Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
vidim, da vam manjka nekaj iz resničnega življenja, ko vsakič nekdo kakšno neumno pribije: peglanje gat, nogavic in ostalih finih zadev z elastiko, modrci na gumbe, nekulturni nesamozavestnež in samooklicani najjači mačo v mestu si krajša večere z branjem tračev o filmskih zvezdah, fidelito je nekje high, da še sam ne ve kje, matjažko pa verjetno ravnokar vdira v Namo na oddelek s spodnim perilom, da bi se končno naučil odpirat modrce z eno roko v temi, brez, da bi si zlomil kak prst………………….
Pa saj ravno zato je forum nesmiselno jemati resno in se obremenjevati kaj kdo napiše, saj lahko vsak napiše karkoli.[/quote]
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.[/quote]
Pri petindvajsetih, pa še malo, pa že dementen ?
Bilo ti je razloženo, zakaj si ti ostal brez računa in s tem nimam jaz nič.
Čeprav se s tem strinjam. 🙂
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.[/quote]
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.[/quote]
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.
Brisanje žaljivk, pa ne pomeni obremenjevanja s tvojim življenjem. Na tvojo žalost.[/quote]
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.[/quote]
You know your kind, ha?
Saj pravim, ti kot moderator si lahko privoščiš žalit druge, ko ti kdo kaj nazaj reče, boš pa zbrisal komentar. In ne, nisem dementen, samo neumen nisem, da bom verjel lažnivcu.[/quote]
You know your kind, ha?[/quote]
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? 🙂
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]
To, da si človek domišlja, da se vse stvari dogajajo zgolj zaradi njega, da je on vsemu temu vzrok in posledica (tudi komentarji na tem forumu se menda pišejo, da bi se tebe in tebi podobne, v nekaj prepričalo…), je posledica psihičnih motnje, ki z leti prerašča v pravo paranojo.
A ti si do sedaj to samo z likalnikom počela? 🙂
Upam, da ne na njem…. :)))[/quote]
Meni ni običajno, da bi to počeli oblečeni. Vidim, da si pa ti vedno v gatah:)).[/quote]
Hočeš povedat, da imaš “zmečkano” tazadnjo, ki jo je treba vsake tolko mal popeglat? :)))
Jaz sem pisal zgolj o likanju spodnjega perila, tebi pa misli uhajajo izpod te obleke… 😉
Le kaj ti moti misli? :)))
Človek mi ni dovolil pisat na forum, dobesedno cel dan je čepel za računalnikom, pa mi brisal komentarje. Jaz pa naj temu človeku verjamem, kako mu je vseeno za forum in mu potem še verjamem, da ni on imel nič opravka z izbrisom računa ? :)[/quote]
Ti si šizil, on je brisal. V bistvu sta kar dobro sodelovala. 🙂 Ne vem pa, zakaj se sprenevedaš. Margot ti je lepo napisala, kdo in zakaj ti je ukinil račun. Tako velik fant kot ti, bi to lahko že prebolel.
Forum je zaprt za komentiranje.