Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi vas klicala sestra

Če bi vas klicala sestra

. . .v povprečju 5x na dan? Včasih me kliče tudi 15x, 20x. Če se ne javim, se znese name, da kaj počnem, da se ne javim, v glavnem moram se javit takoj. Pa ne kliče me zaradi pomembnih stvari, ampak ker mora nekomu najedati.

In koliko sta stari?

Imata družini?

Imam tri take sestre in če se ne oglasim takoj je halooo. Poslušam o njihovih težavah, boleznih in bolečinah ampak včasih se vprašam ali je meni tega treba?!?

Vse tri so starejše in mislijo,

da mora “tamala” vse potrpeti!

To je psihicna motnja.   Izgovor teh ljudi je , da so zelo navezani.   Ampak to je v bistvu bolezensko.

Odgovor na objavo uporabnika
in koliko, 17.11.2021 ob 09:34

In koliko sta stari?

Imata družini?

Jaz 39, ona 42. Jaz imam družino, ona je samska brez otrok.

prisluhni mi, 17.11.2021 ob 10:06

Imam tri take sestre in če se ne oglasim takoj je halooo. Poslušam o njihovih težavah, boleznih in bolečinah ampak včasih se vprašam ali je meni tega treba?!?

Vse tri so starejše in mislijo,

da mora “tamala” vse potrpeti!

Že jutri boš tudi ti starejša.

A vi to resno?

Recimo da se vidim s sestrama 1x tedensko, z bratom recimo 2x. Vsi zivimo v radiju 2 km, imamo druzino.

Prejsnji teden smo imeli en pogreb pa smo se izjemoma klicali, da smo se dogovorili dolocene zadeve.

Da me pa toliko krat klicejo pa bi bil mobi zagotovo nekje nedosegljiv.

Ne skrbi, 17.11.2021 ob 10:17

Že jutri boš tudi ti starejša.

Aja?? Joooj, to pa je nekaj novega.

to je že nadlegovanje

Kako se vam bi zdelo, 17.11.2021 ob 09:10

. . .v povprečju 5x na dan? Včasih me kliče tudi 15x, 20x. Če se ne javim, se znese name, da kaj počnem, da se ne javim, v glavnem moram se javit takoj. Pa ne kliče me zaradi pomembnih stvari, ampak ker mora nekomu najedati.

Ob tem zapisu najprem pomislim na to, kako bolan moraš biti, da to prenašaš?!? Da je tisti drugi, je že samoumevno, ampak kaj manjka tebi, da to prenašaš?!?

prvo, 17.11.2021 ob 10:45

Ob tem zapisu najprem pomislim na to, kako bolan moraš biti, da to prenašaš?!? Da je tisti drugi, je že samoumevno, ampak kaj manjka tebi, da to prenašaš?!?

Ja, saj očitno sem res zbolela, ker mi je že udarilo na psiho. Zalotila sem se, da s strahom gledam proti telefonu, če sem mogoče prezrla zvonenje, ko sem bila npr. na wc..

Ima pa še tak način klicanja, da ne čaka na konec, ampak prekine po treh, štirih sekundah. Je res možno, da človek zboli zaradi tega?

Včasih sem ji zabrusila naj me ne kliče tolikokrat, ampak je to upoštevala samo en dan ali dva, potem je bilo spet vse “po starem”.

ko bosta skregani, te ne bo več, nič bat.

Očitno ti že paše to najedanje. Mislim no, še dedci ne polagaš računov, kaj 247 počneš, pa moraš sestri? Ti postavljaš meje. Čisto logično je, da je sedaj na prvem mestu družina, nato sestra. Po 5x oz. xy krat na dan? ?? Če bi tale tvoja imela desca, bi mogu nosit polnilec baterije v riti vtaknjenega, ker bi baterija sproti crkavala od konstantne uporabe. ??????

Si me spomnila na eno sodelavko, ki pa ji bi prav privoščila tako nadlegovanje s strani njenih družinskih članov. Si zasluži glede na svoje ravnanje do sodelavcev (tečna, tečna, tečna).

Telefon daš na tiho, da te zvonjenje ne moti …  Se pač ne oglasiš. Ali zamenjaš številko.

Če ti ne bi pasal, bi to lahko že zdavnaj prekinila.

Enkrat ji reci, da je super ker je poklicala. Delas generalko naj ti prde pomagat, ker ne zmores sama.

Verjetno bos imela nekaj casa mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close