Če bi bil Drnovšek še živ …
Ah, že bežen pregled UL (Uradni listi) vam pove, da je ravno ON načrtno uničeval slov. gospodarstvo, začenši z ukinitvijo SDK ….
O njegovih grehih sem večkrat pisal sem, pa poiščite.
Škoda, da ga ni pobralo, še preden se je rodil, ta parazit in peder psov bulmastifov.
SDS je s težavo spet malo povzdignil slov. gospodarstvo, BDP in znižal nezaposlenost.
Vesel oče, 11.04.2022 ob 10:57
Ah, že bežen pregled UL (Uradni listi) vam pove, da je ravno ON načrtno uničeval slov. gospodarstvo, začenši z ukinitvijo SDK ….
O njegovih grehih sem večkrat pisal sem, pa poiščite.
Škoda, da ga ni pobralo, še preden se je rodil, ta parazit in peder psov bulmastifov.
SDS je s težavo spet malo povzdignil slov. gospodarstvo, BDP in znižal nezaposlenost.
Tako, da si je sposodil naš denar in ga dal nam na pukl, da ga bomo mi vračali. Bravo!!
Enako rekordno nizka brezposelnost je bila pod Šarcem – ampak takrat je bila konjunktura kriva. :))
fjdkla, 11.04.2022 ob 10:52
Drnovšek je preroško dejal – ko mene ne bo, se boste pobili. Edini politik, ki je peljal Slovenijo naprej, ne nazaj.
Škoda, da je zbolel in se mi je na koncu malo poslabšalo. In edini, ki je že takrat prepoznal zlo
v Janezu Janši in ga imenoval Princ teme.
Ja rekel je da se bomo pobil! Prerok. Zločinov umorov povsod. Če bi bil živ bi imel povsem svojo politiko, men se zdi da ne bi bil ne levi in ne desni in tud pri zakonih je sodeloval ja……
A, zato je VSAKEMU GOSPODINJSTVU poslal pismo s svojim štemplanim podpisom, naj glasuje za vstop v NATO …..
… a ste tudi na to povsem pozabili?
Pa tiste njegove: Slovenija, zgodba o uspehu – tukaj pa inflacija, nezaposlenost, 2000 – GREMO ….
Skratka, najbolj bedni aparatčik na sceni po glavarju Šušteršiču.
Udxerw, 11.04.2022 ob 11:09
Ja rekel je da se bomo pobil! Prerok. Zločinov umorov povsod. Če bi bil živ bi imel povsem svojo politiko, men se zdi da ne bi bil ne levi in ne desni in tud pri zakonih je sodeloval ja……
Ja, prav on je bil kralj teme, ki je začel z zmerjanjem drugače mislečih.
takole bo 24.04.2022:..(https://www.youtube.com/watch?v=PUS1APx7c4A)
moram se oglasit. Ma kakšen le J. Drnovšek, J. Janša, Milan Kučan, Danilo Turk in Borut Pahor, To so samo figure na šahovnici. Glavne poteze vlečejo strici iz ozadja. Slovenijo že več kot 30 let vodi državna mafija (preoblečeni komunisti). Politiki so samo v službi globoke države. Še 20 let nisem rabil, da sem spoznal v kakšni mafijski državi živimo Slovenci. In kaj vse politika počne s Slovenci. Namesto da bi gradili širše avto ceste, oni sprejmejo zakon, da je vlačilcem prepovedano prehitevat. To ne moreš verjet. A je še kje na svetu kamionom prepovedano prehitevat na avtocesti razen v Slovenistanu. Ma nima smisla debatirat. Eno je zagotovo. Slovenija ne bo nikoli razvita demokratična država.
Sivpa, 11.04.2022 ob 14:11
Če ne bi zbolel, bi morda še dandananji bil predsednik vlade. In nam tako ne bi bilo treba prenašati Janše in njegovih grozot. Ampak…bolezen se pač zgodi, smrt pa tudi.
Predsednik, “izvoljeni” diktator v stilu Putina, isti kurac, sam da ni Janša, a je tako?
Forum je zaprt za komentiranje.