Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čas je…

Čas je…

Vsiljivi večni kvazi-dobronamerni “nasveti” so žaljivi. Ampak ok, itak nočeš razumet, kar ti pišem, ker si del klana, ki pač to stalno prakticira. Potem si pa šokiran, ker imajo eni uporabniki slabo mnenje o tebi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Blokirat ? Tudi, če bi obstajala ta opcija, me vi ne bi nikoli blokirali, ker sem vam preveč zanimiv. Koga boš potem citiral Marko ? ;)[/quote]
Če bi obstajala ta opcija, bi ti bil pridkan, ker pa ne, ti pač ni treba. ;)[/quote]
Ne vem kdaj misliš ti dojet, da meni prav dol visi za tole sranje od foruma in vaše mnenje o meni. Sem se pa prijavil gor, ne zato, ker sem maniak in se rad psihično izživljam nad ljudmi, ampak ker rad debatiram, konstruktivno, če se le da in seveda z normalnimi ljudmi. Sem poskusil, pa se ne da, ker tu gor nobeden izmed vas ni normalen.

Če bi obstajala ta opcija, bi ti bil pridkan, ker pa ne, ti pač ni treba. ;)[/quote]
Ne vem kdaj misliš ti dojet, da meni prav dol visi za tole sranje od foruma in vaše mnenje o meni. Sem se pa prijavil gor, ne zato, ker sem maniak in se rad psihično izživljam nad ljudmi, ampak ker rad debatiram, konstruktivno, če se le da in seveda z normalnimi ljudmi. Sem poskusil, pa se ne da, ker tu gor nobeden izmed vas ni normalen.[/quote]
Normalnost je močno precenjena.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem kdaj misliš ti dojet, da meni prav dol visi za tole sranje od foruma in vaše mnenje o meni. Sem se pa prijavil gor, ne zato, ker sem maniak in se rad psihično izživljam nad ljudmi, ampak ker rad debatiram, konstruktivno, če se le da in seveda z normalnimi ljudmi. Sem poskusil, pa se ne da, ker tu gor nobeden izmed vas ni normalen.[/quote]
Saj zato pa bi me te blokiral, da bi si lahko potem v miru poiskal normalne sodebaterje, mislim sebi primerne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dokler ti bo pa dolj visel(o), pa ne pričakuj neke akcije sebi v prid. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj zato pa bi me te blokiral, da bi si lahko potem v miru poiskal normalne sodebaterje, mislim sebi primerne. ;)[/quote]
Točno tko, jst bi vs blokiral, ne vi mene. Lepo da vsaj to razumeš.

Normalnost je močno precenjena.[/quote]
Normalno je tisto kar večina pravi, da je normalno. Marko ni normalen. Tip gre 90 % forumašem na živce.

Kar se mene tice, se lahko ze jutri cel MON vrze v smeti, ne le ta (pod)forum.

Normalnost je močno precenjena.[/quote]
Normalno je tisto kar večina pravi, da je normalno. Marko ni normalen. Tip gre 90 % forumašem na živce.[/quote]
Ne seri! 99%!

Zadnje leto je tu prepucavanje in obešanje na vsako besedo ter tisto podmuklo podje.bavanje s shranjenimi ZS-ji, vsaka tema zaide na osebni nivo in postane dolgočasno, vedno eno in isto brat, kaj šele pisat.
sploh ni več nobene take zabavne teme, kot je bila tista margotina telenovela, pa enkrat ena spiderjeva( vsaj mislim) o tem, kako zgleda tu gor, meni smešno, ker je dejansko tako, ostala so samo prerekanja, kdo bo koga bolj v podn potlačil, kdo je boljši moški, ženske, pol se še ženske med sabo začno, pa moški, v vrtcu in oš si vsaj vedel, tisti fantek, kateri ti je nagajal, si mu bila všeč, zdaj pa….

