Če se hočete poceni do sitega najesti …
Ponavadi ne delam reklame, ampak … Tako kot sva se popoldne s prijateljico najedli, da sva se komaj prikotalili do avta in prišli domov … Če imate radi takšno hrano, toplo priporočam Running sushi & wok v Supernovi. Za enajst evrov lahko jeste, dokler ne počite. Midve sva skoraj počili. Jutri greva pa na liposukcijo 🙂 🙂 🙂 Brez heca, res priporočam.
Sušiji in kitajska, tako je. Jaz sem jedla bolj kitajsko, prijateljica bolj sušije. Eh, v bistvu sva obe jedli vse in sva se res kotalili na parkirišče z vsemi tistimi vrečami v rokah. Tisto kroženje hrane postane moteče šele takrat, ko res vase ne moreš spraviti ničesar več, oči bi pa še vedno jedle.
Bile tri moje sodelavke, včeraj popoldne.
Danes je 1. šla domov ob 9, 2. ob 9.30, kmalu za to pa še tretja.
Vse so bile zelene, bruhale od 4. ure zjutraj. Na sumu imajo ene škoklje z nečim polnjene.
Je možno, da so krive školjke, ker reakcija dejansko nastane po cca 12 urah.
Mene je pogled na sodelavke minil, da bi obiskala zgoraj omenjeno restavracijo.
R
Ti bom jutri povedala, ali je kaj na tem ali po krivem obtožuješ nič krive. Jaz sem takšnih obtožb slišala že za res veliko restavracij, tudi za takšne, v katerih velikokrat jem. In se mi nikoli ni zgodilo prav nič slabega. In si upam trditi, da mi čez dvanajst ur ne bo nič.
In ta Supernova je na Veneri?[/quote]
Je v Sloveniji še kakšna razen v Ljubljani?[/quote]
Najbrž si je težko predstavljati ampak je.
Čeprav je tako, da če posebej ne piše, jaz kar sklepam, da je govora o Lj.
In ta Supernova je na Veneri?[/quote]
Je v Sloveniji še kakšna razen v Ljubljani?[/quote]
Da vas ni sram! A ne veste, da je Supernova celo v Postojni, da tiste v Kopru ne omenjam :-)))[/quote]
Tudi v Velenju je Supernova. :))
Lepo prosim. Če je to letelo name, bruhala nisem in tudi ne bom. Velikokrat dam za večerjo tudi 50 evrov in ne vem, zakaj ne bi dala samo 11, če je to hrana, ki jo tudi sicer rada jem in sem presenečena ugotovila, da se tukaj lahko poceni dobro najem. Zame je to dobra hrana. Če je ne bi marala, je ne bi jedla, pa čeprav bi bila zastonj. Slovenska folklora pa z menoj tako ali tako nima nič opraviti.
Forum je zaprt za komentiranje.