Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Canon S1 IS kakše so slike?

Canon S1 IS kakše so slike?

Kakšne slike proizvaja ta fotoaparat če pa ima samo 3.2 Mega pixla????

predvsem v velikosti 10×15???? brez dodatnih šminkerskih posegov na sami fotografiji?

Za fotografijo velikosti 10×15 je dovolj 2 mega!!!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna, čeprav vidim, da ga nekateri full kritizirajo. Ne vem zakaj? Slikala sem v vseh možnih nastavitvah… tudi zahtevnejše stvari, kot je akvarij, oz. ribe.

Ga ne zamenjam niti za mlajšega moža! :)))

V letu gospodovem 2004 nekateri še vedno zmotno razmišljajo le o pixlih. Ta podatek za povprečnega uporabnika sploh ni pomemben, temveč model fotoaparata, ki ustreza njegovim potrebam (optika, vrsta objektiva, velikost…). Za kakovostne posnetke je dosti bolj pomembna pravilna raba digitalnega aparata, žal nekateri ne pogedajo niti navodil in potem rezultat je, kakršen pač je.

Tako sem pred nedavnim srečal nadebudnega fotografa z dosti dražjim aparatom Sony, ki je veselo skakal okrog in slikal vse živo na neki žurki.
Ob tem je večkrat pristopil k meni, ki sem bil s svojim G3 kar nekako v ozadju, in se hvalil s širokokotnim objektivom, dobro optiko, 8 Mega pixli in še in še bi našteval.

Kako sem bil presenečen, ko mi je prišel v roke cd s fotografijami, ki jih je posnel. snemal je zehajoče goste, le redke slike so ostre, ni počakal na pravi trenutek – pritisnil je, kadar se mu je zljubilo. Sedaj s svojim Canonom še bolj G3 ponosno slikam naokrog, samo 4 Mega jih ima veste :)))

ja kaj pa sama ostrina pri tem fotoaparatu ali je ok? , sedaj uporabljam klasičnega Yashica ZOOMATE 115,
še link ,

pa mi služi Ok slike so zelo ostre tudi če uporabljam zum, barve tople in lepe, pa sem se ga nakako naveličal in bi sedaj rad vedel če nabavim ta s1 is ali se bodo lahko fotografije kosale s tem mojim aparatom ali bodo slabše ali boljše???

Hvala za odgovor!!!

Pri Canonu se skorajda ne mores zmotit.

ma nisem milsil zmotiti samo me zanima primerjav kar sem spraševal v gornjem postu to me zanima!!!

Zdaj ne vem, ce bo fer, samo na http://www.e-fotografija.com/forum/ mas zelo dosti razglablanja glede tega fotoaparata.

Jaz pa ti ne morem dati osebnega mnenja, ker ga na zalost se nisem imel.

New Report

Close