Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “čaučau”

“čaučau”

Mogoče malo čudno vprašanje, ampak zanima me, če ste navajene, da vam tip/moški reče čaučau, pač če ima to kakšen pomen, ker mi je bilo pri enem tako smešno, niso mu pasale kakšne osladnosti in me je tako presenetilo to, da nisem vedela, če naj imam to za dober znak ali je to ultimativni adijo. Nisem pa uspela razvozlati zadeve zaradi enih čisto drugih stvari :/ In zdaj pri nekom drugem isti čaučau:) Mogoče kompliciram, ampak mi vseeno deluje malo smešno to slišati od moškega, možno, da zato, ker sem s štajerskega konca, ta 2 pa ne.

Živjo, Gala!

Jaz mislim, da kakega posebnega pomena nima, se je pa tudi mojemu včasih zdelo groooznooo in sploh ni mogel verjet, da lahko en tip reče kaj takega… potem pa sva šla parkrat za dlje časa k prijateljem na Obalo in tam je to slišal tolikokrat, da je “čaučau” čisto posvojil :))) Seveda to reče samo meni, za ostale ostaja pri “klasičnem” adijo, živjo, ipd…

Čau čau, m. 🙂

ne vem, meni je smešno, če tip to reče, ali pa “čauči” , isto :).

Na primorskem se čau ful uporablja:)))

LP,K*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Mi Primorci se vedno pozdravljamo tako. Je iz Italijanskega CIAO, skrajšano ČAU.
Mogoče na vašem koncu zveni čudno, tu pa povsem vsakdanje.

Gala tudi meni se zdi to mal smešno…sem tud jaz mal tko “zakompliciran” tip ženske:-).

Moj je s štajerske, jst pa s primorske. In se mu zdi tako dobro, ko mu jst rečem čaučau, da je začel še on to na veliko govorit. To je samo še en pozdrav, ki pa je verjetno bolj značilen za primorsko.

Jaz itak skoraj vedno pozdravljam čaučau -vse po vrsti, moj pa samo mene včasih. Da bi mi pa drug moški rekel, bi mi blo pa v začetku kar mal čuden.

Čaučau

bogi tvoj tip, če vedno tko analiziraš njegove besede. pač poslovil se je. a če bi rekel nasvidenje, pol pa ne bi premišljevala če ma to kak globji pomen

Čaučau je ok. Zamisli se, ko ti bo rekel: Čauči, bauči – potem veš, da bi raje tvojga brata kot tebe:(

Moj je s Krasa, pa tudi govori čaučau, na začetku se mi je zdelo smešno, zdaj pa – navadno

ČAU ČAUPOMENI ISTO KOT ADIJO
KOT NASVODENJE
KOT BOK
KOT SERVUS
KOT BYE………….

BRAVO beba, hvala za predvod!

js sem tud s Štajersekga konca pa mam frenda, ki vedno reče v pozdrav čaučau… s tem je že vse “okužil”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close