Najdi forum

Capo Verde

Velik ZIVIJO zs Kapverdou:)))) l.p.astek

he he, pa ti je le uspelo, ha? :))) no se vidmo dol cez en teden, a ne?
a je se kdo na kapverdih?
K.

Ja in kako je dol???

Me zanimajo prvi (in tudi drugi :)) vtisi!! Ker jaz tudi nameravam enkrat tja …

Katera avionska linija je najugodnejša, kolko je cena, prenočišča tam …

nekaj smo ze povedali v prejsnjih temah, ampak ce imas kakrsnokoli vprasanje lahko tudi mene kontaktiras.
Sicer pa na hitro tako:
najcenejsa letalska druzba = neosair
najcenejsa povratna karta = 350 eur
najcenejsa prenocisca = na Salu = 15 eur za sobo brez tople vode, 25 eur za sobo s toplo vodo
= na drugih otokih = mogoce kakih 5 euro nizje

sem gledala na spletno stran neosair pa nisem mogla ugotovit kako prideš do cen vozovnic in kje lahko plačaš? mi lahko poveš kje jih ti kupuješ?

hja, vem, je malo komplicirano, ce ne znas italijansko, ker (kot je italijanom v navadi) obstaja moznost rezervacije samo v italijanski verziji spletne strani.
Se pa ta storitev nahaja pod “voli di linea” in “prenota on-line”. imajo tako moznost on-line nakupa karte kot tudi telefonsko. Vendar pri slednji moznosti najverjetneje lahko ponovno racunas na zgolj italijansko govorece operaterje – lahko se pa tudi motim in upam, da je tako.
p.s. na CV ne letijo po 2.novembru, tako da ce letis kasneje, moras najti drugo varianto (TACV, TAP Portugal, Lufthansa).

pa CONDOR leti na Sal. Včasih se da dobit ugodno ceno, ful ugodno!

Zivio.Sem malo pozen:)).Jest sem letel s tacv,sam ima “keejah” prav.Kar se tice prenocisc,sem dal na Salu 25eur,bolj poceni?Pomojem da!Na Sao Vicentu sem dal 16eur na noc(Amarante hotel-soba tus).Na Santo Antau,pa za drugo leto:),tudi samo 5eur(veze-prijatelj “general”Matchona)in sploh raj!!Ljudje sploh in super:).Hrana ribe,ribe in sem pa tja tudi ribe,poezija:)).Cenovno je hrana kar ugodna,na Salu mal drazja(turizem) recimo od 3-4eur naprej,Na Sao Vicentu pa jes tudi za 1.5eur obrok na ulici:).Kaj pa vem,ce te se kaj zanima pa vprasaj:)).Pa “keejah”hvala za vse in uuzziivvaajj!!!!:))).Pozdravi ostale,aja se Alaina,pa v Chile outu in v Poco de terra,hvala se slisiva:))))!! l.p.astek

Hej!
Ja, ja, ja mi se mamo se zmiri fajn tle dol. trenutno je zacelo malce “vlect” ampak se je pa ozracje izsusilo. super, res! festival smo preziveli, ceprav so se kolegi odlocili, da groga pa ne bojo vec pili 🙂 sicer pa je pocasi vse preslo v stari kapverdski tok. Zal Alaina nism nic vec vidla, bom pa rade volje prenesla pozdrave v Chill out in Po di terra. Zdej majo kar vsak dan zivo glasbo zuni. Lepo!
a pride se kdo kej dol???
javte se, gremo na en drink!
ajd
K.

Keejah a si ti med tistimi Slovencu, ki imajo na teh otokih surfersko šolo? Ali kaj drugega?

Mislim da je samo ZALJUBLJENA v Cabo Verde:))),pa saj jo razumem:)))))!! l.p.astek

he he, ima astek kar prav, ja. res se lahko definiram zgolj kot “zaljubljena v Kapverde” 🙂
je pa res na Boavisti Slovenec, ki ima apartmaje in surf center. njegov kontakt najdes tudi na internetu.
na CV je se vedno prijetno suhih 35 stopinj in prelepo sonce, o morju pa itak ne bom niti govorila.
lep pozdrav iz Sala v mrzlo hladno Slovenijo.
K.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close