Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Carigrad – Turčija

Carigrad – Turčija

A mi lahko kdo svetuje, kako do Carigrada? Katere naše agencije ga ponujajo?
Ali bi bilo bolje v lastni režiji?
Poleg tega pa bi Carigrad kombinirala z zahodno obalo – iz mesta nato v Bodrum ali pa do Olu Deniza … Kaj nasvetov? Hvala.

jaz sem šla v carigrad s kompasom. nikoli več! v bistvu ne najdem pravega tehtnega razloga, bilo je več malenkosti, od hotela, do pretiravanja z enimi in istimi stvarmi, PREVELIKE skupine, slabega vremena…

če si navajena sama potovati, potem raje pojdi sama,… jaz sem šla z mami, ki ni nila še nikjer, zato je “rabila spremstvo” :))) drugače pa mi je tudi lepše solo potovanje… Za 5(3) dni je vse skupaj prišlo 500evrov, kar je OGROMNO! Če greš sama, te karta pride max 250 evrov (tam nekje) iz Ljubljane. Kakšne so cene hostlev/hotelev ne vem, vem samo, da je Carigrad precej prag, kar je čisto logično. Je pravo “evropsko” mesto!

LP

… seveda je DRAG, ne PRAG

:)))))))

hvala! Gledala sem pri agenciji Oskar, ki lahko organizirajo le let ali pa nastanitev. Bom videla. rada bi šla tako, da bom 4 dni v Carigradu, 6 pa nekje na plaži:).

Svetujem ti, da greš v lastni režiji. Tako boš mogoče videla manj, ampak sigurno doživela veliko več.
V Istanbulu je zelo lahko dobiti prenočišče, avtobusna mreža po celi državi pa je organizirana tako dobro kot le redko kje, zato je potovati po Turčiji zelo enostavno in res lepo.

kako pa je s potovanji z busom oz. notranji leti? Npr. od Carigrada do letoviškega kraja ob sredozem. obali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close