Capitagains. Finančna vlaganja
Imam identično izkušnjo. Jaz sem se celo branil, da ne rabim velikih vsot, ko so mi obljubljali bajne vsote. Ko bi moralo priti do izplačila, so bile vse pozicije v minusu. Sam bom zadevo prijavil, čeprav ni upanja, da dobim kaj nazaj. Prav bi bilo, da konkretno o tem nategu spregovorijo v medijih. Izgledajo pa res prepričljivi, ker v začetku res vse štima. Sramota je tudi za slovensko podjetje, prek katerega so številke, iz katerih kličejo. Vsaj to bando bi bilo treba razkrinkat.
Jaz imam Trade Republic. Splača se že prenakazat tja denar in ga pustiti ležat na računu, ker pripisujejo ECB obresti (trenutno 3,25 %). Lahko pa trguješ na hamburški borzi, tukaj ti od vsake transakcije zaračunajo 1 evro, drugih stroškov ni. Je legitimno, ker je polnopravna nemška banka, kar pomeni da so vloge do 100.000 EUR zajamčene (govorim za denar na računu, na borzi seveda ne).
Anonimno 6109, 29.10.2024 ob 13:00
-
Duper so 20 % na en posel
Pa imaš ta dobiček izplačan ali le prikazan na njihovi platformi?
Tudi moja sodelavka je imela veliko dobička. Ko pa je želela izplačilo, so ji odprli neke nove pozicije in jo potisnili v globok minus. Da bi se rešila tega minusa, so ji upali predlagati celo, naj vloži novih par tisoč evrov!
Firma je uradno registrirana na Komorskih otokih, delovali naj bi iz Estonije, po jeziku sodeč pa so balkanci. Imajo pa zakupljene slovenske številke.
en klik away, pa ti je vse jasno: https://brokerchooser.com/safety/capitagains-httpswwwcapitagainscom-broker-safe-or-scam
nehejte nasedaat scammerjem
Saj vem da sem ga polomila, ko sem vložila. Sem se sprijaznila z izgubo. Prijateljica je vložila še več in tudi zabredla v visok minus. Njo pa zdaj večkrat kliče drug svetovalec in ji obljublja, da se da situacijo rešiti. Šlo naj bi za napako njenega prejšnjega svetovalca. Dobila je delno izplačano na svoj račun. Za rešitev bi morala vložiti nov znesek. Saj obe meniva, da gre za ponovni nateg, a vseeno me zanima če je kaj možnosti, da dobi vse ven. Zanima me tudi, zakaj njo še kličejo, mene pa niso več.
Pred tremi meseci sem izgubil 70.000€
Nikoli jih ne bom dobi nazaj.
Izslediti bando pokvarjeno, europol jih išče a jih ne bo nikoli najdel, še dan danes lepo naprej izvajajo goljufije!
Prosim za enega ki se spozna na sledenje telefonskih klicev, če je to možno.
Potreboval bi hekerja ki bi izsledil in lociral telefonski pogovor.
Anonimno 8477, 22.11.2024 ob 03:27
Pred tremi meseci sem izgubil 70.000€
Nikoli jih ne bom dobi nazaj.
Izslediti bando pokvarjeno, europol jih išče a jih ne bo nikoli najdel, še dan danes lepo naprej izvajajo goljufije!
Prosim za enega ki se spozna na sledenje telefonskih klicev, če je to možno.
Potreboval bi hekerja ki bi izsledil in lociral telefonski pogovor.
To je pa res velika vsota. Ali si prijavil na Policijo in Si Cert? V zadnjem času so tudi prenovili stran in ker so zelo prepričljivi, bo lahko nasedlo še več ljudi. Prav bi bilo, da se točno o tej kompaniji objavi v medijih, ki jim sledi največ ljudi. Ker deluje zelo sigurno, prav lahko nasedejo tudi tisti z malo denarja, ki bi si radi pomagali na bolje. Še posebej zdaj, ko bitcoin raste. V katerem jeziku si pa komuniciral? Za komunikacijo v hrvaščini kličejo iz številk slovenskega ponudnika. Kot je bilo v eni temi že napisano, so tisti, ki se prek spleta ponujajo, da ti lahko kaj rešijo, tudi lahko goljufi.
Galea340, 29.10.2024 ob 13:08
Kaj pa Bitstamp, kjer se trguje s cripto?
Bitstamp je menjalnica, regulirana…imaš še ostale menjalnice Coinbase, Kraken, Binance itd.
Capitagain je NATEG, žal ljudje šele potem sprašujejo, ko so denar že nakazali prevarantom. Takih nategov je kolikor hočete. Žal se bodo morali posloviti od svojega denarja.
Preden karkoli vlagate oz. nakazujete…povprašajte naokoli, po forumih itd. Vsako priložnost vzemite kot nateg, dokler temeljito ne raziščete in se potrdi, da ni nateg. Če vas klicarijo, prepričujejo, pritiskajo, časovno omejujejo, izsiljujejo…je sigurno NATEG.
Anonimno 2369, 08.02.2025 ob 16:05
Ravno zdaj delam z njimi. Konec meseca bom poskusil dvigniti nekaj. Sporočim!
Pazi, da, te do takrat ne prepričajo, da vložiš še kaj več. Običajno za dvig prvega, nižjega zneska ni problema. S tem te le hočejo prepričati, da so fer in se nimaš česa bati. Ko pa vložiš več, se zaplete.
Mi smo vložili najprej 200 evrov in jih tudi dobili nazaj na kartico (trajalo 1 mesec). Potem so se začeli pritiski za čedalje več denarja zaradi ugodnih “tržišnih prilik”. Vložili smo nekaj več in v kratkem času “pridelali” dobrih 50% na vloženo. Zaplete se, ko hočeš dvigniti denar in se ti nehajo javljati. Še prej te hočejo prepreičat, da odpreš nove pozicije (kar onemogoči izplačilo…). Dodatno računajo 100 eur če 1 mesec nisi aktiven. Ko hočeš dvigniti denar, ti svetujejo pozicijo, s katero ti zaradi minusa potem “pojejo” ves vložek in profite. Zdi se, kot da račun ni realen, ampak demo. Osebe, s katerimi se komunicira, so izmišljene…
Pozdravljeni
Capitagains je scam. Pazite se njihovih nasvetov saj se njihove “analize” ponavadi kar nekaj in skoraj vedno sledi velika izguba.
Moj oče je vložil kar nekaj denarja v capitagains. Najprej so mu takoj pridobili 3000€, da je ves optimističen vložil še več notri…
No potem pa se je seveda vse obrnilo tako, da je izgubil skoraj vse.
Po nekem srečnem naključju smo uspeli pridobiti nekaj denarja nazaj in ko smo hoteli to dvigniti se ni dalo.
So pa hitro predlagali par investicij, ki so že naslednji dan pridelale veliko izgubo.
Skratka ne vlagat v Capitagains, ker tudi če boste delali dobiček vam tega denarja ne bodo izplačali!!
Forum je zaprt za komentiranje.