Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Če se hočete poceni do sitega najesti …

Če se hočete poceni do sitega najesti …

Ker so mi mnoge tipično slovenske “fore” povsem tuje.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Bila, videla, preizkusila in bila razocarana. Nad okusom, nesorazmerno polnenje traku (riz se v 35 min. ni pripeljal)…

Bila sem z otrokoma, ki sta strastna jedca kitajske hrane, vendar…

Raje 50 EUR za manjsi a okusen obrok.

Kako smo si razlicni ::)))

ok, štekam.

Evo jaz sem se razpakirala in odhajam spat. Pa, pa.

Najbrž se boš naveličala, jaz sem se že – ti si bila šele prvič in si valda navdušena. Novitet praktično ni, ali bodo na trak sploh dali najboljše kose sušija takrat, ko si ti tam, je pa očitno odvisno od faktorjev, ki mi je še ni ratalo pogruntat (za kitajsko hrano mi dol visi). Tako kot ponavadi je slovenska ponudba teh azijskih fast foodov malo pod standardom, kar se tiče kvalitete in raznovrstnosti. Za enkrat na mesec sijajno, za kaj več ni vredno.

Ampak v primerjavi s Sushi mammo in tistimi cenami, se verjetno strinjaš, da je bolje iti v Supernovo?

Ja 🙂 V Sushimami je čista molža denarnic glede na to, kar dobiš.

Lahko poveš cene, približne? Nisem še bila, sem tudi slišala, da je zelo drago. In da moraš rezervirati nekaj dni vnaprej.

Janis, tebi nekako zaupam, ker dosti daš ne hrano.

Se tale zadeva splača ali ne?
Ker midva sva enkrat gledala in je bilo hudo malo sušijev, pa še ti so zgledali, kot da se že cel dan vozijo tam okoli. Kitajska hrana naju ne zanima toliko.
Meni je na splošno zgledalo kot, da se vsa hrana že kar nekaj časa vozi.
Je sveža, okusna, ali ne?

Sušijev je bilo eno malo morje, prav res. Meni se hrana ni zdela stara, kot bi se že nekaj časa vozila okoli. Če hočeš jamstvo, da je res sveža, te obvestim, kdaj bova s prijateljico znova oropali vse, kar imajo. Če prideš nekaj minut za nama, bo gotovo sveža. 🙂 Za strokovno mnenje pa raje počakaj Janis.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ena je napisala, da je to tudi v Celovcu. Kje?

V Ljubljani sem bila, tudi midve sva se ful napokale. Hrana pa se mi ni zdela preveč kvalitetna. In pa en tekoči trak je bil poln sušijev, na drugem pa smo dočakali šele čez več kot pol ure. Najprej je bil trak skoraj prazen.

Ob najboljši uri lahko pričakuješ kakšne štiri različne nigiri sušije, daleč najboljši so rakci in tuna, tako da te priporočam, pa če boš imela srečo, bo vmes priplaval še en (!) lovkar. Vse ostalo (maki sušiji) ima noter samo zelenjavo. Meso načeloma je sveže, tako glede tega nimam pripomb. Če bo prostor, vzemita tiste sedeže, ki so najbližje kuhinji, da bosta imela začetno izbiro 🙂

Sej pravim, za ta rang ni slabo in za enkrat probat sigurno je, sploh če se bosta osredotočila v glavnem na sušije. Za sladico priporočam ličijev kompot (če vama je okus všeč, seveda) ali sadje. Če bosta jedla sušije po vseh pravilih (s sojino omako, ingverjem in wasabijem), ne pozabit potem nekje kupit še kakšne plastenke vode, ker bosta žejna, sploh če ne živita za vogalom.

Glede Sushimame: jaz sem bila tam še za časa tolarjev, tako da nisem na tekočem z aktualnimi cenami in bi bilo najbrž boljše, da to napiše kdo, ki je bil pred kratkim. Primožu nočem delat težav, če bo kakšen lastnik naletel na to debato, zato ne bom pisala svojega mnenja na dolgo in na široko, ampak samo ponavljam to, da ni price/performance.

Če sem odkrit, me bolj zanima pijača kot hrana 😉

S fantom sva bila tam pred dvema tednoma. Tudi midva sva se najedla, sva pa bila malo razočarana, saj je hrana bila bolj podobna kitajski kot japonski. Hrana je bila sicer dobra, sveža in kasneje nisva imela nikakršnih težav, edino preveč najedla sva se.

Za enkrat poskusiti je, kaj več pa dvomim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close