Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če bi bil jaz janez bi na kolena spravil še rtv

Če bi bil jaz janez bi na kolena spravil še rtv

kot rtv jevec kvalitetno obvladam zadeve tam in vem kaj se dogaja v tem javnem zavodu, kaj se je dogajalo. tam so večinoma predatorji, ki se med sabo za boljše službe in položaje. mnogim je rtv zlata jama na vaše stroške. na moje ne in nikoli več, ker naročnine ne plačujem niti jo nikol več ne bom.

pa da se ti pripeti kot se je dobrotniku iz Negove. Ali pa novinarju Miru Petku. V končni fazi, kot se je meni pred leti.

Odgovor na objavo uporabnika
ali je rtv greznica, 21.10.2021 ob 09:14

kot rtv jevec kvalitetno obvladam zadeve tam in vem kaj se dogaja v tem javnem zavodu, kaj se je dogajalo. tam so večinoma predatorji, ki se med sabo za boljše službe in položaje. mnogim je rtv zlata jama na vaše stroške. na moje ne in nikoli več, ker naročnine ne plačujem niti jo nikol več ne bom.

Tam se zaposluje sorodnike, prijatelje, med tem ko nekdo, ki je sposoben, pa nima vez,  nikakor ne pride noter. Že zaradi tega bi ukinil obvezen prispevek in naj se sami prehranjujejo z reklamami ali čimerkoli vedo in znajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaposlovanje po vezah, 21.10.2021 ob 10:13

Tam se zaposluje sorodnike, prijatelje, med tem ko nekdo, ki je sposoben, pa nima vez,  nikakor ne pride noter. Že zaradi tega bi ukinil obvezen prispevek in naj se sami prehranjujejo z reklamami ali čimerkoli vedo in znajo.

če kdo zaposluje po vezah nekompetentne ljudi so to sdsovci – kaj dela grah lazarjeva na npu – kakšne reference ima…

zakaj so strokovnjakinjo Metko poslali na zavod? Aha ker ni tulila v njihov rog vemo… to da je strokovnjakinja, ni vredno nič in da je poštena in strokovna.

kaj dela neepidemiolog Krek na čelu NIJZ?  tin še in še in še… toliko o strokovnosti kadrov, ki jih kadrira sds, človeku se bruuuuha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close