Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija čarovnik za tiskanje fotografij

čarovnik za tiskanje fotografij

Imam Windows XP in MS Outlook 2003.
Dobil sem en mail v katerem je kot priponka .jpg. Odprl sem to sliko s Pregledovalnikom slik in faksov za program Windows in jo želel natisniti. Izbral sem tiskalniček spodaj, ki mi odpre Čarovnik za tiskanje fotografij. Ta čarovnik mi ponudi v tiskanje to mojo sliko in še precej drugih slik, ki pa sem jih že zdavnaj izbrisal iz pošte. Sedaj pa me zanima (če kdo ve), v katero mapo ali začasno mapo ali kam?…gleda ta čarovnik, da mi ponudi v tiskanje slike, ki sem jih že izbrisal z računalnika. Namreč ne želim, da se mi te slike (ki sem jih že izbrisal) pojavljajo v čarovniku. Kaj moram narediti, da izbrišem vsebino te (temporary?)mape, na katero kaže čarovnik? Kje se “fizično” na disku nahajajo te slike?

Če si izbrisala vse maile in slike, potem probaj izbrisati še vse nepotrebne datoteke in vsebino direktorija Temp… V tem čarovniku pa slik ne moreš odstraniti?

Lp, Max

temporarije sem izbrisal (najbrž) vse, vsaj mislim da vse, ker sem uporabil običajen postopek za brisanje iz Internet Explorerja. V čarovniku pa se slik ne da brisat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close