Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Canon A60

Canon A60

Ma mogoče kdo izkušnje s tem fotoaparatom?

Ker se odločam za nakup cenovno ugodnega Canona A60, bi prosil vse, ki imate kaj izkušenj z njim, da jih posredujete.

Hvala vsem in lep večer!

Jani

To je enak fotoaparat kot Canon A70, le da ima A60 2.0 mio pixlov, A70 pa 3.2. To zadustuje za običajne fotke 15×13, sem pa razvil tudi sliko v formatu A4 pa je tud zelo. Večjih slik pa verjetno ne boš delal? Jest ti priporočam nakup tega aparata, saj je zdaj že zelo poceni. Seveda, če imaš več denarja, pa ne bi bilo slabo kupiti npr. A80. Canonove aparate, tako tudi A60, odlikuje poleg avtomatskih nastavitev, veliko možnosti ročnega nastavljanja, tako da se ga zlepa ne naveličaš. Meni ni žal tega nakupa. Sem pa zraven dokupil še 256 MB kartico, saj ko imaš digitalen aparat slikaš vse živo, pa še 3 minutne filme lahko snemaš. Pa ne pozabi kupiti še polnilec za baterije!
lp

Je hitrejši in manjši od A40 ,dela pa slabše slike.Zato ti priporočam A40 ,če ga po sreči kje dobiš.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

New Report

Close