+1

Ko sem se na forumu prvic javil, me je stalna zasedba se isti dan zacela podjebavati. Sploh zenska kalibra starunklje me je celo cisto odkrito provocirala. Dobesedno je napisala, da uziva v tem, ko me jebe v glavo. Moderator? Pridruzil se je gonji. Stalno se kurci nad mafijsko oblastjo. Kaj pa se tu gre? Dela isto kot oblast. Sciti svoje somisljenike. A ma bas nic drugega.

Eni moramo se odrasti, malo zganckov pojesti in z mamine zize dol? Smo razvajencki, mamini sincki, nesposobni narcisi. Sami dobronamerni nasveti. Ko mu pa reces, da je prepotenten, ga pa zalis. Ko napises, seksal sem… se hvalis. Ko pa se folk duva s trivijalnostmi kot je menjavanje zarnic, pa gre za prijetno diskusijo. Hvaliti se s skromnostjo je krasna debata. Vsako omenjanje uspesnosti, pa je hvala vredna obsojanja.

Kje je problem? Ker je stalna zasedba dolgocasnih luzerjev koncno naletela na ljudi, ki nismo nesamozavestni neambiciozni skromnezi kot oni. Ne pustimo se jim podjebavati, oz. ne ostanemo jim dolzni. Zalijo se vedno, kot nekoc. Le da tokrat dobijo porcijo nazaj. Direktno. In to jih seveda moti.

Nič se ni spremenilo. Marko, Matjažko, On, Robi (ko se mu da), Goldfish, Senza, vsi ti uporabniki so nas že pred tremi leti provocirali. Potem pa odvisno od tebe kako si odreagiral, ali si se jim pustil podjebavat, ali jim pa še sam zabičal kaj nazaj.

Ja, saj ste res bogi.
A bi kdo rad še odškodnino zaradi psihičnih travm, ki so mu jih prizadejali nasveti na forumu ?

Kot pravi Raglja, najbolje, če čvek preimenujemo v Otroški čvek. 🙂
Največ problemov z drugimi imajo tisti, ki jih imajo največ sami s sabo.
Zato se tisti največ pritožujejo. Seveda vedno le nad drugimi. 🙂

Robi, mislim da je že čas, da odstopiš moderatorski stolček komu drugemu.

Kaj se čudiš Martin?
Pa ti si jaz pameten clovek in bi lahko vedel, da je vse v vesolju polarno.
Ti “tak”, on “tak”.
Drugače ta svet ne more funkcionirat in da ga jeb*eš “u tri majčine”, sveta ne boš spremenil.
Lahko samo džabe trošiš energijo /pumpaš svoj ego/ in tyo je vse.

Sadni, če bi bil moderator kdo drugi, potem skozi cenzurski filter ne bi prešel noben tvoj post, tako da se mu lahko zahvališ, ker lahko pišeš pod desetimi niki. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sadni, če bi bil moderator kdo drugi, potem skozi cenzurski filter ne bi prešel noben tvoj post, tako da se mu lahko zahvališ, ker lahko pišeš pod desetimi niki. ;)[/quote]
Saj nonstop samo joka.
Je isti, kot nek nesamozavestni moški, ki se nenehno pritožuje nad ženo in jo šinfa vsenaokrog….Po drugi strani, pa se vedno vsak trenutek vrača k njej domov.

Da ne boš Robiju krivice delal in da še pred konec leta razčistimo…

Račun ti je izbrisal Primož in sicer na mojo prošnjo. Lahko ji rečeš tudi zahteva. Kakorkoli, jaz sem bila tista. Ker ko si me ozmerjal za lajdro prvič, sem se zadržala. Ko pa si to naredil še drugič in tretjič, je bilo pa veliko preveč. Tega nikoli nisem in tudi v prihodnje ne bom dovolila nikomur. Da pa ne bom pripisovala zaslug samo sebi, naj te samo spomnim, da si bil v tistem času izjemno produktiven, tako da Primož ni potreboval veliko, da se je prepričal. Zdaj pa pusti Robija na miru in začni (spet) sovražiti mene. Ker vidim, da nekoga moraš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kar duvaj se za računalnikom, starina nesposobna.

