Če bi vas klicala sestra
prisluhni mi, 17.11.2021 ob 10:06
Imam tri take sestre in če se ne oglasim takoj je halooo. Poslušam o njihovih težavah, boleznih in bolečinah ampak včasih se vprašam ali je meni tega treba?!?
Vse tri so starejše in mislijo,
da mora “tamala” vse potrpeti!
Že jutri boš tudi ti starejša.
Kako se vam bi zdelo, 17.11.2021 ob 09:10
. . .v povprečju 5x na dan? Včasih me kliče tudi 15x, 20x. Če se ne javim, se znese name, da kaj počnem, da se ne javim, v glavnem moram se javit takoj. Pa ne kliče me zaradi pomembnih stvari, ampak ker mora nekomu najedati.
Ob tem zapisu najprem pomislim na to, kako bolan moraš biti, da to prenašaš?!? Da je tisti drugi, je že samoumevno, ampak kaj manjka tebi, da to prenašaš?!?
prvo, 17.11.2021 ob 10:45
Ob tem zapisu najprem pomislim na to, kako bolan moraš biti, da to prenašaš?!? Da je tisti drugi, je že samoumevno, ampak kaj manjka tebi, da to prenašaš?!?
Ja, saj očitno sem res zbolela, ker mi je že udarilo na psiho. Zalotila sem se, da s strahom gledam proti telefonu, če sem mogoče prezrla zvonenje, ko sem bila npr. na wc..
Ima pa še tak način klicanja, da ne čaka na konec, ampak prekine po treh, štirih sekundah. Je res možno, da človek zboli zaradi tega?
Včasih sem ji zabrusila naj me ne kliče tolikokrat, ampak je to upoštevala samo en dan ali dva, potem je bilo spet vse “po starem”.
Očitno ti že paše to najedanje. Mislim no, še dedci ne polagaš računov, kaj 247 počneš, pa moraš sestri? Ti postavljaš meje. Čisto logično je, da je sedaj na prvem mestu družina, nato sestra. Po 5x oz. xy krat na dan? ?? Če bi tale tvoja imela desca, bi mogu nosit polnilec baterije v riti vtaknjenega, ker bi baterija sproti crkavala od konstantne uporabe. ??????
Forum je zaprt za komentiranje.