Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Canon powershot S1 IS

Canon powershot S1 IS

Mam že nekaj časa tale fotoaparat – odlična stvarca sam sem mal razočaran glede rdečih oči… če te objekt ne gleda ravno v kamero in če uporabiš še nekaj optičnega zooma je večina oči rdečih -kljub vključenemu RED EYE reduktorju. A ma kdo kakšno finto na zalogi??

Mah skoraj v vsakem sodobnem grafičnem programu se to da…

potrudi se

pazi, da te se obcasni AF mimo ne bo se bolj razočaral

kaj to pomeni AF mimo?

Torej je fotoaparat prvi v svojem razredu? Ravno se ga odločam kupiti. Kaj veš morda, če se da dokupiti kakšen objektiv ali obročke? Ima sploh to možnost?
Če kupuješ kaj boljšega je razred višje vsaj 100 jurjev dražji. menim, da je S1 kar prvovrsten za svojo ceno. je morda kakšnega za ponucati še za približno podobno ceno 120 -130 tisoč?

AF mimo pomeni, da sfali fokus, slike neostre

To je problem vseh kompaktov. Jebiga, popravis s kakim programom. 🙂

Da se dokupt tele 1.6 x povečavo torej dobiš 16 zoomov in objektiv z 0.7 x povečavo tko da začneš pri 26 mm goriščnice… to je kr ok. Mislim da vsak objektiv stane posebej nekje okol 15 jurčkov… rabiš pa še nek prednastavek……..

MENE JE FOTOAPARAT V VSEM POZ. PRESENETIL

sERGEJ , KA MAŠ PA TI ZA EN GEPL DE TOK ČEZ CANONA TOLČEŠ?

Tudi sama sem nad tem foroaparatom navdušena. In nimam problemov z rdečimi očmi.

Me pa že nekaj časa zanima, kako se lahko programsko popravlja rdeče oči. Kateri grafični programi to omogočajo oziroma katera opcija?

tp imajo skoraj vsi programi za obdelavo fotografij. Photoshop, Photoplus…

New Report

Close