Če ne znaš kuhat, prat in likat si desca ne zaslužiš
Robi, ti si malo naporen, ko ne razumeš napisanega in podaš kr neko repliko.
Ne, NE mislim, da se ti kaj prida obremenjuješ, mislim pa, da si glede odnosa do nasprotnega spola nekje tu kot jaz. Je zdaj bolj jasno?
Težko me prepričaš v nasprotno, ne bi se ti tu prerekal z nekimi samskimi možakarji, če bi bil v vezi ne vem kako srečen.
Ne vem, kdo je tu naporen. 🙂
Če pa sem ti napisal, da se ne prerekam z nobenim, ti pa mi spet očitaš eno in isto.
Si isti, kot debela starunklja, ki misli, da se vedno samo zgražam nad samskimi, ko repliciram samskim.
No, zdaj sem še debelo starunkljo omenil, pa bo spet mislila, da sem obseden z njo. 🙂
Če pa sem ti napisal, da se ne prerekam z nobenim, ti pa mi spet očitaš eno in isto.
Si isti, kot debela starunklja, ki misli, da se vedno samo zgražam nad samskimi, ko repliciram samskim.
[/quote]
Kaj pa če gre za isto osebo ?!? (OMG, it was you this entire time!)
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/It+was+you+this+entire+time+wtfit+was+you+sooooooooon_bb3893_3413782.gif[/img]
[/quote]
Kaj pa če gre za isto osebo ?!? (OMG, it was you this entire time!)
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/It+was+you+this+entire+time+wtfit+was+you+sooooooooon_bb3893_3413782.gif[/img][/quote]
Ne, se pa imaš za skoraj edinega poštenjaka znotraj pokvarjene družbe, ali kako že, ma daj, itak pa razumem, da nerad karkoli priznaš, saj ne premoreš samokritike.[/quote]
Pa saj ravno zato je forum nesmiselno jemati resno in se obremenjevati kaj kdo napiše, saj lahko vsak napiše karkoli.[/quote]
Če se ti ne bi nič obremenjeval kaj kdo napiše, potem ne bi zdej jst bil brez računa. Sekiraš se za vse, ta forum ti v bistvu pomeni več kot komurkoli, zato pa tudi opravljaš to nehvaležno delo (kao nehvaležno). Še nisem naletel moderatorja, ki bi se mu fučkalo za forum. Vi uživate v brisanju komentarjev, poniževanju uporabnikov, če kdo kej nazaj pisne, ga pa kaznujete z suspenzom, minus točkami itd.
Kaj da ne, pa saj je zgoraj v oglasu ponujal usrane gate, neumito posodo itn. :))
Forum je zaprt za komentiranje.