Če se grem cepit v ZD, lahko vstopim brez pogoja PCT
Torej, naša STOKA (ne stroka) je modro odločila, da če se grem cepit v Zdravstveni dom, potem mi ni treba izpolnjevati PCT pogoja, saj naj bi šlo, pazi to: ZA MEDICINSKO NUJNOST!
Če pa hočem do svojega osebnega zdravnika, ker imam hude in več dni trajajoče bolečine v želodcu, v glavi ali v hrbtenici, seveda moram izpolnjevati PCT pogoj, ker očitno v tem primeru ne gre za medicinsko nujnost.
Kakšen očiten primer diskriminacije! Če se bolnim ljudem ravno ne preprečuje dostopa do osebnega zdravnika, se jim ga pa prav gotovo otežuje, sploh tistim, ki bi raje denar za testiranje porabili v trgovini za hrano!!
Totalna svinnjarija.
Para Bellum, 16.10.2021 ob 10:56
Torej, naša STOKA (ne stroka) je modro odločila, da če se grem cepit v Zdravstveni dom, potem mi ni treba izpolnjevati PCT pogoja, saj naj bi šlo, pazi to: ZA MEDICINSKO NUJNOST!
Če pa hočem do svojega osebnega zdravnika, ker imam hude in več dni trajajoče bolečine v želodcu, v glavi ali v hrbtenici, seveda moram izpolnjevati PCT pogoj, ker očitno v tem primeru ne gre za medicinsko nujnost.
Kakšen očiten primer diskriminacije! Če se bolnim ljudem ravno ne preprečuje dostopa do osebnega zdravnika, se jim ga pa prav gotovo otežuje, sploh tistim, ki bi raje denar za testiranje porabili v trgovini za hrano!!
Totalna svinnjarija.
Joj, pa kaj so nas vse že naredili, nalagali, ustrahovsli, ko so lansko leto rekli, da virus preživi 40 dni na igralih, klopcah in se otroci niso smeli igrat. Kakšen debilizem, ustrahovanje, upam, da vse načrtovalce te plandemije doleti taka kazen, da nikoli več ne vidijo belega dne. Zaprla bi jih do konca življenja in jim dala najtežje fizično delo za opravljat in seveda brez zdravniške oskrbe v primeru nesreče.
Pogleg, kaj so namerno naredili, sesutje gospodarstva, cene se bodo samo še dvigovale, to je začetek revščine.
In mi to dopuščamo.
V nasi dragi drzavi je tako, da papir vse prenese. Eno so trditve na papirju (za nujen obisk zdravnika ni potreben test) drugo je reala (seveda je potreben test, ce ne do zdravnika ne mores). Za nekoga, ki ga npr en teden boli zelodec je stanje pac nujno ampak za nase vrle politike in stroko, ni nujno nic. Edina nujna stvar za njih je zasluzek na testih, denar iz eu in ugotovitev, da je v slo morje ovc, ki hocejo biti sisane.Osisat je treba ovce do gole koze, pa se jim ne bo jasno , da so gole, ovce pac.
Samo kokice, cola in daljinec….
Ja. To je pri nas normalno. Brez PCT sem šla v ZD z otrokom na sistematiko. Brez PCT sem tudi spremljala mamo na cepljenje.
Nisem pa mogla k svoji zdravnici, ker sem imela vročino več kot 7 dni in sem kašljala kot pri norcih. Tudi na PCR test me ni hotela dat, ker je bil samotestirni test negativen. Mi je pa celo zagrozila, da na hitri test ne smem it, ker tja lahko pridejo lahko samo zdravi.
Pri vsem tem se res samo lahko vprašaš kdo je tu nor.
Še en dokaz, da se ne gre za zdravje, če bi se šlo za zdravje, bi bilo testiranje zastonj.V času covida v evropi 1000000 neodkritih, primerov raka. Vsaka čast stroki, ker ne zna določit prioritet, oziroma kaj je nevarnejše za samo nacijo, in civilizacijo. Smrt masonom, antikristom, Ameriki, Angliji, Izraelu, in Kitajski!
Lopovi sog, 16.10.2021 ob 12:13
Joj, pa kaj so nas vse že naredili, nalagali, ustrahovsli, ko so lansko leto rekli, da virus preživi 40 dni na igralih, klopcah in se otroci niso smeli igrat. Kakšen debilizem, ustrahovanje, upam, da vse načrtovalce te plandemije doleti taka kazen, da nikoli več ne vidijo belega dne. Zaprla bi jih do konca življenja in jim dala najtežje fizično delo za opravljat in seveda brez zdravniške oskrbe v primeru nesreče.
Pogleg, kaj so namerno naredili, sesutje gospodarstva, cene se bodo samo še dvigovale, to je začetek revščine.
In mi to dopuščamo.
Lopovi sog, se strinjam. Taka huda stroka, ki se dela norca iz ljudi že ves čas epidemije! Se spomnite priporočil za nošnjo mask na prostem, tudi, če si v gozdu sam in ni nikogar 1 km okrog tebe?? Ker je mogoče šel kak okuženec 1 uro pred tem skozi gozd in lahko virus v nekem aerosolnem oblaku zdaj čaka name??? Ali pa, ko je kdo ob 23. uri zvečer osamljen sprehajal psa z masko na frisu???
