čas dela
Pozdravljeni,
Za Vas imam nekaj vprašanj in sicer delam v trgovini od 01.04.2011 takrat je bilo rečeno da bova dve osebi zaposleni…………sedaj teče že tretji mesec in sem sama po 7ur………..
kadarkoli kaj vprašam me odrezavo zaklučijo…………………vozim se iz MB v CE in sicer ob10 grem od doma da ob 11 odprem….zaprem ob 18 doma sem okoli 19…zame je to cel dan………………….Ali je lahko samo ena oseba sama po 7 ur v trgovini?
Kaj v primeru da mi pride slabo……….? Glede na frekfenco me vrjamem nihče do večera ne bi pogrešal!
Kaj če slučajno pride tat?
V glavnem ali je ok da je v trgovini ena sama oseba.če je bilo rečeno drugače???
V pričakovanju vašega odgovora se zahvaljujem
xxxxY
Alo frajla, če delaš samo 7 ur, si pa res zmagala!!! Če ni strank, nimata dve prodajalki kaj delat v trgovini.
Jaz se tudi vozim na delo vsak dan cca. 40 km in delam ponavadi 9 ur, ker delovnik je 8-urni, če še tega ne veš. Vsak drugi teden delam 8-17, vsak drugi teden 12-19 in še vsako drugo soboto 9-13. A misliš, da imam jaz kaj od dneva??? Samo toliko, da ne boš mislila, da si najbolj boga na tem svetu… Ok, edino kar je razlika, je to, da imam vmes možnost in pravico iti za 30 min na pavzo, to pa je tudi vse.
Tej frajli ni teško delat…………in vem ja da je delavnik 8ur……….in ta frajla ima kar ogromno ur v dobrem to je trenutni delavnik…….9-19ih…………….sej ni v tem poanta da se bi naj jaz komu smilila ,in tud ni treba jokat ali nevem se norčevat………sem samo vprašala in verjela da mogoče se pa bo kaka pametna oseba našla če drugo ne moralno…………………Ah in ta frajla ima sina 12let ki ga vidi na dan 1uro……………….ah pa ne mislim si da sem EDINA na SVETU in DA SEM SI BOGA…………….oprosti da si moral komentirat sej te nihče ni silil…………..
Ja sorry, tako si napisala, da delaš 11-18. o nadurah nič nisi pisala, poleg tega ne vem, kako jih lahko imaš tako grozno dosti, če si tam šele od 1.4. hehe, kaj eni vse ne napišete… res hecno :))))
No, potem pa poglejmo z realne plati… Malo razmisli in si preračunaj, koliko prometa se naredi v tej trgovini in kakšni so stroški obratovanja… potem pa razmisli, če se proda dovolj (karkoli že prodajaš), da bi lahko bile dve zaposleni in bi bilo dovolj denarja za vse, kar je treba plačati (plače, prispevki, verjetno kakšna najemnina, davki….)? Včasih je treba malo širše pogledati veš…
Forum je zaprt za komentiranje.