Najdi forum

časovna omejitev

Morda kdo ve za kak freeware program v stilu , ki bi omogočal časovno prepoved uporabo ( po urah) posamičnemu uporabniku?

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Sicer ne vem, če ima enak nabor funkcij, ampak nekaj po opisu sodeč in zastonj, bi moral bit ta program:

Pa še ta zadeva mi izgleda kar vredu:

Za večji spisek podobnih programov pa:

Hvala, taprvi bo kar taprav.

pa.. se opravičujem, ker se tokrat s goglijem nisva mogla sporazumet .. še dobr, da tebe bolj uboga 🙂

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Hehe samo, da bo 😉
Ma jaz uporabljam tanovi Google, ki pride zraven z Visto. Ta vidi dlje. :))

huh… torej je vista vsaj v eni reči nardila korak dlje… od debiana?
Saj… ko bom velik, si jo bom moral tud jaz mal prvoščit… do takrat bodo pa ja vsaj tavelike luknje tud že pokrpal 😉

lol, saj še ni 1. april Birot 🙂 Google je Google.

Poskusi z MICROSOFT SHARED COMPUTER TOOLKIT ZA WINDOWS XP je free orodje.
Članek je na naslovu:
Link za prenos:

____________ profa

Hvala 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close