Najdi forum

Kupujem multifunkcijsko napravo za okoli 30.000 +- 5.000.
Skoraj sem bila že 100% odločena za hp psc 2355 (31.000 sit), pa so mi začeli nekateri govorit naj nikakor ne kupim hp-ja, kako žre kartuše, da se sušijo, da so drage itd.

Kdor ima izkušnje s tem, prosim naj mi napiše svoj komentar. A naj vzamem canon. Ali je res kaj boljši?
To bi imela za domačo uporabo, nič posebnega ne bi printala.

Hvala:-))

Hmm, pa zakaj tako drago? Vzameš pol cenejši model, ko začne nagajat, pa novega. Barve so pri vseh teh napravah šibka (beri: draaga) točka. Moj sin si je kupil podobnega Epsona, tudi za 35.000 SIT, pa je bil hitro razočaran, ker dejansko ŽRE barve.
Ostali ti bodo znali svetovati, kateri modeli so glede kartuš manj potrošni in pri katerih se da prihraniti z barvo na druge načine, brez nakupa dragih originalnih kartuš.

Za enkrat se splača kupiti PSC od Canon-a (je cenejši od HP-ja, barve so mogoče malo dražje, imajo pa 2x več barve v kartuši). Gre za modele Canon MP150 in HP C3180 in podobne.

Barvo žrejo vsi (s tem pač služijo), če res zelo dolgo ne printaš se lahko zasuši (pri kartušah ki imajo vgrajeno glavo), pri drugih pa prej.

Lp, Max

Če boš printala pogosto, vzami Canona z ločeno glavo, kjer lahko enostavno točiš barve sama, drugače pa HP-ja.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close