Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek če bi lahko čas zavrteli nazaj……….

če bi lahko čas zavrteli nazaj……….

A bi bili še vedno z istim partnerjem? Ne počutite se več ljubljeni, ne počutite se več ženske-ženske, moški- moški. Ali bi si izbrali isti poklic, barvo pričeske, zamenjale obleko, način življenja.
Kakšna so vaša mnenja?

vse bi blo isto, samo v JU nei delala 😉

Ne bi šla na gimnazijo, ampak na štiriletno strokovno šolo. Zaenkrat na pragu svojih 30. samo to.

Pa pridi v gospodarstvo, če ti je redna plača tak problem!

Jaz bi vztrajala na prejšnji vezi, čeprav tudi ta ni tok slaba :))

Vse bi spremenila – šolo, službo, moža – sicer imam zlate otroke, tako da otroke bi obdržala, hahaha. No, če bi lahko izbirala. Skratka – vse bi na novo!!

Ničesar ne bi spremenila. Še za tiste stvari, ki so se mi v določenem obdobju zdele slabe, se je kasneje izkazalo, da je pravzaprav v redu, da so se odvile tako (recimo če ne bi bila v točno določenem obdobju brez službe, najbrž ne bi zdaj delala to, kar počnem in mi je všeč).

Aja, mogoče bi se v določenih trenutkih zaradi česa manj sekirala in bila manj živčna.

Mogoče bi imela tretjega otroka prej… ah ne, zdaj mi je super, da je malo večja starostna razlika, ker se lepo zamotijo med sabo.

Torej, ničesar ne bi spreminjala!

menda se nam vse zgodi z določenim razlogom, tudi slabe stvari, tako da ne vem, najbrž tako mora biti. Treba je pa živeti za sedanjost in obžalovanje preteklosti nam pri tem nič ne pomaga. Če pa ti še odgovorim na vprašanje, pa bi spremenila kar nekaj stvari, seveda z mišljenjem kot ga imam zdaj, vsekakor drug poklic, drug partner, itd

Jaz pa glih obratno, bi napela vse sile takoj po študiju, da bi se uturila v JU. Bi mi odpadli vsi problemi, ki sem jih v 25 letih službe imela s stečajem podjetja, izgubo službe, krizo drugega podjetja v zadnjih letih, znižanje plače, čakanje vsak mesec, a plača sploh bo (o regresu se sploh ne pogovarjamo).
To kar se tiče službe. Partnerja ne bi menjala, bi pa tu pa tam spremenila še kakšno malenkost.

Če vas moti partner ni treba časa vrtet nazaj. To lahko sedaj rešite in boste srečne gledale za nazaj.

Ničesar ne bi spreminjala, izpustila bi samo mojega prvega partnerja, ki ni bil vreden niti minute mojega življenja. Drugo je vse okkkk:)))))))

jaz bi pa svojo mami nazaj, pa še enega otroka bi imela

Bolj bi se angažirala okoli svoje kariere. No, saj je še vedno čas, ampak tiste mladostniške zagnanosti pa pač pri 40+ le ni več toliko.

Nič, ker imam najboljšo ženo, dobro službo, materijalnih dobrin, predvsem pa obojestranske ljubezni in zadovoljstva. Naj tako ostane.

Bi pa opozoril avtorja teme: danes je “eleganca”, še včeraj je bil “neverland”. Se motim? (…samo na glas razmišljam ).

Totalna bedarija razmišljati o tem, kaj bi, če bi. 😉

Jaz bi pa bila sponzoruša in živela na visoki nogi. Po 35 bi se “upokojila” in uživala življenje z veliko žlico.

spremenila edino to, da bi pred 15 leti, namesto da sva z možem vlagala denar v starejšo hišo mojega očeta, kjer bivamo še sedaj , gradila svojo hišo.

zakaj bi v drugo ponavljala enake napake, če se da delati vedno nove in nove, pa če imaš nešteto življenj, jih ne zmanjka…

Jaz sem mnenja, da se vse na tem svetu zgodi z nekim namenom. Glede na to, da se je moja mladost šele prav začela, ni razloga, da bi karkoli obžaloval, saj sem se vedno iz vsega nekaj naučil, potegnil kakšno koristno izkušnjo…

Tuddi če bi imel možnost ne bi spreminjal za nazaj nič pač kar je bilo je bilo kaj slabega pa tudi veliko dobrega.

Danes ne bi ničesar spreminjala, ker je tako kot je prav super. Sem pa pred časom nazaj bila drugačnega mnenja in bi marsikaj spremenila:)

Tako, da ta rek: “vsako slabo je za nekaj dobro” še kako drži 🙂

Nikoli ne bi vrtel časa, ne nazaj ne naprej!
Sedaj je najlepše!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close