škoda da niuporabil gumice.

zate samo goli otok pa lopata

Take gumice ni, da jo ne bi razjedel gift v tvojih venah, psihopat od tastarega psihopata sin… ?

MENE MOŽ LJUBI, DEBELE ME PA NEBI GLEDAL. PRAV IMA JAZ NJEGA TUI NE.

DEBELE ŽENSKE SO ZAKON

Anonimno 5266, 31.07.2025 ob 13:25

Pejd delat froce, ne pa se pritoževat po spletu… Pridno delajte, da bodo tajkuni zadovoljni.

Mnenje231, 31.07.2025 ob 15:18

Človek je največja napaka narave, najbolj invazivno in požrešno bitje na svetu.

Sem že kar  v letih in ko grem k svoji zdravnici grem skozi vhod, kjer je pediatrična ambulanta. Groza, debelajse s celulitom ,največkrat v pajkicah,  zraven pa suhec. Halo!   Sem se sama tudi v nosečnosti zredila za 25+, pa sem  z voljo shujšala na prvotno težo.

No, to sta pa dva različna svetova. Tako plitki pa tipi vseen načeloma nismo. Sploh če sta skup že dolgo, se je navadu na tvojo postavo. Zdej prvi del težave: lahko, da se mu zdi, da bi lahko bila bolj športna, ker tebi privošči, da se boš normalno gibala. Lahko da si mu z 10 kilami preveč bolj seksi kot če bi imela idealen indeks telesne mase, in je pač to rekel, ker je čuden. Lahko da je v pozitivnem smislu rekel, da si debela. Men je moja žena bolj privlačna (sploh za porivanje) če jih ima 70, kakor takrat ko jih ima 60, vseeno ji pa privoščim, da se fajn počuti, kar se pri 60kg bolj. Mislim, da če ga vprašaš, kaj s tem misli in česa si želi boš dobila prej odgovor kakor na forumu.

Drugi del težave: seks ni gledanje in ocenjevanje telesa, če ti je všeč al ne, če ti je dovolj vitko, polno itd ampak je dejavnost dveh (ponavadi dveh) ljudi. On bi pač rad bil intimen s tabo. On si ne želi porivat bejbe lažje od 62 kg ampak si želi porivat tebe. Pomojem mu ni pretirane razlike a jih maš 60 al 80 alpa 100, sam rad bi ga dal not in se mel fajn. Ni vse v vas pa v vaših postavah. Neki je v vama kot celoti.

Torej, lahko da se mu zdiš debela, lahko da mu je to fajn, lahko da mu ni. Nima pa to nobene povezave s tem, če želi bit s svojo bejbo intimen. Normalno je, da te želi rint. Sej verjetno si tud ne želi, da si sitna, pa ko si, ti reče da si, pa vseen te hoče nategnt takrat ko nisi sitna, in tudi takrat ko si. Moški pač nimamo PMS-ja, delujejo pa hormoni v to smer. Vama pa zelo manjka pogovora. Sprašujta se stvari, pa ko dobita odgovor, pomislita, kaj sta slišala.

IMA NAJBRŽ PRAV IN NA ŽALOST JE TO RES – RESNICA BOLI! 😉

A ker si rodila njegove otroke, pa pač mal ostane, … ker nimaš dovolj časa zase, ker skrbiš za gospodinj.in njegove otroke?

Vrni mu kratko in jedrnato; LE 2 BESEDI – kar najbolj zadane:

PREMAJHNEGA IMAŠ!

Shujšaš in začneš redneje fukati!

Moj partner bi mi lahko samo 3x rekel karkoli na mojo postavo: Prvic, zadnjic in nikoli vec.

Reč mu de tvoji centimetri bojo šli dol okrog pasu, njegovi na uni ta poscani klobasi pa nikol ne bojo šli gor !

Alenka732, 31.07.2025 ob 14:29

MENE MOŽ LJUBI, DEBELE ME PA NEBI GLEDAL. PRAV IMA JAZ NJEGA TUI NE.

NIMAŠ SREČE. OČITNO TE VENDAR NE LJUBI.

Dej Pejt ti najprej nazaj v osnovno šolo, da se naučiš pravopisa, potem si malo podstrešje uredi pri kakem psihiatru, potem pa pametuj. Saj te nihče be jemlje resno ob takem klobasanju, kot bi bral zaostalega osemletnika s psihičnimi motnjami. Ni čudno, da te nobena ne mara. Katera bo pa prenašala takšno primitivno blesavo tele.

Anonimno 5913, 01.08.2025 ob 13:51
IMA NAJBRŽ PRAV IN NA ŽALOST JE TO RES – RESNICA BOLI! 😉

Pomeni, da je domači seks totalno zanič in to pač pokaže tehtnica. Preredko, prekratko in na smrt dolgočasno v misionarski pozi minuto dvajset. Ona niti ne švicne.

Poleg tapravega jebača sem shujšala v pol leta osem kil, pa sem jedla ko slon. če sem imela sploh cajt kaj jest, ker sem redko uspela prit iz spalnice ?

Debela baba je znak, da je jebač zanič totalno.

Včasih je pomenilo, da ima lepo rejena žena rdečih lic, dovolj hrane oziroma dobrega moža, ki lepo skrbi za družino.

Za idiota3469, 01.08.2025 ob 16:45

Dej Pejt ti najprej nazaj v osnovno šolo, da se naučiš pravopisa, potem si malo podstrešje uredi pri kakem psihiatru, potem pa pametuj. Saj te nihče be jemlje resno ob takem klobasanju, kot bi bral zaostalega osemletnika s psihičnimi motnjami. Ni čudno, da te nobena ne mara. Katera bo pa prenašala takšno primitivno blesavo tele.

@Za idiota3469
Dej Pejt ti najprej nazaj v osnovno šolo, da se naučiš pravopisa,

A ti ga beres? Resno? Zakaj ze?? ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close