Račun ti je izbrisal Primož in sicer na mojo prošnjo. Lahko ji rečeš tudi zahteva. Kakorkoli, jaz sem bila tista. Ker ko si me ozmerjal za lajdro prvič, sem se zadržala. Ko pa si to naredil še drugič in tretjič, je bilo pa veliko preveč. Tega nikoli nisem in tudi v prihodnje ne bom dovolila nikomur. Da pa ne bom pripisovala zaslug samo sebi, naj te samo spomnim, da si bil v tistem času izjemno produktiven, tako da Primož ni potreboval veliko, da se je prepričal. Zdaj pa pusti Robija na miru in začni (spet) sovražiti mene. Ker vidim, da nekoga moraš.[/quote]

Sadni ne kapira, da moderator ne more ukinjati računov, ker nima administratorskih pooblastil, lahko pa briše poste.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Račun ti je izbrisal Primož in sicer na mojo prošnjo. Lahko ji rečeš tudi zahteva. Kakorkoli, jaz sem bila tista. Ker ko si me ozmerjal za lajdro prvič, sem se zadržala. Ko pa si to naredil še drugič in tretjič, je bilo pa veliko preveč. Tega nikoli nisem in tudi v prihodnje ne bom dovolila nikomur. Da pa ne bom pripisovala zaslug samo sebi, naj te samo spomnim, da si bil v tistem času izjemno produktiven, tako da Primož ni potreboval veliko, da se je prepričal. Zdaj pa pusti Robija na miru in začni (spet) sovražiti mene. Ker vidim, da nekoga moraš.[/quote]
In kdo se je prvi začel zaletavat v moje poste ? Kolikor se jaz spomnim, si bila ti tista, ki si rinila vame.In ker te nisem šmirglal, še več, celo nesramen sem bil od tebe, si se pa odločila za “maščevanje”, me zašpecat Primožu. Ja, tako je bilo in nič drugače. Tipična ženska fora, ko ji ne nameniš dovolj pozornosti, pa postane nesramna do tebe 😉

Lajdra sem ti pa napisal, ker se tu na javnem delaš neko pošteno žensko, poročena, zgledna vsem, na privatu pa osvajala največjo hudobo v celotni zgodovini MONa, ki pa je na koncu tudi sam ostal brez računa. No, če je temu tako, potem lahko komot sklepam, da si tudi njega šla zašpecat. Seveda potem, ko te je že skenslal 🙂

Kaj je to zdaj Sadni? Napad slabe vesti, ali kaj?:)) Lahko bi rekel Margotka oprosti in jaz bi ti oprostila, ker sem dobrega srca. Primož bi ti vrnil račun in to bi bilo to. Problem je, ker se nisi samo meni zameril… Za NM-ja pa ne vem kdo ga je špecal. Verjetno ga ni samo eden. Ampak nisem bila jaz med njimi. Nobenega ne osvajam Sadni, tistemu, ki mi je všeč to naravnost tudi povem (in vsi vemo kdo to je, ane?)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Račun ti je izbrisal Primož in sicer na mojo prošnjo. Lahko ji rečeš tudi zahteva. Kakorkoli, jaz sem bila tista. Ker ko si me ozmerjal za lajdro prvič, sem se zadržala. Ko pa si to naredil še drugič in tretjič, je bilo pa veliko preveč. Tega nikoli nisem in tudi v prihodnje ne bom dovolila nikomur. Da pa ne bom pripisovala zaslug samo sebi, naj te samo spomnim, da si bil v tistem času izjemno produktiven, tako da Primož ni potreboval veliko, da seu je prepričal. Zdaj pa pusti Robija na miru in začni (spet) sovražiti mene. Ker vidim, da nekoga moraš.[/quote]
Nimam kaj dodati, razen tega, da podpiram Margot,.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close