Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija canon s1is – okvara

canon s1is – okvara

Na canonu se pojavlja črn zaslon , drugače vse deluje. Ko pritisnem na sprožilec je tudi fotka črna. Občasno še deluje . Najprej se čez zaslonček na fotoaparatu pojavijo prečne črte , tako kot bi bil kakšen stik in nato vse počrni. Ko nekaj časa stoji lahko naredim še kakšno fotko potem pa mrkne.
Zamenjal sem že compact flash kartico pa nič sprememb. Tudi baterije sem menjal, drugega pa več ne morem. Če ima kdo izkušnjo ……

Živjo.Menda je optika.Ne vem ti čisto povedati kaj je to.Vem pa da je okrog 70€.Edini servis pa je v Ljubljani na Zaloški pri Modrem levu. Vso srečo. Zoran

100 % je optika. Zoran od kje pa tebi 70 EUR? Že za canon A 430 je bila menjava optike lansko leto 200 EUR. Pri S3 sem moral v enem letu dvakrat menjati optiko, hvalabogu v garanciji. Očitno je to klasika…se mi zdi da ni neumno menjat aparat pred potekom garancije, res pa da je treba operirat nekje do vrednosti 250-300 eur za vedno novi nakup, da ni preveč izgube na vrednosti.

Jep, cena popravila je 150 eur. Tak da ga prodam če kdo rabi za kakšne dele…. kakšno fotko se občasno še da nardit hehe

Zdravo,

jaz bi ga kupil. Pripravljen sem plačati 60€. V kolikor ste za mi lahko odpišete na mail.

lp
peter

Uh, si hiiiiiiitr!

se ravno odločam za nakup digitalca, a govorite o canon powershot 100 si?

Ne, 100 sx je zadnji model, S1 pa prvi iz te serije, ki je meni osebno malo čudna. Če misliš imet cegu, pojdi raje na SLR, ki so malenkost dražji. Večina stvari ki jih ima SX100, ima tudi slim verzija IXUS 860 ali 960.

New Report

Close