A kdo misli, da bodo ti lažnivi pujsi kdaj odgovarjali za jebbanje ljudi v glave oz. za poneumljanje ljudi???
In kljub lažem in totalni NELOGIKI jim ogromno ljudi še vedno verjame!
Para Bellum, 16.10.2021 ob 14:54
Lopovi sog, se strinjam. Taka huda stroka, ki se dela norca iz ljudi že ves čas epidemije! Se spomnite priporočil za nošnjo mask na prostem, tudi, če si v gozdu sam in ni nikogar 1 km okrog tebe?? Ker je mogoče šel kak okuženec 1 uro pred tem skozi gozd in lahko virus v nekem aerosolnem oblaku zdaj čaka name??? Ali pa, ko je kdo ob 23. uri zvečer osamljen sprehajal psa z masko na frisu???
A kdo misli, da bodo ti lažnivi pujsi kdaj odgovarjali za jebbanje ljudi v glave oz. za poneumljanje ljudi???
In kljub lažem in totalni NELOGIKI jim ogromno ljudi še vedno verjame!
Nikoli ne bojo odgovarjali. Ljudje so brez pameti in v bistvu se ne cenijo. Za sedenje zunaj na terasi nekega lokalav mrazu pokriti z dekico in ob kozarcu poceni vina bi sli skocit tudi s 4 nadstopja (ne pa na test ali po cepivo) samo, da bi dobili dovolilnico. Pa pametnom dosta. Seveda ne bojo odgovarjali, za tujo neumnost se pac ne odgovarja. Ce nimas pravilno zvezanih zic v glavi ti nic na svetu ne pomaga in vecina ljudi ima zice napacno zvezane. Ne opazijo da jih nategujejo, ne opazijo kontradiktornosti v njihovih izjavah in dejanjih, ne opazijo da se je vse podrazilo, ne opazijo da placujejo za to, da so ponizani, ne opazijo da jim ni mar ce zbolijo- vazno da imas pct pa ce je resnicen ali lazen itd…noro
Zamisli si masko čez cel obraz, prekrit nos, pri polni športni aktivnosti, kjer zelo potrebuješ zrak, oziroma dihanje. Kdo to prakticira? Res moraš biti prizadet , da pri teku, vožnji z biciklom , sam v avtu, ali na biciklu, nosiš masko čez cel obraz. To sem že dostikrat videl, in se prepričal, da norcev ne primanjkuje.
Spet se je le Pušenjak izpostavil proti debilom fašističnim. Kje je ostala banda zdravniška ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5274667309227147&set=p.5274667309227147&type=3
Za preiskavo v laboratoriju, ko ti ne napotnico izzda osebni zdravnik, ne moreš vstopiti v ZD brez PCT pogoja. Včeraj tako….
Sicer sem imela še PCT; ker sem imela dan prej obravnavo na sodišču. Sem šla prav namerno preizkusiti, ali bopm lahko prišla v laboratorij , pa je rekla, samo s PCT . Torej vstopaš zdrav, na preiskavo krvi pa greš zato, ker je sum na to, da nisi zdrav ( pa ne gre za prehlad, viroze – za sum na srčno bolezen).
Robi917, 16.10.2021 ob 15:13
Spet se je le Pušenjak izpostavil proti debilom fašističnim. Kje je ostala banda zdravniška ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5274667309227147&set=p.5274667309227147&type=3
Bravo, g. ginekolog Šušenjak – kapo dol, kot strokovnjak na svojem podroćju ( vvem, ker je delal nuhalne svetline za moje otroke v moji nosečnosti) in kot moralno zaveden človek.
Benz582, 17.10.2021 ob 07:45
Za krvodajalstvo tudi ne potrebujes PCT-ja ???. Ko oni nas rabijo, pogoj ni potreben, ko mi njih, pa je.
Upam, da se se cel zgleduje po italijanskih delavcih, ker je bilo zares dovolj tega diskriminiranja!!!
Jaz se testiram vsak teden, vcasih celo dvakrat, kdaj se je panekdo cepljen nazadnje testiral?? Verjamem, da kdo celo se nikoli ne. Pravi podtaknjeni trojanski konji so!
bravo še več takih, 16.10.2021 ob 15:32
Bravo, g. ginekolog Šušenjak – kapo dol, kot strokovnjak na svojem podroćju ( vvem, ker je delal nuhalne svetline za moje otroke v moji nosečnosti) in kot moralno zaveden človek.
Zares kapo dol pred dr. Pusenjakom! Veliko strokovnjakov si ne upa povedati, da so proti tem cepivom, ker bi jih ostali zminirali ???.
Para Bellum ti se še vedno čudiš? ? Absurd ne.. js sm tud zadnč mela redno zoboca -obvezn PCT, izpolnjevanje dokumentov, najava varnostniku, razkuževanje zdr.kartice, ceuuu protokol. Next day popravek plombice, me usmerijo na dežurno ambulanto, ker je bila moja zobarka na terenu, pridem tja, nobene kontrole, nč podpisat, prosto.. in najbolj modri vedo – dežurstvo naj bi blo izzvzeto in dostopno vedno, ok razumem. Nism pa razumela, da to ve tud covid??
Forum je zaprt za komentiranje.