Če napolniš 50 letnico bo zanosila?
Bog ne daj.. po 35 me je nekaj ščemelo da bi še enega imeli, danes se zahvaljujem vesolju, da mi ni namenilo nobenega več. Kako se vse spremeni v par letih… Zdaj bi imela resen problem.
Tam med 20 in 30 po mojem idealno za rojevanje, vse kar je kasneje je že težje. Ampak vsaka ve zase najbolje, nismo vse enake
Možnost je 1: 1000, z 50 % možnostjo donositve, se tem da ženska še ni v menopavzi?
Anonimno 3514, 17.08.2025 ob 03:06
Če ne boš polnim med ovulacijo sigurno ne bo zanosila. Najbolj varno,da spustiš noter med menstruacijo,če jo seveda še ima. So zelo redki primeri,da pri 50ih zanosi,verjetno mora imeti vsak dan spermo v sebi,da se kaj prime. Vso srečo!
Katero z dobro postavo okoli 50 let bi zanimalo, da bi imela večkrat spermo v sebi? Ste še rade napolnjene pri 50 letih?
Anonimno 6952, 17.08.2025 ob 15:39
Ti dve 52 letnici iščeta koga? Tudi da bi posamezno vsako kdo napolnil jih zanima? Lahko izveš od njih kaj one iščejo?
pa ti si dosadan s tem.pumpanjem….idi kurbez na kak vulkanizersku servis…tam bos lahk pumpal 8 ur…sigurno majo tud kaki staro zalezano gumo kreten prfuknjeni
Anonimno 6564, 15.08.2025 ob 21:56
Seveda je možnost, če ni v mena pavzi in ne jemlje kontracepcije
Ah, večinoma vidim, da imako do 52 leta, ko jih zares ruknejo oblivi. V družini smo imeli prej, ampak vse mirno. Zase me na tej točki ne zanima več kaj bo, samo mir si želim pred hudobnimi ljudmi in moškimi zlorabljevalci.
Anonimno 6952, 16.08.2025 ob 13:54
Zanima katero, da bi bila napolnjena pri okoli 50 let…?
Da bi prespal pri nas v celici, bi te zanimalo? Da prineseš osebno s sabo, bi zanimalo nas. Bi se lahko oglasil čim prej ker z večerjo končujemo, bi šlo tako? Ali ti koga pošljemo da te odpelje, sam ne na morje? En nas dežurni, z dobro postavo, bi te zanimalo?
Forum je zaprt za komentiranje.