Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ce frizerka pozeleni:)

Ce frizerka pozeleni:)

Hej!

Sedim v frizerskem salonu, tik pred obdelavo, ko zazvoni GSM.

Primoz, ki je koncal v Kopru sestanek, bi me rad povabil na kavo.
Na mojo veliko zalost…neuresnicljivo:(((

Malce poklepetava in oba vesela, da se jutri srecamo, koncava pogovor.

Na frizerkin komentar: Joj, pa tak mladosten glas! pojasnim, da je fant res v najlepsih letih, zeloooo simpaticen in ljubezniv, da si vzame cas za eno babico:)))

Frizerka nadaljuje in zakljuci: Sem cisto pozelenela od fovsije!!!

Lep sonca poln dan Babi

Babi, kaj si tudi ti šla po novo frizuro za srečanje ? :))

Lp, Maja

No, ne samo da bodo dobro kuhale, še vse bodo prav posebej lepe za takšno priložnost ;-)).

Naj vam kar tukaj vsem zaželim eno zelooooo prijetno druženje jutri. Bom mislila na vas ;-))

Hej, Majuska! Ne samo za srecanje; s svojimi lasmi ne znam kaj veliko narediti brez frizerke. Urejenost pa tudi nekaj velja:)))
Sem bila trsica in otroci vse opazijo, zlasti slamparijo.

Lep pozdrav Babi

Ja, saj jaz bi tudi šla k frizerju ne glede na srečanje.

Lp, Maja

Jaz se bom pa pokazala kar z indijansko pričesko. Najraje bi samo glavo nesla k frizerki, da mi jo uredi, medtem ko hitim po opravkih.

Če bi bilo to možno, bi Babi že danes pila kavo z Primožem, tako bo pa počakala do jutri. Frizerki pa ne bo potrebno zeleneti od fovšije.

Babi srečno vožno v Ljubljano tebi in tvoji sestri jutri.

Jaz pa pripeljem mojo taščo s seboj.

Lep pozdrav

Mateja

Tajč,a ti tudi? Jaz bom te dni tudi sama sebe kje srečala… se jutri vidimo…

Lep dan vsem…

No, a to pomeni, da jutri ne bo nič sveže pečenega? …he,he

En del sladkega presenečenja sem naredila že včeraj zvečer – upam, da bom danes uspešno dokončala. Če ne bo ratalo, bom pustila na Rudniku pri štirih lakotnikih – študentih, ki jim bo pač vseeno, kako zadeva izgleda..

Se vidimo..

Pozdravljena, Babi,
morda tole ne sodi ravno sem: na Ženskem čveku sem danes opazila, da je pojavlja ena tvoja soimenjakinja. No, res, z malim b, kot babi – pa bi ji morda vseeno kdo svetoval, naj spremeni nick? Ko sem jo začela brati, sem bila kar zgrožena: saj to ne more biti naša Babi!
Pa en lep pozdrav v tvoj konec,
Sister

Babi in ostale – jaz tudi zelenim od foušije , ker ne morem biti jutri z vami :))) Uživajte, kolikor morete, pa ne pozabite se fotografirati, da bomo lahko srečanje kasneje podoživljale tudi ostale.
Lep dan želim jutri!

Hej!

Tinkarca, tisti lakotniki na Rudniku bi ti bili zelooo havlezni( pa jim odstopi malo).
Vceraj zvecer sem bila zdravstveno nekoliko nizko…, se paravi v horizontali in panicno razmisljala, ce je kak virus na pohodu.
Danes frizerka, ze iz radosti, da se pocutim bolje.

Je pa potrebno znajti se, cetudi nimas kdaj casa kaj speci. In nekaj takega mi je prislo na misel, za vzpodbudo tudi tistim, ki kdaj ne utegnejo.

Ta pametni( beri moz) mi vedno govori, ko se lotim sto stvari, preden pridejo moji:
Vsi te bodo najbolj veseli, ce bos spocita in nasmejana…pa ceprav samo ob popecenih kruhkih in maslu:)))
Pa se res je:)))

Lep soncen dan Babi

Hej, Babi,
ne boš verjela – tudi jaz sedim zdaj z novo frizuro pred računalnikom :))) Danes je prvi dan, kisem ga imela čisto prostega (nam je nekaj odpadlo) in sem si vzela čas zase – no, zjutraj do 12. ure učenje, nato frizer, potem malo po trgovinah, nazadnje še kosilo – šla sem v restavracijo Nobile (toskanski stil) in jo priporočam res vsem, ki bi kdaj želeli jest kaj dobrega italijanskega (odlične pizze, testenine, moj prijatelj je celo rekel, da boljše mesne lazanje še nikoli ni jedel,…..tudi solate so odlične) Imajo tudi neko toskansko vino – Nobile di Montepulciano (nekako tako), ki se ga redko kje dobi…nisem ga poskusila, ga bom pa nasl. teden, ko bo tja šla cela naša družina 🙂

PS: babi, ko sem sedela na stolčku, je tudi zazvonil telefon, le da ne meni ampak mojemu frizerju (bi lahko pa jaz zato pozelenela, je namreč prav simpatičen) :)))

LP, zala

Hej!

Zala, ti kar veckrat pojdi k simpaticnemu frizerju:))
Mogoce bi lahko kdaj imela druzinski biznis.

V Angliji sem hodila k hcerkinemu mlajsemu frizerju.Naslednje leto ga ni bilo vec.
Pa mi hcerka pove, da je dobil krasno ponudbo v psihoanaliticni ambulanti. Ugotovljrno je, da frizerji zelo pomirjujoce vplivajo na ljudi, ki so v stiski.
Nudili so mu dodatno izobrazevanje in evo: Zdaj je clan tima.

Si imela pa res lep dan:)))

Sister, lani se je ze to zgodilo. Ko sem prebrala post, sem postala kar trda in si mislila: Upam, da vedo, da cesa tako nesramnega ne bi zmogla napisati.

Bom sla pogledat. Hvala!
Sicer, ce je z malo zacetnico, nimam kaj. Zato se vedno popravim, ce se mi kdaj zatipka z malo. Je pa rahlo neprijetno, priznam.

Andi, sem upala, da bom spoznala mlado Goricanko:)) Pa kdaj drugic, kajne?

Lep vecer vsem po vrsti Babi

Babi, držim pesti, da prideš na Andrejev sejem – mislim, da bo že naslednji vikend!

Lep dan vam želim vsem skupaj. Ker ne morem priti na srečanje, bi tudi jaz rada malo zelenela od zavisti – kdaj bodo slike na netu? :))))

Lp, Ela S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close