Čas je…
Da ne boš Robiju krivice delal in da še pred konec leta razčistimo…
Račun ti je izbrisal Primož in sicer na mojo prošnjo. Lahko ji rečeš tudi zahteva. Kakorkoli, jaz sem bila tista. Ker ko si me ozmerjal za lajdro prvič, sem se zadržala. Ko pa si to naredil še drugič in tretjič, je bilo pa veliko preveč. Tega nikoli nisem in tudi v prihodnje ne bom dovolila nikomur. Da pa ne bom pripisovala zaslug samo sebi, naj te samo spomnim, da si bil v tistem času izjemno produktiven, tako da Primož ni potreboval veliko, da seu je prepričal. Zdaj pa pusti Robija na miru in začni (spet) sovražiti mene. Ker vidim, da nekoga moraš.[/quote]
Nimam kaj dodati, razen tega, da podpiram Margot,.[/quote]
In še naprej delaš sramoto moškemu spolu,.
Da vidimo, kako dolgo boš ti, “samozavesten moški” potreboval, da se opravičiš.[/quote]
Takšni tipi ljudi, se ne opravičujejo, ker je vedno krivda pri nekom drugem.
Mogoče ti bo bolj jasno, če si prebereš to:
http://med.over.net/forum5/read.php?465,9671533
Jebiga, samo še en dokaz, da babe padajo na barabe. Vi resneži se jim zdite predolgočasni. Margot bi ga prej Nw3ju vlekla, kot pa Robiju. Tok enga truda za prazen nič. Cel life si se trudil bit nek poštenjak in glej kam te je življenje pripeljalo. Obtičal si z žensko s foruma, povprečnega izgleda, povprečne pameti. Pa nad politiki se zgražaš, ker imaš gnil šiht.
Jaz niti ne pričakujem ničesar.
Ker mi je povsem jasno za kakšno osebo se gre.[/quote]
Če je človek neumen, pač od njega ne moreš pričakovati pametnih dejanj. :))
Če je človek neumen, pač od njega ne moreš pričakovati pametnih dejanj. :))[/quote]
No evo. Ko pravite, da Marko nikoli ne zmerja uporabnikov.[/quote]
Po tvoji logiki ni zmerjanje, če neumnemu rečeš, da je neumen oziroma da ni zmožen pametnih dejanj. Ne vem, kje ti vidiš kaj žaljivega. Sicer pa mi ni jasno, koga sem ozmerjal. Robija?
Ti bi rabla stand-up comedy začet delat :)[/quote]
Aneda? Tole da sem dobrega srca je bilo res smešno, priznaj :))
EB ali NS ne vem zakaj se tako jeziš. Ti si si mene privoščil vsak dan, leto dni. Jaz sem si tebe samo 10 minut. In zdaj mi še tega ne privoščiš… :DD
Takrat sem dala obljubo, da ne bom povedala in zdaj me je ta dotična oseba te obljube odvezala. Sicer bi ti že prej. Z največjim veseljem. Enkrat sem ti celo namignila, samo me nisi razumel. Sadni, jaz si za ljudi, ki jih imam rada vzamem čas. Za tiste druge pa tudi :))
Pa nič se mi ni treba opravičevat. Je že v redu. Lahko se mi pa zahvališ. Zdaj ti vsaj Goldfishka ne more več zs-jev pisat. Lej, tudi to je nekaj ane? :DD
A to je tisto, ko sem pisala, da sva imela strastno razmerje na zs-jih, nabito s čustvi in da ker ne moreva biti skupaj, sva se odločila, da se bova imela večno rada…oziroma nekaj v tem smislu?
Ok, prevod za neinteligentna teleta: je*ala sva drug drugemu mater in ker noben od naju ni hotel popustiti, sva ugotovila, da je najbolje, če pustiva drug drugega pri miru.
Bo zdaj šlo loleki?
A to je tisto, ko sem pisala, da sva imela strastno razmerje na zs-jih, nabito s čustvi in da ker ne moreva biti skupaj, sva se odločila, da se bova imela večno rada…oziroma nekaj v tem smislu?
Ok, prevod za neinteligentna teleta: je*ala sva drug drugemu mater in ker noben od naju ni hotel popustiti, sva ugotovila, da je najbolje, če pustiva drug drugega pri miru.
Bo zdaj šlo loleki?[/quote]Ne bo šlo…. 😉
Škoda truda, preveč jih fovšija razjeda, ker si drugim izkazovala čustva in ne njim… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.