Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če boste imeli višjo plačo boste siromašnejši, pravi kaviar sindikalistka

če boste imeli višjo plačo boste siromašnejši, pravi kaviar sindikalistka

https://twitter.com/MladiPlus/status/1470720496756998149/photo/1

Saj ni normalno, delodajalci bi radi boljše plače za zaposlene, proti so pa sindikati ?????!!!!!!!!!!!!!??????????????

Očitno teji drek kaplje na možgane

V proracun bo na tak nacin prislo skoraj 1 milijardo manj in zato bo potreben nov ZUJF, ki bo prikrajsal tiste z nizjimi prihodki!

Spomni se na leto 2012, kaj vse so takrat vzeli, od nizanja pokojnin, porodniskih … in tocno to bo sledilo zdaj, ce bodo znizanje stopenj sprejeli! Le zapomni si to!

Ja, saj proračun je itak brez veze. Proračun kar ukinimo, pa bomo vse direkt plačevali. Jaz imam dovolj denarja za privat dohtarje, zato ne mislim plačevat zavarovanj za javno zdravstvo, da se boste klošarji v čakalnicah greli. To je MOJ denar, ki sem ga pošteno dedovala! Vse je treba privatizirat in naj vsak sam storitve plačuje po tržnih cenah. Sem skoraj petdeset let čakala na  zapuščnino in svojega denarja ne dam v proračun!

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 14.12.2021 ob 19:48

Ja, saj proračun je itak brez veze. Proračun kar ukinimo, pa bomo vse direkt plačevali. Jaz imam dovolj denarja za privat dohtarje, zato ne mislim plačevat zavarovanj za javno zdravstvo, da se boste klošarji v čakalnicah greli. To je MOJ denar, ki sem ga pošteno dedovala! Vse je treba privatizirat in naj vsak sam storitve plačuje po tržnih cenah. Sem skoraj petdeset let čakala na  zapuščnino in svojega denarja ne dam v proračun!

Dol na jugu pravijo, sanja svinja kukuruz (tako kot ti denar)

Potem ti tudi cest ne bomo zaflikali, pa gasilci ti ne bodo pomagali, ce bos rabila, pa za lopova, ki ti bo vlomil, bos prej placala policaja, da se bo odzval.

Prav.

Ni tvoj denar, le sorodniki so ti vplačali, in so mogli za to DELAT, da ti ne klošariš.

Če ne bi tvoji pred tabo kaj ustvarili, bi bila za družbo onim.klošarjem, ki se grejejo, ki jih tolk črtiš.

Ja upam,da je to parodija…ampak žel v dosti primerih vsaka podobnost z resničnim stanjem NI zgolj naključna.

Slovenija je država kjer rumeni jopiči demonstrirajo v podporo vladi, sindikati pa protestirajo proti dvigu plač.

Only in Slovenistan.

Odgovor na objavo uporabnika
narobe svet, 14.12.2021 ob 19:18

https://twitter.com/MladiPlus/status/1470720496756998149/photo/1

Saj ni normalno, delodajalci bi radi boljše plače za zaposlene, proti so pa sindikati ?????!!!!!!!!!!!!!??????????????

Očitno teji drek kaplje na možgane

Lej, ne bom šla na to raven, komu drek kaplja na možgane, ampak … a ti res misliš, da se delodajalci zavzemajo za večje plače? Da jim je to v interesu? A se ti to ne zdi vsaj pikico čudn? Pa da bi malo pomislili, kako se polni proračun in zakaj ga potrebujemo …

Mislim, da je plan bankrot države. Vsem višje plače v zapufani državi, ki vsak mesec pridela še večji puf. Ministrstvo odgovarja, da bo višja gospodarska rast vse pokrila. ???? Katera vlada na tem svetu planira svoje odhodke glede na imaginarno ultra visoko gospodarsko rast na že tako božjastne pufe?????

V prevodu do pomeni  – vsaka manjša krizica bo državo odpihnila s svetovnega zemljevida, Slovence pa pahnila v revščino, kot je niso videli od 2. svetovne vojne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close