Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čas je…

Čas je…

A ni to tvoj nick? Sem mislila, da se tudi ti spomniš, da sem ga osvajala.
In kako to da nisem tebe? Pa najljubši si mi tukaj. Zares čudno…[/quote]

Nisem tistega zgoraj jaz napisal..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A to je tisto, ko sem pisala, da sva imela strastno razmerje na zs-jih, nabito s čustvi in da ker ne moreva biti skupaj, sva se odločila, da se bova imela večno rada…oziroma nekaj v tem smislu?
Ok, prevod za neinteligentna teleta: je*ala sva drug drugemu mater in ker noben od naju ni hotel popustiti, sva ugotovila, da je najbolje, če pustiva drug drugega pri miru.
Bo zdaj šlo loleki?[/quote]Ne bo šlo…. 😉
Škoda truda, preveč jih fovšija razjeda, ker si drugim izkazovala čustva in ne njim… :)[/quote]

Dobro, da si me opomnil. V bodoče bom bolj dosledna z izkazovanjem čustev. Vsakemu tisto, kar mu gre.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma daj ti stara koka, prizemlji se malo. V poznih 40ih si že, kaj naj jaz s tvojo pozornostjo počnem ? Mislim lol no.

Neinteligentna teleta…LOLEKI? A Margot pa lahko žali? LOL

Tule se skos samo nekaj žalite in tega ne maram. Btw nisem Spider! Obstajamo tudi drugi, ki občasno beremo forum in kaj komentiramo.

Itak, njej je dovoljeno. Je VIP.

Itak, njej je dovoljeno. Je VIP.[/quote]

Dr.

A to je tisto, ko sem pisala, da sva imela strastno razmerje na zs-jih, nabito s čustvi in da ker ne moreva biti skupaj, sva se odločila, da se bova imela večno rada…oziroma nekaj v tem smislu?
Ok, prevod za neinteligentna teleta: je*ala sva drug drugemu mater in ker noben od naju ni hotel popustiti, sva ugotovila, da je najbolje, če pustiva drug drugega pri miru.
Bo zdaj šlo loleki?[/quote]
Dvomim, da mu bo prišlo, ker zdaj bo pa užaljen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj preberi še enkrat kaj sem napisala in se prizemlji malo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Whatever. Briga mene za eno bakico s foruma, zaradi mene, če se že danes fentaš 🙂

No o tem sem govoril. 2 in 3 stran je tipičen MON danes…

Torej kako boš presodil v konkretnem primeru?
Kdo je kriv in kdo slok? 🙂

Kdo je kriv in kdo slok? :)[/quote]
Kdo sem jaz, da bi sodil druge? 🙂

NS je pravi angelček proti Ribi. On se ne vtika v ljudi, ki ga ne provocirajo.

Poglej sebe, kaj počneš in to dan za dnem. Res imaš polno problemov ja. Vsaj tukaj se strinjam s tabo. Sicer pa ne maram anonimnežev, ki štancajo teme eno za drugo, zgolj iz lastnega sprevrženega občutka.

Kdo je kriv in kdo slok? :)[/quote]
Kdo sem jaz, da bi sodil druge? :)[/quote]
Ti si odprl temo, bog i batina torej…. 🙂

Forum bo sam od sebe poniknil, kot prevrtana gusarska ladje v dni hladnega oceana…Prvi so šli tisti najpametnejši ( katenjka, WYWH..)…Tu nas še vztraja 10, ki prepričujemo prepričane…Je pa razvidno, da se vsi sprašujemo o smilsu tega početja..

Ti si pa en tak optimističen sonček, a ne? ;-)))
(Včasih smo temu rekli nihilist…)

Potem te pa oseba, ki tudi sama žali, prijavi zaradi neprimernega izražanja.

Navajaš najpametnejše…jst pa temu ne bi rekla tako, daleč od tega, da sta bila omenjena dva med pametnejšimi itd. Vidiš, kako smo si različni v dojemanju.

Ti veš, kaj je nihilizem?

Ti veš, kaj je nihilizem?[/quote]

Smo se učili v šoli, ja. Danes se mi zdiš tak.

Ti veš, kaj je nihilizem?[/quote]

Smo se učili v šoli, ja. Danes se mi zdiš tak.[/quote]

Mogoče pa je to sam tipična depresija samskih za praznike? 🙂

Vi tu na forumu imate o meni več teorij, kot jih obstaja o umoru JFK-ja. Mogoče bi se res morali malo več sami s sabo ukvarjati..

Tok pa spet nisi pomemben….samo danes daješ tak vtis…depresiven…
Evo, te že pustim pri miru….komot nadaljuješ s svojimi zapisi, kako je
vse brez smisla….

Saj prav iščeš nove informacije o sebi. Kaj se zdaj pritožuješ, paše ti, ko se Marko, Robi, On_ ukvarjajo s tabo. Uživaš v tem, znova in znova prihajaš na forum po futer. Tolk se imaš za pametnega, ampak to ti pa še ni kapnilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close