Carmen Osojnikar
Saj vem, da taki ljudje pač sebe ne vidijo v pravi luči. Ampak kar je ona naredila v nedeljo ….ni besed, ki bi to opisale. Kako ponižujoče zanjo, pa se tega žal ne zaveda. Napadla je Anjo, ki ji je samo lepo rekla, da ni bilo lepo, da je grozila, da mu bo vse o vseh povedala. To je bil sprožilec za ves gnev, ki ga ima v sebi, svojo zakompleksanost, leta….ni da ni. Na tak nivo se spravit, pa če si pijan al ne, ne vem, jaz bi se zakopala v luknjo za en mesec, tako bi me bilo sram na njenem mestu. Ampak ne, ona se dela zdaj žrtev ah, saj ni da bi govoril. S to reakcijo je samo pokazala, da ni to kar kaže navzven…močna in sposobna.
Sam resno, a ji ljudje res verjamejo, da je stara 39? Ker ni sans, vsaj po mojem, da je ona stara 39. Lahko pa, da je tolk stara ze zadnje 10+ let, to pa ne bom nic rekla.
Ce bi bila res samo 8 let starejsa od tipa, ji pa res ne bi bilo treba ves cas poudarjat, da ima 39 let.
Moje mnenje. In se cudim, da ni to se nihce komentiral.
Če je bila na tej fotki, leta 2007 stara “samo” nekaj čez dvajset? Hmmmmm. Meni izgleda stara preko trideset na tej sliki leta 2007. Torej jim ima sedaj krepko realno preko 40, ne pa “samo” 39 – ker tudi plastični poegi še vedno kažejo, da je krepko preko štirideset.
Če je bila na tej fotki, leta 2007 stara “samo” nekaj čez dvajset? Hmmmmm. Meni izgleda stara preko trideset na tej sliki leta 2007. Torej jim ima sedaj krepko realno preko 40, ne pa “samo” 39 – ker tudi plastični poegi še vedno kažejo, da je krepko preko štirideset.
s pop- tv je morala podpisat pogodbo.
tam se je morala izkazat z dokumenti in to pravimi in ne ponarejenimi
zakaj bi se potem pop tv lagal pri taki zadevi?
slovenija je majhna in hitro se najde tistih 100 ljudi, s katerimi je ženska hodila v osnovno/srednjo šolo, ki bi skočili v luft v trenutku, ko bi se njihova znanka pretvarjala za tri leta mlajšo, kaj šele več.
poleg tega je ženska ultra suha in vedno ultra namazana. to pa vsako postara, ker ni tisto malo podkožne maščobe, ki ublaži videz
A to je ista oseba?
prednisone best prices how can i order prednisone 20 mg prednisone
https://prednisonet.online prednisone 10 mg tablets
prednisone 15 mg daily prednisone 50 mg coupon prednisone 10mg tablet price
Forum je zaprt za komentiranje.