Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Če bi same izbirale…

Če bi same izbirale…

No, punce…

Zanima me, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi si ga lahko same izbrale?
Če bi si lahko že v mladosti same določile svojo pot usode?

Jaz bi…jaz bi bila sigurno kakšna planšarica na planini! Mir, tišina…
Ali pa bi bila Štefka Kučan…to mora biti tud kar v redu.

Oh jaz bi bila gospod Jankovič…..:))

Ženka svojega možička :-))) Ga ne zamenjam!!!

Najraje bi bila moja babica. Drugače pa… Hm? Sploh ne vem. Prva mi pride na misel Oprah Winfrey – njena dobrota, zasebno nima take sreče (otrk nima, pa si jih želi). Od slovenk – mogoče Jerca Legan. Mi je tak fina, luštna. Ja, pa Štefka Kučan bi bilo verjetno tudi OK.

Kaj konkretnega pa je Štefki za zavidat, če smem vprašat? Kolikor slišim, ima težave s pijačo, če že druge stvari odmislimo …

Mislim, da ne bi bila kdo drug, samo malce bi popravila stvari v mladosti in se več stvari upala. Pa sedaj konec koncev tudi. Ker velikokrat toliko premišljujem, da je potem, ko gre zares, stvar že mimo oziroma sem prepozna, da bi uresničila. Ne se preveč uprpit vsakič, ko je treba iti v akcijo, pa bomo živeli kar fino.

Grizli Adams v zenski izvedbi… al pa Heidi….ful narave, pa na dva mesca en soping v kaki vasi….

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Zanimiva tema!

Bolj pozno bi se odločila za otroka. Definitivno. Pa malo več denarja bi rada, da bi si lahk privoščila eno svoje stanovanje v LJ. Ali majhno hiško. Ostalo je pa kar ok. Aja še neki – prej bi začela hodit k zobozdravniku. 🙂

Nas pes…

————————————————————
Zanima me, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi si ga lahko same izbrale?
————————————————————

Ja, kdo ti ga pa izbira in organizira, če ne sama?

Pa grdega in odsluženega dedca za povrh.

Pa sej ga sami izbiramo mar ne???!!!! Vprašanje bi morala drugače zastavit. Npr; katere odločitve v življenju obžalujete?
To, da nisem poslušala svoje intuicije in rinila tam, kamor me je nesel razum in pričakovanja okolice!!

Ahaha.. ta je dobra.. nas pes. Dejansko tudi moj pes se nima slabo. Nic ne dela, samo jé, kaka in hodi na sprehode 😉
Ce bi lahko izbirala, bi rada imela tako zivljenje, kjer bi dosti potovala. Rada bi videla prav vsak koticek sveta.

Bilo bi tako kot je zdaj;)!

JOŽICA!!!!
Površno bereš!
—————————————————————————
Če bi si lahko že v mladosti same določile svojo pot usode?
—————————————————————————

Mogoče pa nisi razumela!
Želela sem vprašat: Če bi imela zmožnost določiti potek svojega življenja sama…?

Drugače pa ne vem, kako je pri tebi, ampak jaz si ga niti slučajno ne morem izbirati in organizirati sama!!!
Pri treh otrocih in službi do 16. ure mislim, da to ni mogoče.
Prilagajam si ga sama, kolikor je le mogoče…izbirati po svoje pa mislim, da nobena od nas ne more.
Pa lp.

Ja izbrala bi si bolj lagodno življenje, imela bi več denarja, noro dobrega partnerja, ki bi se božansko razumela, pridene otročke. Skratka eno tako lepo pravljico…

Jaz bi bila kriminalistka, da bi se dogajalo vska dan nekaj novega….

Pa pridi k meni domov……

:::))), ti pa si za hece!

Študirala bi isto, žurala približno isto. Ne bi pa naredila nekaterih napak, ki sem jih, in so kljub opravičilu in obžalovanju žal naredile nepopravljivo škodo. Spala bi z enim tipom, ki sem ga žal zavrnila, ampak s tem se glede kasnejšega partnerja ne bi nič spremenilo. Izbrala sem pravega, torej tu ne bi bilo sprememb, a če se prepustim domišljiji… Pravzaprav ne vem. Pravijo, da moraš biti previden pri svojih željah, ker se ti te lahko uresničijo!

Hmmm, bila bi to kar sem, ravnala bi tako kot ravnam, le nekaj več stvari “bi si vzela”, ki sem se jim sedaj odrekala iz takih ali drugačnih razlogov.

aprila lani sem prišla domov iz ZDA, če bi zbirala še enkrat in če bi lahko,bi ostala tam.
mojca

Bila bi dharma:).

Bila bi vse to,kar sem sedaj.Vsec mi je,ko se zavem,da sem uresnicila vse,kar sem si zelela.

Bila bi klatež z željo, da bi mi usoda namenila sebi enakega.Klatila bi se po celem svetu ali pa vsaj po vsej Sloveniji in jo do obisti spoznala.Vendar bi potem mogoče bila ob to, kar imam danes,družino,otroke,vnuke,ljubezen, razumevanje in spoštovanje.Vsega tako in tako ne moreš imeti,klateštvo pa delno uresničim včasih ob vikendih na enodnevnih izletih.
Lep pozdrav
Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close