Če bi same izbirale…
Mislim, da ne bi bila kdo drug, samo malce bi popravila stvari v mladosti in se več stvari upala. Pa sedaj konec koncev tudi. Ker velikokrat toliko premišljujem, da je potem, ko gre zares, stvar že mimo oziroma sem prepozna, da bi uresničila. Ne se preveč uprpit vsakič, ko je treba iti v akcijo, pa bomo živeli kar fino.
JOŽICA!!!!
Površno bereš!
—————————————————————————
Če bi si lahko že v mladosti same določile svojo pot usode?
—————————————————————————
Mogoče pa nisi razumela!
Želela sem vprašat: Če bi imela zmožnost določiti potek svojega življenja sama…?
Drugače pa ne vem, kako je pri tebi, ampak jaz si ga niti slučajno ne morem izbirati in organizirati sama!!!
Pri treh otrocih in službi do 16. ure mislim, da to ni mogoče.
Prilagajam si ga sama, kolikor je le mogoče…izbirati po svoje pa mislim, da nobena od nas ne more.
Pa lp.
Študirala bi isto, žurala približno isto. Ne bi pa naredila nekaterih napak, ki sem jih, in so kljub opravičilu in obžalovanju žal naredile nepopravljivo škodo. Spala bi z enim tipom, ki sem ga žal zavrnila, ampak s tem se glede kasnejšega partnerja ne bi nič spremenilo. Izbrala sem pravega, torej tu ne bi bilo sprememb, a če se prepustim domišljiji… Pravzaprav ne vem. Pravijo, da moraš biti previden pri svojih željah, ker se ti te lahko uresničijo!
Bila bi klatež z željo, da bi mi usoda namenila sebi enakega.Klatila bi se po celem svetu ali pa vsaj po vsej Sloveniji in jo do obisti spoznala.Vendar bi potem mogoče bila ob to, kar imam danes,družino,otroke,vnuke,ljubezen, razumevanje in spoštovanje.Vsega tako in tako ne moreš imeti,klateštvo pa delno uresničim včasih ob vikendih na enodnevnih izletih.
Lep pozdrav
Alenka
Forum je zaprt za komentiranje.