Če bo cepljenje pri nas obvezno, zahtevam v primeru smrti odškodnino
Obvezno cepljenje, 07.07.2021 ob 20:15
Zaradi mene naj zavarovalnica ali pa država izplača moji družini odškodnino 100.000 €, ker to je nenadna smrt, ki jo krijejo zavarovalnice. Če bo cepljenje obvezno, to pomeni, da ni več na našo lastno odgovornost.
Da, da. Črnogorska nepismena budala in njegova celotna družina tako ali tako živi na sociali, zato ne razume pojava, ko otroci izgubijo starša, ki jim služi kruh, obleke in streho nad glavo. Lenuhi in nesposobneži pač. In ni dvakrat za reči, da se je ravno zaradi vaše “boli me džoko” mentalitete virus tako razširil in se še vedno širi.
Ja aka, 07.07.2021 ob 21:35
Ja aka majmun crnogorački Andrija despotović -Miškić, aka nepismena budala debil aka, pritepeni restant aka, printam i odškodnine, ne samo diplomatske putne listine, aka, aka.
Dokler se ne konča preizkusna doba cepiva na prostovoljcih, pod nobenim pogojem cepljenje ne more biti obvezno. Leta 2023 se preizkusna doba zaključi.
Že zdaj uradni podatki kažejo za prve štiri mesece 2021 porazne posledice tega cepiva, ki prekašajo komplikacije vseh cepljenj v zadnjih tridesetih letih! Do realnih podatkov pridemo, če to, kar so zabeležili, pomnožimo z 10. Ne verjamem, da bo to cepljenje kdaj obvezno.
Zdaj, ko z vseh koncev letijo tožbe nad proizvajalce mRNA cepiv, so v paniki “priznali napako.” Nemogoče, da ne bi vedeli, kako se mRNA obnaša v telesu, zato je njihova izjava en navaden izgovor. Prof. r. Byram Bridle: naredili smo veliko napako:
Prof. dr. sc. Byram Bridle, virusni imunolog: Učinili smo veliku pogrešku
Forum je zaprt za komentiranje.