Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Carmen Osojnikar

Carmen Osojnikar

A potem ni izkoristil Joker karte “mama reši me in izberi”, ali kako ? (LOL).

Sorry ampak zgleda 50+ ogabna

Telo je kar v redu, ampak v obraz je pa tako grozna, da bi se je vsak ustrašil, če bi jo ponoči srečal! Res ni lepo povedano, samo obraz je prav grd. Na žalost. Se ne delam norca, ampak sočustvujem z njo. Ker mislim, da mora imeti človek psihične motnje, da nekaj takega naredi iz sebe:((

To pa je šala dneva… hahaha

Je še par grsih tam.. Npr. ta njegova bivša katera je včeraj izpadla..

Sem mislila, da je transvestit, potem pa pravite, da je ženska tale Carmen?

Lepotica brez primere.

A ste eni resnično slepi??? Ta, ki jo je poslal domov (ker sta se že od prej poznala), je 100x lepša od tiste Carmen, za božjo voljo, saj izgleda kot transvestit!!! Totalno moški obraz, groza!!

A ste eni resnično slepi??? Ta, ki jo je poslal domov (ker sta se že od prej poznala), je 100x lepša od tiste Carmen, za božjo voljo, saj izgleda kot transvestit!!! Totalno moški obraz, groza!!
[/quote]

The Show must go on… xD

No, cilj je dosežen, pa tudi če je transvestit oz. mogoče prav zato. Ogledov in komentarjev povsod dovolj. Še jaz bom naslednjič pogledal na TVju oddajo, da vidim 🙂

Mogoce gre za (samo)promocijo.
V zivo sem nekajkrat govorila z njo. Se nikoli mi med pogovorom ni bilo tako neprijetno koga gledati v oci, obraz. Na TV izgleda manj motece, v zivo pa … groteskno.

Z njo živi? A oba živita pri njeni mami ali kako? A ni rekel poba da bi rad imel družino?? Potem si pa eno, ki tudi slučajno ni materinski tip izbere hahaha :)))))

Ne, ne, ne, tudi na TV-ju izgleda popolnoma groteskno!!🙄🙄

Pa saj bi lahko bila njegova mama. Tisti, ki živijo dolgo ob mami in jih mame poženščijo, pogosto iščejo starejše ženske.

Samo Carmen Osovnikar ima menda devetnajstletno hčer.

Rekla, kazala….

In najbrž že mati.

Želi si pa biti, z veliko mlajšim..

Naj se v Mehiko, S Afriko (Maroko, Egipt, Alžir) Karibe ( Beliz&CO) usmeri s svojim iskanjem; tam ga bo takoj našla tam je raj za take iskalke življenske priložnosti, tudi s takim izgledom – ker tisti moški majo radi napol ženske napol moške po izgledu.

Materinski odnos nad veliko mlajšim.

Zelo spominja na Salome, sta si prav podobni.

KJe pa ima ta Carmen hišo, me prav zanima kako izgleda….kdo pa je njen bivši mož?

Vem, pa ne povem.

Hmmm izgleda da je v genih teh babnicam ki so potomke arabcev, da ne delajo drugega v življenju, kot se prodajajo. Prvič se je uspela bogato poročit, pa jo je načevljal, zdaj išče novo žrtev, ki jo bo sponzorirala. Ker nažalost kljub vsem popravkom ni več rosno mlada in prav zaradi njih izgleda ko faking scarecrow sredi njive, se bo tokrat morala zadovoljit z tipom, ki ima veliko manj pod palcem kot prvi mož. Tisti, ki okoli padate od njene “silne lepote” imate šanso brez skrbi, samo dvomim, da bo šla z enim maminim sinčkom, ki do 40.leta ni uspel prilezit izpod njenega krila in še vedno živi v otroški sobici. Takšni se prijavite na “največji luzer slovenije”. Kdor daje pa Karleušo kot nek ideal lepote je pa tako jasno, da peechke še nadaleč videl ni (mamina se ne šteje).

Pa saj bi lahko bila njegova mama. Tisti, ki živijo dolgo ob mami in jih mame poženščijo, pogosto iščejo starejše ženske.

Samo Carmen Osovnikar ima menda devetnajstletno hčer.

Rekla, kazala….
[/quote]

In kako naj bi bila 39 letnica mati 31 letniku?

a kdo ve kdo je njen opevan foter?

Kako je v nedeljo pribila, da “če Gregor TO išče (kao tako, kot je tista mlada, ki se je skregala z njo), potem pa…..” in scukala tist mikrofon dol s sebe, kao, potem se pa ona ne gre več. Hahahahaha….. Ja ne, najbrž išče tako, kot je ona: obupano, staro, grdo in plastično čefurko. Pa še da se ga naliva ko en star klošar na tv….. Obup.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close