Če bi zdravljenje potrebovali samo cepljeni, bi bile številke obvladljive
Robi917, 06.11.2021 ob 13:45
Anonimno 2782, 06.11.2021 ob 13:44
yram, 06.11.2021 ob 13:38
Jeje, 06.11.2021 ob 13:33
yram, 06.11.2021 ob 13:24
Cepljenih sploh ne bi smelo biti v bolnici. Kaj je razlika med cepljenim na respiratorju in necepljenim,? Je ni, medtem ko jima je enako to, da je oba korona fajn zdelala.
Res neumnosti govorijo.
Še vedno je razlika: necepljen ima več možnosti, da odide z nogami naprej.
Tega nihce ne more vedeti.
Je pa nekaj, cepljene je vse bolj strah, ker se vse bolj zavedajo, da kljub cepljenju niso varni. Nihce ni varen.
Kok ste smešni vi anti ceplici. Cepljene je strah, ja ja, hahahah. A tukaj skos krulite, kako je treba vse testirat…. Zakaj že? A vas je strah mogoče
STFU
Kdo pravi, da je treba vse testirat ?
Testirat na kaj ?
Ja saj imaš prav Robi. Edini primeren test zate je eden izmed testov Japonske enote 731.
Za ostale pa test proti koroni.
Kakšen test proti koroni ?
Kje pa sploh obstaja test za korono ?
Kako bi sploh lahko obstajal test za nek virus, za katerega nimajo dokaza, da sploh obstaja ?
S katerimi testi, če je sam izumitelj testov povedal, da ti testi niso za diagnostiko.
Zdravniki pravijo, da je treba testirati samo bolne ljudi in to s pravimi testi, kateri so se uporabljali pred koronskim zločinom. Testiranje zdravih ljudi je debilizem. Zato to zagovarjajo samo debili.
Zadeva je jasna, 06.11.2021 ob 13:57
Citirano za @yram.
Tale mon, je pa čista loterija, enkrat prime, drugič ne!
A vas ni nič sram? Dajte že to zrihtat, ce se že greste forum!
Zadeva je jasna
Niti malo ne zaupam tem cepivom za kovid . Prevec cepljenih je zbolelo, da bi se zanasala na cepivo. Raje se pazimo. Ze prej smo se, zdaj se pa se bolj. O tem, da se nihce ne zmeni za reveze, ki so prizadeti od stranskih ucinkov in prepusceni sami sebi o tem pa sploh ne bi, tega je prevec.
Zadeva je jasna, 06.11.2021 ob 13:55
Razlika je v tem, da necepljen nima uničenega imunskega sistema in hudih stranskih učinkov, ki se “realizirajo” čez 1, 5 ali 10 let, ko jih nihče več ne povezuje s cepivom.
That it.
IMaš prav, tistih 4500 necepljenih, ki so umrli, res nimajo teh težav.
yram, 06.11.2021 ob 14:06
Zadeva je jasna
Niti malo ne zaupam tem cepivom za kovid . Prevec cepljenih je zbolelo, da bi se zanasala na cepivo. Raje se pazimo. Ze prej smo se, zdaj se pa se bolj. O tem, da se nihce ne zmeni za reveze, ki so prizadeti od stranskih ucinkov in prepusceni sami sebi o tem pa sploh ne bi, tega je prevec.
Tako! ?
Me veseli, da lahko prebiram poste ljudi, ki niso ovce in razmišljajo zdravo razumsko!
Robi917, 06.11.2021 ob 14:04
Kakšen test proti koroni ?
Kje pa sploh obstaja test za korono ?
Kako bi sploh lahko obstajal test za nek virus, za katerega nimajo dokaza, da sploh obstaja ?
S katerimi testi, če je sam izumitelj testov povedal, da ti testi niso za diagnostiko.
Zdravniki pravijo, da je treba testirati samo bolne ljudi in to s pravimi testi, kateri so se uporabljali pred koronskim zločinom. Testiranje zdravih ljudi je debilizem. Zato to zagovarjajo samo debili.
Če si ti res robi, si zmer bolj sfuzlan. Par mescev nazaj si še verjel da obstaja. No, nyci verjame, ker ga je prebolela. Ti ga očitno še nisi. Saj v kevdru kjer se skrivaš, ga boš bolj težko. Ti že veš zakaj se skrivaš. Strah te je covida.
Jahno, 06.11.2021 ob 14:22
KAj pa necepljen, ki ima uničena pljuča, krvno-žilni sistem, mišice zaradi kovida, to te pa ne gane? Da o dolgoročnih posledicah bolezni, tudi na možganih, niti ne začnem. Sicer smo pa vsi prešpikani že od dojenčka dalje, zdaj pa taka drama za en pik več. Kot da bi vam čip vstavljali. Aja, čaki….
Ah to teh butljev ne zanima. Še če komu rečeš da ti po covidu smrdi hrana po gnilem, rečejo da imaš ziher nahod, ker to je pa ja normalno pri vsakem prehladu. Oni so jasnovidni in vidijo, da bodo čez 1, 5, 10 let imeli vsi cepljeni posledice. Čez 10, 50, 100 let, bodo pa umrli. Necepljenim pa seveda ne bo nič. Poleg tega se tudi ne drogirajo, ne pijejo, ne kadijo in jejo samo hrano z vrta in meso iz domačega kurnika.
Kajpače, 06.11.2021 ob 14:13
Kaj pa če bi se cepili IN pazili? Mi delamo tako, noben okužen, nobenih stranskih učinkov, nobenih težav.
Mi bomo se pocakali, se ne mudi. Mogoce ce bojo izpopolnili cepivo in bo delovalo kot je treba. Trenutno ni ucinkovito kot bi moralo biti. V bistvu sem na istem. Nic ne profitiram, ce se cepim samo se vec skrbi bi imela, ze tako jih imam dost z drugimi.
Ker cepljeni že tako ali tako umrejo na terenu.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159773223370802&set=a.10150787236675802
Sem že zdavnaj nehala plačevat dopolnilno zavarovanje. Če sem hotela v doglednem roku rešit zdravstveno težavo, sem morala plačati. Če za lastno zdravje ne boste sami poskrbeli, boste pač redni uporabnik farmacevtskih izdelkov s stranskimi učinki. Od zdravih ljudi farmacija nima dobička.
Če si pa kaj ne dovolim je to pranje možganov, ustrahovanje in nabijanje krivde! Ko slišim tole lapanje o odgovornosti…no, pač ne kupim in bi lahko odpredavala na temo o pravi odgovornosti.
Te vaše primerjave nikamor ne peljejo in nimajo pomena. Saj jaz lahko dam tudi eno. Od novembra 2020 in do februarja 2021 smo imeli v podjetju v 2 oddelkih 5 okužb. Od marca 2021 pa do danes pa nobene. Cepljenih je pa že večina. Po tej logiki cepiva delujejo odlično kljub temu, da se noben ne testira in ne nosi maske.
Zadeva je jasna, 06.11.2021 ob 14:12
Tako! ?
Me veseli, da lahko prebiram poste ljudi, ki niso ovce in razmišljajo zdravo razumsko!
Se strinjam, da je zbolelo nekaj cepljenih, vendar so se vsi, ki jih poznam po 10 dneh pojavili v sluzbi. Za razliko od treh anticepilk, ki bodo na bolniski vec mesecev. Srecne, da so prezivele. Srednja leta, prej fit.
Forum je zaprt za komentiranje.