Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če stoje lulajo po vaše samo umazanci, zakaj potem vaši možje?!?

Če stoje lulajo po vaše samo umazanci, zakaj potem vaši možje?!?

V spodnjih temah na veliko pišete, kako so vaši možje čisti, ker lulajo sede in kako so tisti, ki lulajo stoje, umazanci, ki vse poščijejo. Ampak vse po vrsti pa pišete, da sede lulajo samo doma, drugje pa stoje. Se pravi, da so vaši moški čisti samo doma, drugje pa ščijejo po školjkah in širijo umazanijo? A ve ženske ste iste, doma skrbite za čistočo, drugje pa vam je vseeno? Ker to bi potem razložilo, zakaj so ženski sekreti v službah, kinih, zdravstvenih domovih pošastno umazani?

Mogoče zato, ker javna stranišča uporablja xxxx število ljudi???????
Kako neumesno vprašanje!

Ne, ni vprašanje neumestno. Če bi ljudje imeli odnos do teh stranišč, potem ne bi bila zasvinjana. Ampak če sodim po spodaj napisanem, ko ženske vse po vrsti govorijo, da njihovi možje stoje poščijejo vse okoli in je to doma nesprejemljivo, ampak zunaj pa ščijejo stoje in seveda lahko vse poščijejo okoli, ker če ni naše, potem je pa lahko usrano. Mislim!!!

Veselo sedenje po javnih WCjih ti žeim in lep dan!

Bravo!!!

Sem ženska pa se v javnem wc ju nikoli ne usedem na školjko. Kolikor vem se večina ljudi prav tako ne iz povsem jasnih higienskih razlogov. Po uporabi wc počistim kolikor se da, je pa res da to ne pomeni, da je tipi topi. Kar se mene tiče, bi bilo na javnih wc bolj higienično imeti čučavce.
meni je pa res smešno, zakaj ene ženske hočejo, da moški lulajo stoje? Je to kakšen poseben fetiš? Mene ne vznemirja, ko vidim moškega zalivat vsak vogal, zgleda pa da to ene ful privlači.

Obstajajo tudi že ženski pisoarji.

Javnih WC menda ne gre enačit z zasebnimi?

Kmalu ne bomo niti več znali ne lulat ne kakat, a ne. Ženski pisoarji, jaja, pa mon cup – v glavnem bomo vso svinjarijo vlekli s seboj, a ne. O đizus, jaz bom še zmeraj po kmečko. Kar gre not, gre tud ven. Doma ali pa kje drugje.Boli me za vaše doktorate okrog lulanja in kakanja.

Tiste, ki moškega doma natrenirajo, da se vsede niso normalne. Svašta. Take pa potem pišejo, da je šel z drugo pa sprašujejo tukaj, koliko preživnine, pa kako naj ga dobijo, pa kdaj naj ga ven zaklenejo itd. Meni na misel ne pride, da bi mu težila kako naj lula pa nikoli ne najdem umazanega wcja. Pa saj niste normalne babe! Kje je ta tema? 😀

Nekatere imate očitno smolo, da ste bile vzgojene v družinah, kjer je veljal patriarhalni sistem 18.stoletja. Vedelo se je kdo je “gazda v hiši”, katerega moškost se potrjuje z označevanjem svojega terena z urinom. Tako, kot to počno tudi druge živalske vrste. Mački, psi in podobno. Ta vzorec ste nosile s sabo in zato seveda tudi zase poiskale človeka, ki nosi s sabo vam znani vzorec. Vsako trezno razmišljanje o higieni in smradu je nezaželjeno, saj bi lahko v koreninah zamajalo trdno moškost vašega packona. Vaša sreča in najvišji življenjski cilj pa je, da lahko za njim pomivate urin. Tako nekako kot v orto muslimanskih deželah, kjer ženske najbolj vneto kamenjajo drugo žensko, ki se je recimo upala spogledati z neznancem na ulici. Vse z namenom zaščite avtoritete svojega gospodarja.

Potem pa obstajajo tudi drugačne ženske. Take, ki dajo kaj tudi na kvaliteto življenja. Ja, take pač ne bodo zase našle prašička, saj ti odpadejo že v četrtfinalu. Verjetno bodo dobile moškega ki je že zdavnaj sam pogruntal, kako se da zadeve opraviti bolj civilizirano, če pa je bil drugače vzgojen, bo pa brez nepotrebnih travm razumel in prevzel nove navade.

Iz navedenega razumem, zakaj nekatere ne morete razumeti, da je tudi moški lahko odgovoren in snažen. Ste pač ujete v svojem svetu pokorščine in zatiranosti. Pa mi je tudi vseeno, če ste s tem zadovoljne. Ne razumem pa, zakaj imate toliko proti tistim, ki so bolj higienski od vas. Je to jeza ob ugotovitvi, da se imajo nekatere lepše od vas in da lahko živijo polno življenje namesto življenja priročne snažilke? To bo, ja.

Zaradi takega mišljenja ljudi, so večina javna WC-ja onesnažena!

Po tvoje: doma že paziš, na javnih pa če ne boš, nič hudega, saj je javni!

Zaradi takega mišljenja ljudi, so večina javna WC-ja onesnažena!

Po tvoje: doma že paziš, na javnih pa če ne boš, nič hudega, saj je javni![/quote]

Se strinjam!
Drugače pa, ne vem, kaj se vtikate v to, v katerem položaju lulajo vaši možje, drugi moški itd., meni je vseeno. Samo če umaže WC, naj ga počisti za seboj, pa je.

Vsaj kar se moških tiče in o tem je menda tukaj govora, se spet prepucavate brez veze. Seveda je razlika med javnimi in zasebnimi WCji. Ogromna razlika. Ker vsi moški, razen nekaj specialnih posameznikov od naših MONovk špricajo naokoli, bi bile javne sanitarije vedno zapacane. Zato so si že pred kakim stoletjem izmislili pisoarje. Ti v javnih WCjih zmanjšujejo onesnaženje na minimum. Zasebni WCji običajno pisoarjev nimajo. Zato je menda ja logično, da moški v javnih WCjih ne sedijo, ampak uporabljajo pisoarje. Pa kaj se vam je nekaterim res skisalo, da niti tega več ne veste, čemu služijo pisoarji?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close