Če kdo ve, mogoče Gunar
Imam androida in pri vsej sodobnosti, npr. lahko najdeš založeni gsm prek traktorja.
Imam/imela sem pa tudi Nokia na tipke. Je bila tudi v uporabi z drugo sim. Ker sem jo nekaj rabila, baterija je bila na koncu, sem rekla, bom polnila v službi. V torbici spravljeno, da ne bi mogla zgubiti, ker polnilec je prišel do službe, gsm ne. Ne vem točno, ali sem v hitenju nato gsm nekam doma dala, polnilec pa v torbico.
Gsm je nedosegljiv, poslala sem si sms, če bi kdo našel, pa ni, ker bi dobila povratnico, če bi kdovpolnil gsm in ga prižgal.
Skratka, a je sploh kakšna možnost, način, da najdem tougasnheno klasično Nokio?
Hvala v naprej, 19.05.2021 ob 19:10
Imam androida in pri vsej sodobnosti, npr. lahko najdeš založeni gsm prek traktorja.
Imam/imela sem pa tudi Nokia na tipke. Je bila tudi v uporabi z drugo sim. Ker sem jo nekaj rabila, baterija je bila na koncu, sem rekla, bom polnila v službi. V torbici spravljeno, da ne bi mogla zgubiti, ker polnilec je prišel do službe, gsm ne. Ne vem točno, ali sem v hitenju nato gsm nekam doma dala, polnilec pa v torbico.
Gsm je nedosegljiv, poslala sem si sms, če bi kdo našel, pa ni, ker bi dobila povratnico, če bi kdovpolnil gsm in ga prižgal.
Skratka, a je sploh kakšna možnost, način, da najdem tougasnheno klasično Nokio?
Preko kakega traktorja? Fergusona? Ali kateri traktor imaš v mislih?
Seveda je možnost.KO boš fliknila bodo ropotijo za tabo pospravljal za na deponijo in ga bodo našli.
Hvala v naprej, 19.05.2021 ob 19:53
Joj no. Autocorrect, za androida, iPhone obstaja Google account, kjer lahko najdeš svoj phone. Tracker, ok?
Mogoče Gantar kaj bolj konkretno pove.
Lp
Saj ste si sami odgovorili.
Operacijska sistema Android in iOS omogočata “iskanje lokacije telefona”, pod pogojem, da je telefon VKLOPLJEN in V DOSEGU GSM ali Wi-Fi signala oz. drugih napravic preko Bluetooth/Wi-fi.
NOKIA, klasična, ne kitajska, ki sedaj uporablja Android, te možnosti nima od kje jemati.
Zgolj vaš OPERATER vam lahko pove okvirno pozicijo vaše SIM kartice ob zadnjem kontaktu.
Forum je zaprt za komentiranje.