če bi imeli 1 teden brez otrok, kam bi potovali?
Vanessa, ne gre za to, da nismo avanturistke, ampak zato, da smo utrujene. Jaz sem v ‘hipi letih’ z backpackom prepotovala pol sveta, če pa danes dobim en teden fraj, brez otrok (stara sta 2 in 4 in tudi z obema sem že bila v Pakistanu na primer, da drugih destinacij ne omenjam), bi se pa zavlekla v ene toplice, spala, uživala na masažah, še malo spala, pa kakšen šund roman bi prebrala, pa kak dober film pogledala. ah….
za zdaj – Kalifornija. Najameš avto in se zapelješ po obalnih mestih, če si bolj hiter greš pogledat še Yellowstone. Tajska je tudi zdaj oK, če greš bolj na izi – ali pa tudi ne – in greš na kak treking. Nova Zelandija je trenutno malo prehladna za moj okus, razen če te to ne moti. Jaz bom enkrat šla na otočje Key, pa mogoče Miami, ampak malo prej, novembra ali decembra bo ravno prav
Vanessa, ne gre za to, da nismo avanturistke, ampak zato, da smo utrujene. Jaz sem v ‘hipi letih’ z backpackom prepotovala pol sveta, če pa danes dobim en teden fraj, brez otrok (stara sta 2 in 4 in tudi z obema sem že bila v Pakistanu na primer, da drugih destinacij ne omenjam), bi se pa zavlekla v ene toplice, spala, uživala na masažah, še malo spala, pa kakšen šund roman bi prebrala, pa kak dober film pogledala. ah….[/quote]
No, to lahko počneš tudi doma, tako da kakšen smisel ima potem iti nekam, kjer vse dneve preležiš. Zguba časa in denarja. če greš na počitnice pojdi res na počitnice ali pa raje ostani doma.
Vanessa, ne gre za to, da nismo avanturistke, ampak zato, da smo utrujene. Jaz sem v ‘hipi letih’ z backpackom prepotovala pol sveta, če pa danes dobim en teden fraj, brez otrok (stara sta 2 in 4 in tudi z obema sem že bila v Pakistanu na primer, da drugih destinacij ne omenjam), bi se pa zavlekla v ene toplice, spala, uživala na masažah, še malo spala, pa kakšen šund roman bi prebrala, pa kak dober film pogledala. ah….[/quote]
No, to lahko počneš tudi doma, tako da kakšen smisel ima potem iti nekam, kjer vse dneve preležiš. Zguba časa in denarja. če greš na počitnice pojdi res na počitnice ali pa raje ostani doma.[/quote]
Joj, Vanessa, ti pa še nisi dosti življenja zajela z veliko žlico, kajne? Saj še pride morda tudi zate kaj takšnih izkušenj, da se ti bodo nekoliko razširila obzorja.
Do takrat pa le pametuj po monu in “svetuj” v vsaki temi, sa veš, mon res vse prenese.
No, to lahko počneš tudi doma, tako da kakšen smisel ima potem iti nekam, kjer vse dneve preležiš. Zguba časa in denarja. če greš na počitnice pojdi res na počitnice ali pa raje ostani doma.[/quote]
Draga Vaness, masaž nima vsak doma, je treba kar nekam it, da te masirajo. Pa doma človek lahko spi par ur, samo potem bo moral vstat in it kuhat, za kuhanjem pa pospravljat in pomivat. Zato ne bodi tako vzvišena, če nekomu ni do avanture in se raje odloči za udobje. Če mu je za lastno udobje ok, da ga plača, da plača nekoga, ki ga med počitkom masira, da plača zato, da dobi 3krat na dan skuhano in postreženo in da vstane od mize sit in neobremenjen s pospravljanjem, pač je človeku tako ok. Jaz vem o čem govori ta gospa, tudi jaz imam 2 majhna otroka in tudi jaz imam za seboj potovalno zgodovino in potovanja tudi z otroki in če bi mi dali na izbiro sedaj en teden brez otrok – bi izbrala nekaj, od česar bi prišla ven spočita, zmasirana in brez slabe vesti, ker sem en teden prebirala literaturo za odrasle, ne pa pravljic za otroke. In ja, jaz sem pripravljena to udobje masaž, športa in relaxa na dosjegu ruke, skuhanih in od natakarjev postreženih obrokov, tudi plačati.
Draga Vaness, masaž nima vsak doma, je treba kar nekam it, da te masirajo. Pa doma človek lahko spi par ur, samo potem bo moral vstat in it kuhat, za kuhanjem pa pospravljat in pomivat. Zato ne bodi tako vzvišena, če nekomu ni do avanture in se raje odloči za udobje. Če mu je za lastno udobje ok, da ga plača, da plača nekoga, ki ga med počitkom masira, da plača zato, da dobi 3krat na dan skuhano in postreženo in da vstane od mize sit in neobremenjen s pospravljanjem, pač je človeku tako ok. Jaz vem o čem govori ta gospa, tudi jaz imam 2 majhna otroka in tudi jaz imam za seboj potovalno zgodovino in potovanja tudi z otroki in če bi mi dali na izbiro sedaj en teden brez otrok – bi izbrala nekaj, od česar bi prišla ven spočita, zmasirana in brez slabe vesti, ker sem en teden prebirala literaturo za odrasle, ne pa pravljic za otroke. In ja, jaz sem pripravljena to udobje masaž, športa in relaxa na dosjegu ruke, skuhanih in od natakarjev postreženih obrokov, tudi plačati.[/quote]
Točno tako. Kaj vse bi jaz včasih dala, da bi vse to lahko počela doma… Da ne bi rabila kuhat, pa potem pomivat in pospravljat, pa pravljic brat pa risank gledat, pa da bi vsi celo noč spali, ne da bi pri tem plazili k meni in možu v posteljo, da bi se res lahko naspala…
Sicer pa bi rada še šla v Miami, pa Nove Zelandije še nisem videla…Upam, da me to čaka v penziji, če ne prej … 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.