Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija CANON JE ZMRZNIL.

CANON JE ZMRZNIL.

Pred slabim letom sem kupil fotoaparat Canon A 520 in vse je lepo delovalo. Sedaj v tem pustnem času pa ga računalnik ne prepozna več. ko sem odprl gonilnike, je na njem rumena pika in črn klicaj. Ko poskušam instalirati gonilnik mi napiše da gonilnika ni mogoče instalirati in se čarovnik zaustavi. Če star gonilnik zbrišem, normalno zazna aparat in potem spet isti napis, da naprava ne bo delovala, ker je gonilnik v okvari ali pa ni nameščen (napaka 39) . Če poskušan na drugem računalniku ali na TV pa deluje vse normalno in popolnoma brez težav. očitno je napaka na računalniku. Če z isto pomnilniško kartico priključim drugi fotoaparat pa deluje brez težav. Očitno ne gresta skupaj Canon in računalnik ??? Tudi vsi drugi priključki in ključi preko USB vhoda delujejo brez težav.
Upam, da sem bil dovolj jasen.

Imap pa XP Professional, in vstop preko USB.

LP!

Na splošno so največkrat problem driverji za različne komponente (tudi za porte USB)ki jih je treba nadgradit z novejšimi verzijami.Lp

Poskusi izmed naprav zbrisati vse, kar se nanaša na USB priključke, vsakega posebej.
Nato resetiraj računalnik, počakaj, da se USB naprave samodejno znova namestijo, nato priključi aparat in ponovno namesti gonilnik s cd-ja.
Mislim, da to lahko ena od rešitev.

New Report

Close