Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cbd smola in olje…kje kupite

Cbd smola in olje…kje kupite

Oj. Zanima me kje kupjete CBD smolo in olje, da je učinkovito in res toliko % kot navajajo.

Kje se ga da kupit in da je res ok?

Kupiti je potrebno smolo, ne olja, olje je za na solato. Potrebno je preveriti, da ima poln spekter kanabinoidov in visok odstotek. Tu ne bom pisala kje kupiti, lahko pa mi pišeš na mpitra03@gmail.com in ti bom napisala kje kupiti preverjen, testiran izdelek.

in spet ta pitra, ki prodaja svoje nepreverjene zvarke! … avtorica, kjerkoli bo kupila, glej da je zraven izdelka certifikat, da je zadeva preverjena, teh mazačev, ki v kevdru ustvarjajo konopljo imaš polno naokrog. Ko je pa kaj narobe, pa poniknejo

PA res ne znaš brati, napisala sem, da se kupi testiran izdelek, kar je jasno, da je zraven test=certifikat laboratorija.

Odgovor na objavo uporabnika
pitra, 09.07.2021 ob 08:26

Kupiti je potrebno smolo, ne olja, olje je za na solato. Potrebno je preveriti, da ima poln spekter kanabinoidov in visok odstotek. Tu ne bom pisala kje kupiti, lahko pa mi pišeš na mpitra03@gmail.com in ti bom napisala kje kupiti preverjen, testiran izdelek.

Ali pomaga pri vnetjih? Kalcinacije v rami? Teniški komolec? Trn v peti? Jutranja otrdelost prstov na roki?

Ali smola kaj pomaga pri tem?

Pri vnetjih sigurno pomaga, osnovno je, da blaži vnetja v telesu. Deluje tudi protibolečinsko. Zakaj prihaja do otrdelosti prstov, revma?, proti revmi pomaga, ker gre za vnetje sklepov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close