Če bo mogoče, koliko od vas gre na morje na Hrvaško?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Če bo mogoče, koliko od vas gre na morje na Hrvaško?
No, da slišimo, konjušari. 😛
Mater si firbčen!
Raje povej, kako napreduje nabava pangolina.😄😄
Mi smo fleksibilni.Na terasi imamo že nekaj let vrtno gugalnico in mrežo za ležanje.Zdaj smo nabavili še vrtni zidani betonski žar..manjka samo še bazenček in smo že na ” morju”…
Slabo, kot kaže ne bo nič. :((( Mogoče ga lahko ti uvoziš s Hrvaške, stari, ko boš v Zadru?
Pa že mudatarji moje objave špegajo pred objavo.
Nevem zakaj nebi sli,ce pa imamo tam svojo lastnino? Naj gledam kako bo propadalo, samo zato ker je na Hrvaskem? Boli mene za politiko, gradili smo z lastnim denarjem, nihce mi ni nic dal, ne Hrvati, ne Slovenci, ne levi ne desni. Zanima me lep otok, cista narava, predvsem pa mir pred bedaki!
Tudi jaz upam , da gremo. Cez poletje vec tam, kot doma, saj je tam nas drugi dom.
Mi ne bomo šli, zato ker bom našemu gospodarstvu veliko raje nesel denar kot Hrvaškemu. Pa še rabi denar naše gospodarstvo.
Grem.
Takoj, ko bo mogoče, bomo šli. Se že veselim.
Sama, ali z otrokom?
Leta 2000 sem bil nazadnje. In tako bo tudi ostalo.
Vi se kar tolažite! Vikende lahko gledate samo na slikah! Mogoče boste lahko šli drugo leto. Mislite, da bodo hrčki gledali vikendaše, če drugih turistov ne bo. Od vas itak nimajo nič, samo sranje jim delate. Njim je glavno, da vse položnice plačate. Sporočajo vam pa OSTANITE DOMA!
Gremo na hr na svoje.
Hrvaška mi ne sede. Morda v prihodnje, bolj jeseni in pozimi, za kakšen podaljšan vikend v Opatijo.
Zakaj te zanima? Bi rad šel zraven?
Če se boš lepo obnašal in se naučil kulture, mogoče res. A nič ne obljubim.
Mogoče bodo pa notri dali covid karanteno?
Sama, ali z otrokom?
[/quote]
Vsi 3.
Vsi 3.
[/quote]
Potem je otroček, a ne? Ali nas imaš za norca;).?
V teh časih se ne hodi daleč. Če se bo smelo sploh iti, potem najbliže na HR.
[/quote]
Otroček ja, sej je bil že cajt, mu je blo full luštn pr mamici in kr ni hotu vn 😛
[/quote]
A na veš, ona je rodila hčero.
Takoj ,ko bo mogoče….komaj čakam
Na Hrvaškem nazadnje pred tremi leti. V Karlovcu. Ker je res lepo mesto? Na dopust pa, upam čimprej, na Debeli Rtič, morda Strunjan ali pa Belveder nad Izolo.
Letos imamo načrtu ZDA in Španijo…bomo sicer videli kakšna bo situacija.
Glede na to, koliko si jih dala čez je imel srečo, da ni vn padel, ker je bila tvoja češplja že tako raztegnjena.
Ps: Jaz grem na Hrvaško za 1.maj
[/quote]
Ti že veš.
Forum je zaprt za komentiranje.