Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija če se kdo spozna na compe

če se kdo spozna na compe

Takole je, na hitrco, da napišem, da se mi ne ugasne spet…
Zadnjih 10 dni se mi dogaja, da se recimo monitor, medtem, ko je računalnik prižgan in počnem, kaj po njem, kar ugasne, napiše gor “no signal analog”… In to je to. Ponovno se prižge, samo če na novo zaženem comp. Zdajle pa mi je to že 3x zaporedoma naredil, kar ugasne se monitor, se slednje napiše, gori še vselej tista oranžna lučka, kot kadar je recimo računalnik ugasnjen. Samo drugače pa sama kišta od compa dela povsem normalno.
Zdaj sem tole odprla in videla, da se ventilator na grafični ne vrti. A je možno, da je crknil in da je to krivda? da se preveč segreje grafična morda?

najbrž boš rabila novo grafično

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Grrr.. Misliš?! A gre cela grafična k vragu?

Zdajle imam NVIDIA Geforce 9500GT, sem pravkar pogledala.

večina takšnih zadev se dogaja zarad nabiranja praha v kištah. odpri zadevo in OOOOOORNG posesaj zadevo po vseh kotičkih. vzam grafično vn pa jo spihej. Velik rihtam računalnike strankam in to je najbolj pogost vzrok, da stvari začnejo crkvat. prah zamaši pretok zraka in stvar se pregreje ter crkne.
🙂

Ja, sem glihkar očistila, pa odprto kišto imam, samo grafična je tako vroča! Ful! Zdajle sem potipala.

če maš še v garanciji jo daj na servis, drugač ti bo pa slej al prej shodila, če ti s signalom nagaja

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

če maš še v garanciji jo daj na servis, drugač ti bo pa slej al prej shodila, če ti s signalom nagaja[/quote]

Ni več v garanciji, je že kar par let (ene 3), odkar sem kupila ta računalnik. Saj koliko pa pride nova? Če veš okvirno, si ne upam preveč odpirat strani, da nav spet crknilo.

odvisno kolk zmogljivo rabiš oz. za kaj jo uporabljaš največ, ene so pocen, druge drage kt žafran, če so namenjene predvsem za igranje iger

Neka srednja žalost tako kot moja sedaj?! Igre sicer igram, ampak spet ne toliko, ker nimam časa.

kolk si pa okvirno prpravljena odštet

Največ 100 evrov.

http://www.mimovrste.com/artikel/2630002821/graficna-kartica-sapphire-amd-radeon-vapor-x-hd-6750-1-gb-pci-e

kaj pa kej tazga?

Ta je boljša http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_206_pch2230623_graficna_kartica_sapphire_amd_radeon_vapor-x

Ok… meni zgleda kul, veš toliko se spet ne spoznam na te zadeve… Nisem toook blond, znam dosti porihtat, samo konkretno na te komponente se toliko spet ne spoznam… 🙂

Ahm, pa še nekaj bi te vprašala, ko si že glih tle… 🙂 Katere windowse bi bilo najbolje, da si naložim? Moram formatirat potem disk, ko uredim tole z grafično, pa potem stvari na novo poštimat, ker mi vse neki šteka že, s temi windowsi sedaj pa nisem zadovoljna, mi jih je en kolega dal, samo sem jih v pol leta 2x na novo dajala, se kar sesujejo.

Ta je boljša http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_206_pch2230623_graficna_kartica_sapphire_amd_radeon_vapor-x%5B/quote%5D

Ok, hvala tudi teb… moram prebrat potem bolj podrobno opise pa to… 🙂 Samo me je kar strah imeti predolgo prižgan comp, grafična je vroča, da sem se dejansko ob dotiku spekla…

jst mam win 7 home edition, pa so čist ok, pa mam 5 let star komp, delajo bp, je pa fino če prej sformatiraš disk preden jih na novo nalagaš

Saj to imam namen, posnet, kar mi je recimo pomembnega, potem pa sformatirat disk in na novo naložt druge windowse, ker tile so res obup.
Saj nimam pojma katere, ene xp-je mam…

poskus z win 7 home premium

Aha… A naj bi kupila ali zloadala…? :-))))

Aha… A naj bi kupila ali zloadala…? :-))))[/quote]

dobro vprašanje, če jih kupiš boš mimgrede še ob dodatnih 108 eur , če jih zloadaš pa morš crackat, samo vsak crack ne prime

Aha… A naj bi kupila ali zloadala…? :-))))[/quote]

dobro vprašanje, če jih kupiš boš mimgrede še ob dodatnih 108 eur , če jih zloadaš pa morš crackat, samo vsak crack ne prime[/quote]

Ja, to je res! Hmm ja…

http://thepiratebay.org/torrent/6072687/Windows_7_Ultimate_-_32_Bit_%28Auto_Activation%29_-_Cracked

Cracked. 🙂

Ker ste tukaj ravno eksperti na kupu…če ne bo odgovora, bom odprla novo temo:
Zanima me, ali se da v Windowsih spremeniti jezik, ker so bili naloženi nemški Windowsi? Saj večina stvari je v slovenščini, tisto pa, kar običajno piše v angleščini, je sedaj v nemščini. In kako se to naredi?
Hvala za pomoč.

pa ja, naj bi se dobilo jezikovne pakete za windowse, samo se nisem nikoli ukvarjal s tem, a verjetno ni težko.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close